forest

klip queen
Kang San-Hyeok ( Park Hae-Jin ) 119 özel kurtarma ekibinin bir üyesidir. Yakışıklı ve zeki ama çocukluğunu hatırlamıyor. Jung Young-Jae ( Jo Bo-Ah ) hevesli bir cerrahi asistanıdır.

Kang San-Hyeok ve Jung Young-Jae gizemli bir ormanda buluşurlar. Her ne kadar istemeseler de gizemli ormanda birlikte yaşamak zorundadırlar. Orada yaşayarak küçük zevkler keşfederler. Kang San-Hyeok ve Jung Young-Jae çok geçmeden kendileri ve orman hakkında bir sırrı ortaya çıkarır.
forest

dizi önerileri (okul konulu)

btsdaily
Monstar (IMDb Puanı: 7.3)
2013 yapımı bu okulda geçen Kore dizisindeyse psikolojik olarak derin yaraları olan öğrencilerin müziğin gücüyle iyileşmeleri anlatılıyor. Başrollerde Joon-hyung Yong, Yeon-Soo Ha ve Ha-Neul Kang başrollerde.
dizi önerileri (okul konulu)

one the woman

KORESÖZLÜK
Jo Yeon-Joo ( Lee Ha-Nee ) yozlaşmış bir savcıdır. Bir dava yüzünden hafızasını kaybeder. Jo Yeon-Joo'ya benzeyen bir chaebol ailesinin gelini Kang Mi-Na ( Lee Ha-Nee ) olarak yaşamaya başlar .

Bu arada, Han Seung-Wook ( Lee Sang-Yoon ) bir chaebol ailesinin oğludur. İlk aşkını atlatamadı. Hafızasını kaybetmiş Jo Yeon-Joo ile ilişkiye girer.

my roommate ıs a gumiho

KORESÖZLÜK
Shin Woo-Yeo ( Jang Ki-Yong ) yakışıklı ve akıllı bir profesördür. Aynı zamanda 999 yaşında dokuz kuyruklu bir tilkidir. İnsan olmak için insan enerjisini bir boncukta toplar. Yakında, bir insan olmaya hazırlanıyor.

Bu arada, Lee Dam ( Hyeri ) bir üniversite öğrencisidir. Bir gün sarhoş arkadaşı pahalı bir arabanın üstünde uyuyakalır. Arabanın sahibi olan Shin Woo-Yeo'dan özür diler. Lee Dam arkadaşını elinden almaya çalışırken, Shin Woo-Yeo ona yardım eder. Kaderlerini değiştiren bir kaza olur. Shin Woo-Yeo'nun boncuğu ağzından düşer ve Lee Dam istemeden onu yutar. Boncuk bir insanın içinde en fazla 1 yıl kalabilir ve daha sonra boncuk o kişinin içinde kırılır. Bu, Lee Dam'ın ölmesine ve Shin Woo-Yeo'nun insan olma şansını kaybetmesine neden olacak. Shin Woo-Yeo, Lee Dam'a içinde bulundukları çıkmazı açıklar ve bir çözüm bulana kadar birlikte yaşamalarını önerir.

Hayatında hiç erkek arkadaşı olmamış olan Lee Dam, şimdi Shin Woo-Yeo ile yaşıyor.

train to busan

KORESÖZLÜK
Sok-woo, yoğun iş temposundan dolayı sürekli kızını ihmal etmektedir. Doğum gününde kızının ısrarlarına dayanamayan Sok -woo, onu eski eşinin yanına götürmek için gönülsüzce Seul'den kalkıp Busan'a gidecek olan trene biner. Tren kalkmak üzereyken, Güney Kore'yi etkisi altına alan yıkıcı bir zombi virüsünden etkilenen bir kadın, virüsü trendekilere yaymaya başlar. Virüsün bulaştığı herkes, birer birer zombiye dönüşür. Sebebi belirlenemeyen virüs, tüm ülkeye yayılırken, hızla Busan'a yol alan trende de Sok-woo, kızı ve daha birçok yolcu amansız bir hayatta kalma mücadelesine girişir.
train to busan

k-pop grupları

merakli biri
Kpop grupları 1 :BTS
BTS, diğer adıyla Bangtan Boys, Hybe Corporation tarafından oluşturulan, 7 üyeden ( Kim Seok-Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V, Jungkook) oluşan Güney Koreli grup. Grubun hayranlarına "ARMY" denmektedir. 12 Haziran 2013'te “2Cool 4Skool” albümünün çıkış şarkısı 'No More Dream'i yayınlayarak resmî olarak çıkışlarını yapmış oldular. Etkin yıllar :2013-Günümüz.
k-pop grupları

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol