dizi

btsdaily
Cheese in the Trap (2016) IMDb: 7,5
üniversite öğrencisi Hon Seol ile Yung Yoo arasında yaşanan komik ve aşk dolu hikayeye anlatmaktadır. Hong Seol üniversitenin sıradan bir öğrencisiyken, Youn Soo ise okulun en popüler öğrencisidir.

k-pop

btsdaily
•BTS ÜYESİ Jungkook•
Gerçek adı: Jeon Jeong-guk (전정국)
Gruptaki görevi: Vokal, dansçı
Doğum tarihi: 1 Eylül 1997
Burcu: Başak
Boyu: 1.78 cm
Kilosu: 70 kg
Kan grubu: A
Doğum yeri: Busan
Kardeşleri: Bir abisi var.
Hobisi: Çizim yapmak.
Eğitimi: Seoul Gösteri Sanatları Okulu
En garip alışkanlıkları: Alerjik rinit hastası olduğu için burnu sürekli tıkanıyor bu yüzden de sürekli burnunu çekiyor.
Ayakkabı numarası: 40-41
Favori sayısı: 1
En sevdiği renk: siyah,kırmızı
En sevdiği yemekler: İçinde un bulunan tüm yemekleri çok seviyor. Yani pizza, ekmek, börek, kek gibi yiyecekler onun favorisi.
k-pop

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:2
Pop Out Boy: Kim Min Kyu ve Weki Meki'den Kim Doyeon gibi isimlerin rol aldığı popüler bir Webtoon'a dayanan bir Web Dramasıdır. ... Hikâye de Chun Nam Wook'un, gerçek dünyada Manhwa'nın kadın kahramanı ile aynı yüze ve aynı isme sahip lise öğrencisi Han Sun Nyeo'nun (Kim Doyeon) yollarının kesişmesiyle devam ediyor.

lee min-ho dizileri

minny
2) The Legend of the Blue Sea
The Legend of the Blue Sea

Tür: Komedi, Fantastik, Romantik
Yapım Yılı: 2016
Bölüm Sayısı: 21 Bölüm
IMDb Puanı: 8,1
Kore'nin ilk resmi olmayan tarihi masal koleksiyonuna ait klasik Joseon efsanesinden esinlenen, bir denizkızını yakalayıp kaçıran balıkçı hakkındaki bu dizi; Joseon soylu Kim Dam Ryung (Lee Min Ho) ile Denizkızı Se Hwa (Jun Ji Hyun) arasında geçmektedir.

Ağustos 1598 akşamı Lord Yang, Dam Ryung'a Se Hwa adlı esir denizkızını gösterir. O gecenin ilerleyen saatlerinde Dam Ryung onu okyanusa bırakır ve denizkızı da elini ona uzatır. Günümüz zamanında ise Heo Joon Jae bir dolandırıcıdır. Heo Joon Jae ve denizkızı Se Hwa'yı, geçmişin izleriyle beraber neler bekliyor olacak?

you who came from the stars

KORESÖZLÜK
Do Min-Joon (Kim Soo-Hyun) 400 yıl önce Joseon Hanedanlığı döneminde dünyaya gelen bir uzaylıdır. Yakışıklı olmasının yanında olağanüstü yeteneklere sahiptir. 400 yıl sonra, Do Min-Joon insanlara alaycı bir şekilde yaklaşmasına rağmen bir oyuncu olan Chun Song-Yi'ye (Jun Ji-Hyun) aşık olacaktır.
you who came from the stars

taxi driver

KORESÖZLÜK
Kim Do-Ki ( Lee Je-Hoon ) Deniz Harp Okulu'ndan mezun oldu ve bir UDT (sualtı yıkım ekibi) Yetkilisi oldu. Annesi bir seri katil tarafından öldürüldü ve sonrasında hayatı değişti.

Kim Do-Ki artık lüks bir taksi şoförüdür ve Rainbow Taxi Company için çalışmaktadır. Şirket sadece sıradan bir taksi şirketi değil. Şirket özel bir "intikam çağrısı" hizmeti sunuyor. Müşteriler onlardan intikam almalarını isterse, hizmeti Kim Do-Ki ve iş arkadaşları yapacak.

love in sadness

korean
Seo Jung-Won ( Ji Hyun-Woo ) plastik bir cerrahtır. O iyi bir insan, akıllı ve yakışıklı. Yoon Ma -Ri'ye ( Park Han-Byul ) aşık olur . Yoon Ma-Ri bir sanatçı ve bir chaebol ailesinin gelinidir. Evlilik hayatı sefildir. Kocası Kang In-Wook ( Ryu Soo-Young ) mükemmel bir koca gibi görünür ama Yoon Ma-Ri'ye takıntılıdır ve ona şiddet uygular. Yoon Ma-Ri, takıntılı kocasından kaçmaya karar verir. Seo Jung-Won ile tanışır ve ona aşık olur.

90 days of love

KORESÖZLÜK
Tabuyu aşan bir kader, Ahlakı aşan bir aşk İşte, otuz bir yaşında hayatının zirvesinde olan bir adam, üç kısa ay içinde sadece bir toz zerresi olarak uzayda kaybolmaya mahkum bir adam.[90'da. gün mutlaka ben yok olacağım ama dünya hiçbir şey olmamış gibi devam edecek bir gün karım bile gözyaşlarını silecek, kendi kendine ölülerin öldüğünü ve dirilerin yaşamaya devam etmesi gerektiğini söyleyecek. o zaman olur mu? kalan 90 günümde karımdan izin istemek yanlış mı?]2006 sonbaharı.Bir erkek ve bir kadının karşılaşması kaderdi, ama sonunda kalpleri kırılmaya mahkumdu. Şimdi dünyada son kez birbirlerini sevmek için 90 gün boyunca umutsuzca yalvarıyorlar. Bu adamın karısı ya da bu kadının kocası olsaydınız, hem ahlakı hem de tabuyu çiğneyen yalvarışlarına nasıl cevap verirdiniz...?
90 days of love

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol