the king of pigs

KORESÖZLÜK
İşi iflas ettikten sonra, Kyung-Min ( Oh Jung-Se ) bir şey düşünmeden karısını öldürür. Öfkesini gizleyerek eski ortaokul sınıf arkadaşı Jong-Suk'u ( Yang Ik-June ) arar . Jong-Suk şimdi bir otobiyografi için hayalet yazar olarak çalışıyor, ancak kendi romanını yazmayı hayal ediyor. 15 yıl aradan sonra ilk kez karşılaşıyorlar. Kyung-Min ve Jong-Suk kendi mevcut durumlarını gizler ve ortaokul günleri hakkında konuşmaya başlar.

Ortaokullarında, servetlerine ve notlarına göre sınıflandırıldılar. Kyung-Min ve Jong-Suk en alttaydı. Onlara domuz denirdi. Köpekler denilen yönetici bir sınıf tarafından zorbalığa uğradılar. Domuz denilince kızdılar ama köpeklere karşı bir şey yapamadılar. Sonra bir domuz kralı belirir - Chul ( Kim Hye-Na ). Kyung-Min ve Jong-Suk, Chul-Yi'ye güvenmeye başladı.

Şimdi, Jong-Suk'u ortaokul alanlarına yönlendiren Kyung-Min, 15 yıl önce olanlar hakkındaki şok edici gerçeği Jong-Suk'a açıklar.
the king of pigs

dizi

btsdaily
Uncontrollably Fond (2016) IMDb: 7,7
ayrılığın acısını genç yaşlarda yaşayan iki küçük çocuğun gelecekteki hikayesini izleyiciye aktarmaktadır. Bu iki çocuk artık büyümüş ve yıllar sonra tekrardan karşılaştır. Shin Joon-Young günümüzün en önemli sanatçılarından, No Eul ise belgesel yapımcısıdır. Shin Joon zeki ve çekici özellikleri sahipken, No Eul ise paraya önem veren insanlara yalakalık yapmayı seven birisidir.

film

btsdaily
All About My Wife / Nae anaeui modeun geot (2012)
Doo-hyun eşinden boşanmak istemektedir ama kendisine bir türlü konuyu açamaz. Çalıştığı şirket, onu ülke içinde uzak bir yere transfer etmeye karar verince Doo-hyun eşinden ayrı kalacağı için mutlu olur. Fakat eşi de onunla birlikte gelmeye karar verir. Doo-hyun, çapkın biri olan yeni komşusuyla anlaşır ve ondan eşini tavlamasını ister. Anlaşmanın sonundaysa Doo-hyun, terk eden değil terk edilen taraf olacaktır.
film

film

btsdaily
Sunny / Sseo-ni (2011)
film
Lisede birbiriyle çok yakın olan yedi arkadaşı konu alan film, bu arkadaşların aradan 25 yıl geçtikten sonra tekrar bir araya gelişlerini anlatıyor. İçlerinden birinin kanser olması ve son dileğinin bu grubun tekrar bir araya gelmesi olmasıyla birlikte bambaşka hayatlar yaşayan bu eski arkadaşlar, bize bir yandan lise hayatlarımızın masum ve tatlı yanını geriye dönüşler eşliğinde gösterirken; bir yandan da yılların bizi ne kadar farklılaştırabileceğini gösteriyor.

a year-end medley

KORESÖZLÜK
Yeni Yıl civarında Hotel Emros'ta çalışan insanların ve orada kalan konukların hikayesi.

Otel müdürü ( Han Ji-Min ) işini iyi yapıyor ama özel hayatında kendine pek güvenmiyor. 15 yıldır erkek arkadaşına aşıktır, ancak ona nasıl hissettiğini söyleyemez. Otelin CEO'su ( Lee Dong-Wook ) çift sayılara takıntısı olan genç bir adamdır. Otel personeli arasında genç bir kadın ( Lim Yoon-A ), oda hizmetçisi olarak çalışmaya başlayan ve müzikal aktris olma hayalini bir kenara bırakan yeni çalışan ( Won Jin-A ) ve bir kadın kapı görevlisi ( Lee Hye ) bulunmaktadır. -Genç ).

Misafirler arasında otele iş bulmak için gelen genç bir adam ( Kang Ha-Neul ) vardır. 5 yıl boyunca kamu görevlisi olmak için sınava hazırlandı, ancak sınavda başarısız oldu. Kız arkadaşı bile onu terk etti. Şarkıcı-söz yazarı/radyo DJ'i ( Seo Kang-Joon ) şu anda oldukça popüler, ancak popüler olmayan bir şarkıcı-söz yazarı olarak zor zamanlar geçirdi. Bir yönetici ( Lee Kwang-Soo ) popüler bir sanatçı için çalışmaktadır. O ve sanatçı zor zamanlar geçirdi, ancak müvekkili sonunda başarıya ulaştı. Sözleşmeleri yakında sona erecek. Büyük bir yönetim şirketi müşterisini devre dışı bırakmaya çalışıyor, ancak yönetici bu konuda hiçbir şey yapamıyor. Bir radyo DJ'i ( Kim Young-Kwang ) ve caz piyanisti ( Ko Sung-Hee )) ilk görüşte birbirlerine aşık oldular. Artık düğünlerine hazırlanıyorlar ama beklenmedik bir durumla karşı karşıyalar. Bir plastik cerrah ( Lee Jin-Wook ) her cumartesi otel salonunda oturup kader aşkı için bekler. Yurtdışında yaşayan bir iş kadını ( Lee Hye-Young ), kızının düğününe katılmak için Güney Kore'ye döner. Otelde 40 yıl önceki ilk aşkıyla tanışır. otelin kapı görevlisi olarak çalışıyor. Bir falcı ( Lee Kyu-Hyung ) sık sık müşterileriyle buluşmak için oteli ziyaret eder. Lise öğrencisi bir yüzücü ( Jo Joon-Young ) ve bir lise öğrencisi patenci ( Won Ji-An ) birbirlerine karşı hisler beslemeye başlar.

full house

koreanturk
Bu drama, ünlü bir aktör ve sıradan bir kadından oluşan iki kişinin, sadece kağıt üzerinde anlaştıkları bir evlilikte birbirlerini sevmeyi öğrenip öğrenemeyecekleri sorusunu yanıtlamaya çalışır. Şimdiki zaman ne kadar zor görünürse görünsün, sadece varlıklarıyla hayatımıza umut getirenler sayesinde dünyanın hala iyi bir yer olduğunu sunarak ailenin anlamını araştırıyor.

Bu drama, çeşitli karakterlere sahiptir: düşünceli, sevecen, açık sözlü, sabırlı, hayatın temel değerlerine bağlı. Ancak kişilikler ne kadar farklı olursa olsun, herkes sonunda mutluluğu bulur.

secret

KORESÖZLÜK
Sung-Ryeol ( Cha Seung-Won ) şiddet suçlarından sorumlu bir dedektiftir. Meslektaşının karısıyla bir ilişkisi var ve kendi oğlunu bir trafik kazasında kaybetmesinin nedeni bu. Suçluluk içinde ama karısı Ji-Yeon'a ( Song Yoon-A) açıklayamıyor.), o gün neler olduğunu ve neden yurt dışına gitmeye karar verdiğini. Ji-Yeon bir gün beklenmedik ve güvensiz bir şekilde eve gelir ve Sung-Ryeol'un merakını en üst düzeye çıkarır. Ertesi gün, Sung-Ryeol bir cinayet mahallini araştırırken karısına dair ipuçları veren izler bulur. Karısının davayla bağlantılı olduğunu varsayıyor ve onun bir şüpheli olarak tanımlanmasını engellemek için elinden geleni yapıyor. Kimliği belirsiz bir adam, Ji-Yeon'un işin içinde olduğunu bildiğini iddia ederek ve para istediğinde ortaya çıktığında, Ji-Yeon'un ona herhangi bir gerçeği söylemeyi reddetmesi durumu daha da kötüleştirir.

park seo-joon

KORESÖZLÜK
Profil
İsim: Park Seo-Joon
Hangul: 박서준
Doğum: 16 Aralık 1988
Doğum yeri: Güney Kore
Yükseklik: 185cm
Kan grubu:
Instagram: bn_sj2013

Filmler
Somut Ütopya (2021) - Min-Sung
Rüya (2021) - Yoon Hong-Dae
İlahi Öfke | Saja (2019) - Yong-Hoo
parazit | Gisaengchoong (2019) - Min-Hyuk
Seninle Ol | Jigeum Mannareo Gabmida (2018) - Ji-Ho (yetişkin) (minyatür)
Gece Yarısı Koşucuları | Chungnyeongyungchal (2017) - Ki-Joon
Gerçek (2017) - koruma elbiseli adam (minyatür)
İçindeki Güzellik | Byooti Insaideu (2015) - Woo-Jin
Kötülük Günlükleri | Akui Yeondaegi (2015) - Dedektif Cha Dong-Jae
Mükemmel Oyun | Peopekteu Geim (2011) - Chil-Goo

Drama dizisi
Gençlik Rekoru | Chungchungirok (tvN / 2020) - Song Min-Su (ep.9-10)
Itaewon Sınıfı (JTBC / 2020) - Park Sae-Ro-Yi
Sekreter Kim'in Sorunu Ne | Kimbiseoga Wae Geureolgga (tvN / 2018) - Lee Young-Joon
Yolum İçin Savaş | Ssam Maiwei (KBS2 / 2017) - Ko Dong-Man
Hwarang (KBS2 / 2016-2017) - Moo Myung / Sun Woo Rang
O güzeldi | Geunyeoneun Yeppeodda (MBC / 2015) - Ji Sung-Joon
Öldür Beni, İyileştir | Kilmi, Hilmi (MBC / 2015) - Oh Ri-On
Anne (MBC / 2014) - Han Geu-Roo (yetişkin)
Bir Cadının Aşkı | Manyeoui Yeonae (tvN / 2014) - Yoon Dong-Ha
Sıcak Yürekten Bir Söz | Ddaddeukhan Mal Hanmadi (SBS / 2013-2014) - Song Min-Soo
Seni Çağırıyorum Altın! | Geum Nawara, Deookddak! (MBC / 2013) - Park Hyun-Tae
Aile | Dakchigo Ailesi (KBS2 / 2012-2013) - Cha Seo-Joon
Rüya Yüksek Sezon 2 | Deurimhai Sijeun 2 (KBS2 / 2012) - Si-Woo (idol erkek grubu Eden üyesi)

Tv ve filmler
Drama Festivali: Uyuyan Cadı | Zamjaneun Soopsokui Manyeo (MBC / 2013) - Kim Him-Chan

Ödüller
2017 KBS Drama Ödülleri - 31 Aralık 2017
Mükemmel Erkek Oyuncu (mini dizi) (" Benim Yolum İçin Savaş ")
Netizen Ödülü (" Fight for My Way ")
En İyi Çift Ödülü (" Fight for My Way ")
2017 (54.) Daejong Film Ödülleri - 25 Ekim 2017
En İyi Yeni Erkek Oyuncu (" Midnight Runners ")
2015 MBC Drama Ödülleri - 30 Aralık 2015
Mükemmel Oyuncu (mini dizi) (" Kill Me, Heal Me "/" She Was Pretty ")
On Yıldız Ödülü (" Kill Me, Heal Me "/" She Was Pretty ")
En İyi Netizen Ödülü (" Kill Me, Heal Me "/" She Was Pretty ")
En İyi Çift Ödülü (" Kill Me, Heal Me ")
2015 (36.) Blue Dragon Film Ödülleri - 26 Kasım 2015

Popülerlik Ödülü
2014 SBS Drama Ödülleri - 31 Aralık 2014
Yeni Yıldız Ödülü (" Sıcak Kalpten Bir Kelime ")

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol