matrimonial chaos

KORESÖZLÜK
Jo Seok-Moo ( Cha Tae-Hyun ) prestijli bir üniversiteden mezun olmuştur, ancak geleneksel bir iş bulmak yerine müzisyen olma hayalinin peşinden gitmiştir. Jo Seok-Moo müzisyen olmadı ve ileri yaşı nedeniyle düzgün bir iş bulamadı. Daha sonra bir güvenlik hizmeti şirketinde çalışmaya başladı. Orada, müşterisi olarak ilk kez Kang Whee-Roo ( Bae Doo-Na ) ile tanıştı . 3 yıldır evliler ama Jo Seok-Moo boşanmak istiyor. Çok fazla ortak noktaları yok. Jo Seok-Moo inatçı bir kişiliğe sahip ve yalnız vakit geçirmekten hoşlanırken, Kang Whee-Roo kolay huylu ve olumlu bir kişiliğe sahip.

Önlerinde Jin Yoo-Young ( Lee El ) ve Lee Jang-Hyun'un ( Son Suk-Ku ) evli çifti belirir. Jin Yoo-Young, Jo Seok-Moo'nun ilk aşkıdır.

k-pop

btsdaily
The Boyz

k-pop
Cre.ker Entertainment tarafından 2017'de kurulan erkek k-pop grubu The Boyz, ilk çıkışını “Boy” şarkısıyla yaptı. Görece yeni bir grup olmasına rağmen 14 ödül alan grup, kimi zaman bazı televizyon programlarına da çıktı. Başlangıçta 10 kişiden oluşan grubun sayısı daha sonra The Boyz Hwall sağlık sorunları sebebiyle gruptan ayrılınca 9'a düştü.

The Boyz grubu üyeleri:
– Sangyeon (lider, ana vokalist)
– Jacob (vokalist)
– Younghoon (vokalist)
– Hyunjae (vokalist)
– Juyeon (vokalist)
– Kevin (ana vokalist)
– New (ana vokalist)
– Q (ana vokalist)
– Ju Haknyeon (Rapçi, vokalist)
– Sunwoo (ana Rapçi)
– Eric (Rapçi)

korece

korean
korece bilen var mı içimizde? Korece öğrenmek kolay mı zor mu? korece sözlük olarak neler kullanıyorsunuz? korece öğrenmek için ne yapmam gerekir? koreye gitmek istiyorum ayrıca giden var mı?
1

beethoven virus

KORESÖZLÜK
Müzik kariyerinden farklı nedenlerle emekli olan iki müzisyen, her şeye rağmen zorlu ve zorlu bir dahi şefle bir araya gelerek bir orkestra oluşturur. Orkestralarını oluşturmak için çok çalışmak gerekse de, dünyada en çok sevdikleri şeyi yapma hayallerinin peşinden koşmaya devam ediyorlar ve bu onlara büyük bir memnuniyet veriyor. Farklı kişiliklere ve yaşam deneyimlerine sahip üç genç ve yaşlı, ortak bir rüyada bir araya gelirler ve sonunda birbirlerinin saygısını kazanırken sevgiyi ve birbirlerini affedebilecekleri odayı bulurlar. Drama pozitif bir enerji yayıyor.

twenty

KORESÖZLÜK
Chi-Ho ( Kim Woo-Bin ), Dong-Woo ( Lee Joon-Ho ) ve Gyung-Jae ( Kang Ha-Neul ) liseden beri en iyi arkadaşlardır. Şimdi hepsi 20 yaşında.

Chi-Ho'nun So-Min ( Jung So-Min ) adında bir kız arkadaşı vardır , ancak o sadece diğer kadınlara kur yapmayı düşünür. Bir kaza, Chi-Ho'yu oyuncu olmak isteyen Eun-Hye ( Jung Joo-Yeon ) ile vakit geçirmeye iter .

Dong-Woo bir çizgi roman sanatçısı olarak çalışmayı umuyor, ancak ailesinin zayıf mali durumu, Dong-Woo'nun birkaç yarı zamanlı işte hokkabazlık yapmasına neden oluyor. So-Hee ( Lee Yoo-Bi ), Gyung-Jae'nin küçük kız kardeşidir ve Dong-Woo'ya tapmaktadır.

Gyung-Jae üniversitede birinci sınıf öğrencisidir. Büyük bir şirkette iş bulmayı umuyor. Gyung-Jae daha sonra kendisine ilgi duyan ve ona aşık olan bir üst sınıf öğrencisi Jin-Joo ( Min Hyo-Rin ) ile tanışır.

red shoes

KORESÖZLÜK
Hee-Kyung ( Choi Myoung-Gil ) evlidir ve Zem-Ma ( So E-Hyun ) adında bir kızı ve hasta bir oğlu vardır. Hee-Kyung ilk aşkıyla tanışır ve ilk aşkı için ailesini terk etmeye karar verir. Annesi onu terk ettikten sonra Zem-Ma zor zamanlar geçirir. Babası daha sonra aniden ölür. Zen-Ma, babasının ölümünün arkasında birinin olduğundan şüphelenir. Babasının ölümünün ardındaki gerçeği ararken, annesinden intikam almaya karar verir.

Bu arada, Ki-Seok ( Park Yoon-Jae ) karısı ona ihanet ettiği için aşka inanmaz. Bununla birlikte, Zem-Ma'dan etkilenir. Özgür ruhlu bir erkek kardeşi Hyun-Seok'a ( Shin Jung-Yun ) sahiptir.
red shoes

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol