vagabond

aslimser
Dizi çok güzel,konusu, aksiyonu harika; ama hep söylediğim bişey var bu Koreli senaristler final baglayamiyorlar. Acaba hayalgucumuze mi birakiyorlar sonucu:)) gene de tavsiye ederim izlenir👍

stayc

KORESÖZLÜK
StayC (Korece:스테이씨, açılımı: Star To A Young Culture) High Up Entertainment tarafından kurulan Güney Koreli kız grubu. Grup altı üyeden oluşmaktadır: Sumin, Sieun, Isa, Seeun, Yoon ve J.

Yapımcı Black Eyed Pilseung tarafından oluşturulan grup, High Up Entertainment'ın ilk grubudur.

Grup, 12 Kasım 2020'de ilk single albümleri "Star to a Young Culture" ile çıkışını gerçekleştirdi.

mr. queen

KORESÖZLÜK
Günümüzde, Jang Bong-Hwan, Başkanın Mavi Evinde şef olarak çalışmaktadır. Özgür bir ruhu var ama ruhu bir şekilde Joseon döneminde Kraliçe Kim So-Yong'un ( Shin Hye-Sun ) bedenine girmenin yolunu buluyor .

Kral Cheoljong'un ( Kim Jung-Hyun ) sırları vardır. Nazik ve kolay davranan bir figür gibi görünüyor. Aslında güçlü yönlerini gizler. Kraliçe Sunwon ( Bae Jong-Ok ), merhum Kral Sunjo'nun karısıdır. Ülkedeki gerçek gücü elinde tutuyor ve bu nedenle Kral Cheoljong'u sadece bir figür olarak görüyor. Kim Jwa-Geun ( Kim Tae-Woo ) Kraliçe Sunwon'un küçük erkek kardeşidir. O son derece iddialı.

tarih konulu kore dizileri

minny

Hwarang
Konusu: Silla Krallığı'nda, Hwarang isminde genç erkek savaşçılardan oluşan elit bir grubu anlatmaktadır. Hwaranglar atçılık ve kılıç kullanmadaki yeteneklerinin iyi olmasının yanında mükemmel görünüşleri ile de tanınmaktadırlar.

player

KORESÖZLÜK
Bir suç geliri ödeme ekibi, akıllı bir dolandırıcı, bir savaşçı, bir bilgisayar korsanı ve bir sürücüden oluşur. Suç gelirleri kurtarma ekibi, suçlular tarafından saklanan mülkleri geri almaya çalışır. Kang Ha-Ri ve Cha A-Ryeong, suç gelirlerini geri ödeme ekibinin üyeleridir. Cha A-Ryeong, o küçükken ailesi tarafından terk edilmiş ve araba kullanma konusunda yeteneklidir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol