seo ji-soo

KORESÖZLÜK
Seo Ji Soo, 11 Şubat 1994'te doğan Güney Koreli bir şarkıcı ve aktris. Kasım 2014'te K-pop kız grubu Lovelyz'in bir üyesi olarak çıkış yaptı ve “Girls' Invasion” albümünü yayınladı. O zamandan beri 2015 yılında “Real Men: Season 2” dahil olmak üzere çeşitli V varyete şovlarında yer aldı. Oyunculuğa ilk çıkışını 2019 drama dizisi “One Fine Week”te başrol oynayarak yaptı.

to all the guys who loved me

KORESÖZLÜK
İki adam, webtoon yazarı olmak isteyen bir kadının kalbini kazanmak için yarışır. Ama kadın, evliliğe tövbe etmiş ve tek hayat arkadaşının kendisi olduğunu ilan etmiştir.
Başroldekiler:Hwang Jung-eum,Yoon Hyun-min,Seo Ji-hoon
Yaratıcılar:Choi Yoon-seok,Lee Ho,Lee Eun-young
to all the guys who loved me

beloved

KORESÖZLÜK
Chan-Joo ( Park Sol-Mi ) ve Jin-Se ( Hong Jong-Hyun ) ilk kez tanıştıktan üç ay sonra evlendiler. Üç yıl sonra, çift barışçıl bir evliliğin tadını çıkarır, ancak eski sevgilileri ortaya çıkınca işler değişir. Ran ( Bae Noo-Ri ), Jin-Se'nin eski öğretmeninin kızıdır. Eun-Hyuk ( Kim Min-Jun ), Chan-Joo'nun eski sevgilisidir. Ran ve Eun-Hyuk yüzünden Jin-Se ve Chan-Joo sarsılır.

kill heel

KORESÖZLÜK
UNI Home Shopping'deki 3 kadının bitmeyen arzularının ve mücadelelerinin hikayesi.

Woo Hyun ( Kim Ha-Neul ) evde alışveriş şovunun sunucusu olarak çalışmaktadır. Bir alışveriş programı sunucusu olarak sicili ne iyi ne de kötü. En iyi alışveriş programı sunucusu olmayı hedefliyor, ancak dipsiz bir kuyuya düşüyor. Bu onun değişmesine neden olur.

Gi Mo-Ran ( Lee Hye-Young ), UNI Home Shopping'in başkan yardımcısıdır. Kariyerine düzenli bir çalışan olarak başladı ve yönetici pozisyonuna kadar yükseldi. Başarı hikayesi diğer insanlar için efsanevidir. Hatalara izin vermez ve ne düşündüğünü belli etmez ama karizması vardır.

Bae Ok-Sun ( Kim Sung-Ryoung ), UNI Home Shopping'de en iyi ev sahibidir. Yüksek sınıf bir ailede doğdu. Başkalarına karşı cömerttir ve şirketindeki çalışanlar tarafından saygı duyulur, ancak gerçekte düşündüğü şey örtülüdür.

dizi

btsdaily
Rich Man
dizi
Sevilen Kore komedi dizisinde Seoul'deki Next IN adında bir şirketin CEO'su olan Lee Yoo-chan (Kim Jun-myeon) hırslı ve zeki bir patrondur fakat insanların yüzlerini hatırlamada güçlük çekmektedir.

Kim Bo-ra (Ha Yeon-soo) ise ailesini başarısıyla gururlandıran fakat iş bulmakta güçlük çeken üniversite öğrencisi genç bir kızdır.

Lee Yo-chan ve Kim Bo-ra'nın yolları kesişir ve komedi dolu romantizm başlar.

a business proposal

KORESÖZLÜK
Shin Ha-Ri ( Kim Se-Jeong ) bekar bir kadındır ve bir şirkette çalışmaktadır. Bir erkek arkadaşı vardır ve uzun süredir ona aşıktır ama arkadaşının bir sevgilisi olduğunu öğrenir. Shin Ha-Ri üzülür ve bir chaebol ailesinin kızı olan arkadaşı Jin Young-Seo ile tanışmaya karar verir. Jin Young-Seo daha sonra Shin Ha-Ri'den kör bir randevuda yerini almasını ister ve hatta onun zamanı için biraz para teklif eder. Shin Ha-Ri, arkadaşının teklifini kabul eder. Randevusu tarafından reddedilme niyetindeyken Jin Young-Seo olarak kör randevuya çıkıyor. Kör randevusunu gördüğünde Shin Ha-Ri şaşkına döner. Kör randevusu Kang Tae-Mu'dur ( Ahn Hyo-Seop ). Çalıştığı şirketin CEO'su.

Kang Tae-Mu, büyükbabasının kurduğu bir şirketin CEO'sudur. Bir gün, büyükbabası ona, kendisi için ayarladığı yaklaşan bir kör randevu hakkında bilgi verdi. Kang Tae-Mu bir işkoliktir ve büyükbabasının onun için kör randevular ayarlamasından rahatsızdır. Artık işinden rahatsız olmamak için, kör bir randevuda tanıştığı bir sonraki kadınla evlenmeye karar verir. O kadın Shin Ha-Ri ama Jin Young-Seo gibi davranıyor.

Ertesi gün, Shin Ha-Ri, Kang Tae-Mu'dan bir telefon alır. Onunla evlenmesini ister.

sungkyunkwan scandal

KORESÖZLÜK
Joseon Hanedanı'nın hüküm sürdüğü sırada, "Sungkyunkwan Scandal", Sungkyunkwan Üniversitesi'nde okuyan ve kendi aşk ve arkadaşlık hikâyelerini anlatan 4 yakışıklı öğrenciyi bir araya toplar.Kim Yun-Hee (Park Min-Young), bağımsız bir gayreti olan zeki, güvenilir bir genç kadındır. O, babasının ölümünden beri ailesine destek için çalışıyordu fakat derslerini de iyi yapabiliyordu. Bir gün, Kim Yun-Hee erkek kardeşinin yerine geçer ve sadece milli sınavını geçmek için erkek kılığına girer. Sınav gününde, Kim Yun-Hee, Lee Seon -Joon (Micky Yoochun) ile tanışır ve arkadaş olurlar. Lee Seon-Joon ayrıcalıklı bir çevreden gelir ve de yakışıklıdır. O, yalnız küstah ve kibirlidir. Onlar hem milli sınavı geçerler hem de Sungkyunwan Üniversitesi'nde beraber bir oda bile paylaşırlar.Ku Yong-Ha, Sungkyunkwan Üniversitesi'nde, şarkı söyleyen, içki içen ve bir de bayanlar arasında popülerliği olan iyi birisidir. Ku Yong-Ha, Kim Yun-Hee'nin bir kadın olduğunu keşfeder. Eğlence için, Ku Yong-Ha onun bu sırrını ortaya çıkarmaz ve okulda olduğu sürece onu gözlemler. Çok geçmeden Ku Yong-Ha, Kim Yun-Hee'den hoşlanmaya başlar.Moon Jae-Sin (Yu Ah- In) Sungyunkwan'da sorunları olan bir adamdır. Düşüncesiz bir kişi olan Moon Jae-Sin, düşünmeden önce harekete geçmeye yatkındır. O, bir politikacı olan babasından ve onun fırsatçı yöntemlerinden nefret eder. O, babasından intikam almak için Sungyunkwan'a gider. Moon Jae-Sin'de Kim Yong-Hee'nin sırrını keşfeder. O, onu korumaya çalışır, yaşamının geri kalanını onunla geçirmeyi beklerken.
sungkyunkwan scandal

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol