kore dizileri

btsdaily
Lim Ju-kyung okuduğu lisede çirkin diye dalga geçilen ve çirkin olduğu için zorbalığa uğrayan bir kızdır. Artık bu duruma daha fazla dayanamayacağı bir anda ailesi taşınmaya karar verir. Bu karar neticesinde Lim Ju-kyung'unda okulu değişir. Esas kızımız eski okulunda yaşadıklarını tekrar yaşamamak için makyaj yapar ve bambaşka birine dönüşür. Yeni okuluna gittiğinde güzelliği ile okulun popüler ve havalı kızlarından biri haline gelir. Okulda güzel ve dikkat çekiciyken evde eski çirkin ördek yavrusu haline geri döner. Bu arada okulun iki popüler erkeği Su-ho ve Seo-jun ile tanışır. Bu iki erkek normalde de birbirlerinin karşısında yer alırken şimdide esas kızımız için karşı karşıya geleceklerdir. İşin ilginç yanı bu erkeklerden biri Lim Ju-kyung ile okul dışında da, onun gerçek hali ile de görüşmektedir. Peki ikisinin aynı kişi olduğundan haberdar mıdır?

Dizi bize çirkin olduğu için mutsuz olan ve bu yüzden makyaj yaparak başka biri haline gelen, iki farklı görüntüde, iki farklı hayat yaşayan bir lise öğrencisinin yaşamını anlatmaktadır.
kore dizileri

korece

korean
korece bilen var mı içimizde? Korece öğrenmek kolay mı zor mu? korece sözlük olarak neler kullanıyorsunuz? korece öğrenmek için ne yapmam gerekir? koreye gitmek istiyorum ayrıca giden var mı?
1

big man

KORESÖZLÜK
Kim Ji-Hyeok'un ( Kang Ji-Hwan ) ebeveynleri yoktur ve zor bir hayat yaşar. Daha sonra geleneksel bir pazarda küçük bir restoran işleten Dal-Sook ile tanışır. Kim Ji-Hyeok, annesi gibi onu takip eder ve geleneksel pazara yerleşir. Geleneksel pazarda kendi mağazasını açmak için çok çalışıyor.

Birden, Kim Ji-Hyeok, Kore'nin en iyi şirketi Hyunsung'un sahibi olan bir ailenin gizli oğlu olur. Yine de saf olmayan niyetler olduğunun farkındadır. O andan itibaren Kim Ji-Hyeok, Hyunsung şirketindeki insanlardan intikam alır. Hayatının en önemli zamanında tanıştığı So Mi-Ra ( Lee Da-Hee ) adlı bir kadınla romantik bir ilişkiye girer .

the road tragedy of one

KORESÖZLÜK
Sadece yüzde 1'lik kesimin yaşadığı "Royal the Hill"de yaşayan sakinlerin sırlarının, arzularının, suçluluklarının ve kurtuluşlarının hikayesi.

Baek Soo-Hyun ( Ji Jin-Hee ) popüler ve saygın bir spikerdir. Güçlü inançları olan bir gazeteci olarak bilinir. Kamerada bir şey söylediğinde izleyiciler onun sözlerini gerçek olarak kabul ediyor. Ancak Baek Soo-Hyun'un başka bir tarafı daha var. Soğuk kalplidir. Bir şey istediğinde, ne olursa olsun elde eder. İstediğini elde etmek için her yolu kullanacaktır. Seo Eun-Soo ( Yoon Se-Ah ) ile evlidir ve çocukları vardır.

Seo Eun-Soo, Jegang Group'un başkanının kızıdır ve Anchorman Baek Soo-Hyun ile evlidir. Babası, siyasi ve ekonomik dünyalarda ağır bir etkiye sahip olacak kadar güçlüdür. Seo Eun-Soo, kendisi de popüler bir minyatür sanatçısıdır. Önceliğini ailesine verir ve itibarını asla kaybetmemeye çalışır ama bir trajedi ile karşılaşır. Seo Eun-Soo ailesini korumaya çalışır.

Cha Seo-Young ( Kim Hye-Eun ) bir yayın istasyonunda spikerlik yapmaktadır. Prestijli bir iş, örnek bir eğitim geçmişi ve güzel bir görünüm dahil her şeye sahip, ancak sahip olduklarından nadiren memnun.
the road tragedy of one

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol