the jinx's lover

yukiko
Şanssız kaderiyle uzlaşan bir adam ve lanetini kırmak için gerçek dünyaya atlayan bir tanrıça etrafında dönüyor. Gong Soo Kwang, zanaat bira dükkanı işleten bir bira ustası. Kalbinde tutku dolu, ama her zaman sakin ve tok kalmayı başarıyor. Ayrıca ciddi bir tavırla donanmış, gittiği her yerde kadınlar arasında popüler olan çekici bir adamdır . Lee Seul Bi, Gong Soo Kwang ile tanışan ve kendi kaderiyle savaşan servet tanrıçasıdır. (Kaynak: Naver) ~~ Yazar Han Ji Hye (한지혜) ve illüstratör Gu Seul (구슬) tarafından yazılan "The Jinx's Lover" (징크스의 연인) adlı webtoon'dan uyarlanmıştır.

the lover

KORESÖZLÜK
Drama dizisi, aynı apartmanda yaşayan dört çiftin hayatlarını anlatıyor.

Daire #609: Do-Si ( Oh Jung-Se ) ve Doo-Ri ( Ryoo Hyoun-Kyoung ) 2 yıldır birlikte yaşıyorlar. Çılgın aşık değiller ama birbirleriyle rahat hissediyorlar. Do-Si bir yayın istasyonunda seslendirme sanatçısı olmak istiyor ve Doo-Ri bir internet sitesinde stajyer muhabir olarak çalışıyor. Ailesi tarafından evlenmesi için baskı görüyor.

Daire #610: Young-Joon ( Jung Joon-Young ) bir müzik grubunda gitaristtir. Jin-Nyeo ( Choi Yeo-Jin ) ile birlikte yaşıyor . Ondan 12 yaş büyük. Garnitür dükkanı işletiyor. Bazen erkek arkadaşıyla yaşamaktansa bir oğul yetiştirdiğini düşünüyor.

Daire #510: Hwan-Jong ( Park Jong-Hwan ) ve Sul-Eun ( Ha Eun-Sul ) birlikte yaşamaya başladılar. Yeni daireleri taşınmaya hazır olduğunda evlenmeyi planlıyorlar.

Daire #709: Takuya ( Takuya Terada ) bir dünya gezginidir . Bir oda arkadaşı için bir ek görür ve Joon-Jae ( Lee Jae-Joon ) ile yaşamaya başlar . Takuya, Joon-Jae için üzülüyor çünkü o daireden çıkmıyor. Takuya, Joon-Jae'yi onunla bir şeyler yapmaya çalışır. Bu arada, Joon-Jae ilk başta Takuya'dan rahatsız olduğunu hisseder, ama o değişmeye başlar.

wild dogs

KORESÖZLÜK
Yoo-Joon ( Kim Jeong-Hoon ) seçkin bir muhabir olmak istiyordu ama şimdi üçüncü sınıf bir muhabir olarak çalışıyor. Kişisel hayatı da aynı şekilde karmakarışık. Jung-In adında evli bir kadınla ilişkisi vardır ve ayrıca kumar sorunu vardır. Daha sonra Jung-In'den ondan ayrılmak istediğini duyar. Yoo-Joon'un kıdemli iş arkadaşının karısı ve evliliğini düzeltmek istiyor. Yoo-Joon, kocasını öldürmesi gerektiği anlamına gelse bile Jung-In'i geri almak istiyor. Kocasını bulmak için yola çıkar.

Yoo-Joon, küçük dağ köyü Osori'ye varır. Yoo-Joon, Jung-In'in kocasının bir hikayeyi örtmek için köyde kaldığını duymuştur, ancak onu bulamaz. Yoo-Joon, yerel sakinlere nerede olduğunu sorar, ancak hepsi onu görmediklerini söyler. İşleri daha da kötüleştiren Yoo-Joon'un arabası bozulur ve birkaç gün daha orada kalması gerekir. Yoo-Joon orada kendini rahatsız hisseder ve ardından rahatsız edici bir gerçekle yüzleşir.

the rose

aslimser
Selam arkadaşlar,
The rose grubu sorry ve red şarkılarını dinlemenizi tavsiye ederim. Solistin sesi çok hoş,şarkılar zaten çok iyi. Ben bikac ay önce ilk onları kesfettim,sonra bts i😊 geç oldu ama geç olsun güç olmasın🤗

kore dizileri

btsdaily
Moon Lovers-Scarlet Heart Ryeo (2016)
kore dizileri
IMDb: 8.6

Tür: Dram, Tarih, romantik, fantastik

Go Ha-Jin, bir su kenarına içmeye gittiğinde, boğulmak üzere

olan bir çocuğu kurtarmak için suya atlar. Çocuğu kurtardıktan sonra sudan çıkması için uzatılan eli tutamaz ve dibe doğru batmaya başlar. Suyun yüzeyine çıkmak için uğraşır ve tam o sırada güneş tutulması olur. Gözlerini açtığında ise artık şu anki dünyasında değildir. Karakterimiz gözlerini açtığında kendini yüz yıllar öncesinde, Goryeo Hanedanlığı zamanında bulur. Artik burada Hae Soo adli genç bir kız olarak yaşamaya başlar ve orada diğer insanların korkudan önünde titrediği Wang So'ya aşık olur.

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:10
Orange mormalede:Dizide, insanların arasında hayatta kalmak için mücadele veren vampirlerin hayatları anlatılmaktadır. 200 yıl önce, insanlar ve vampirler bir barış antlaşması imzalamışlardır. Anlaşmaya göre, vampirler insan kanı içmeyeceklerdir ve gerçek kimliklerini gizleyeceklerdir. Böylece iki türde barış içinde yaşayacaklardır.

mischievous kiss (playful kiss)

KORESÖZLÜK
Oh Ha Ni, mükemmeliyetçi Baek Seung Jo'ya aşık olan beceriksiz bir lise öğrencisidir. Ancak, Seung Jo ona karşı kayıtsızdır ve aşkını reddeder. Ha Ni'nin evi çöktüğünde, o ve babası uzun zamandır arkadaşının evine taşınır. Kaderin dediği gibi, Seung Jo en iyi arkadaşının en büyük oğlu olur ve Ha Ni'ye sevdiği çocuğun yanında olma fırsatı verilir. Seung Jo'nun kalbini hareket ettirebilecek mi?

mischievous kiss (playful kiss)
1

park kyung-hye

KORESÖZLÜK
Profil
İsim: Park Kyung-Hye
Korece: Park Kyung -hye
Doğum: 5 Ocak 1993
Doğum yeri: Güney Kore
Yükseklik:
Kan grubu:

Filmler
Mogadişu'dan Kaçış | Mogadişu (2021) - Park Ji-Eun
İlahi Hareket 2: Gazaplı | Shinui Han Soo: Gwisoopyeon (2019) - tren istasyonu memuru
Beni Eve Getir | Nareul Chajajwoe (2019) - çaylak hemşire
Maggie (2019)
Aşk, Tekrar | Doobeonhalkkayo (2019)
Bahar, Yeniden | Dasi, Bom (2019) - Mi-Jo
İçimdeki Adam | Naeanui Geunom (2019) - Jae-Hee
Uyuşturucu Kralı | Mayakwang (2018) - Lee Kyung -Ja
1987: Gün Geldiğinde | 1987 (2017) - Jung-Mi
Jane (2017) - Na-Kyung
Fabrikasyon Şehir | Jojakdwen Doshi (2017) - çağrı merkezi personeli
Selam D'Amour | Jangsoosanghwe (2015) - Sogarumri grubundaki sorunlu çocuk
Büyük Maç (2014) - çocuk elf
Koala (2013) -Kyung-Hye
Hwayi: Bir Canavar Çocuk | Hwayi: Gwoemuleul Samkin Ayi (2013) - Paju tarım birliğinin kadın çalışanı

Drama dizisi
Oda Arkadaşım Bir Gumiho | Gan Ddeoreojineun Donggeo (tvN / 2021) - Choi Soo-Kyeong
Bayan Lee | Chungiljeonja Misseuli (tvN / 2019) - Kim Ha-Na
Yurttaşlarım | Kookmin Yeoreoboon (KBS2 / 2019) - Yang Mi-Jin
Kalbine Dokun | Jinsimi Dadda (tvN / 2019) - Dan Moon-Hee
Garip Kahramanım | Boksooga Dolawadda (SBS / 2018-2019) - Jang Ji-Hyun
Şimdilik Tutkuyla Temizleyin | Ildan Ddeugeobge (JTBC / 2018-2019) - Choi'nin ziyaretçisi
Kalp Cerrahları | Hyoongboowegwa (SBS / 2018) - Lee Sun-Young
Hokkabazlar (KBS2 / 2017-2018) - Goo Kye-Young
tahrif | Jojak (SBS / 2017) - Seo Na-Rae
Guardian: Yalnız ve Büyük Tanrı | Dokkaebi (tvN / 2016-2017) - hayalet
Kalbinizin Sesi | Maeumui Sori KBS2-Naver TV-Netflix / 2016-2017) - Ae-Bong'un arkadaşı
Gökyüzündeki Güneş | Jeo Haneule Taeyangi (KBS2 / 2016-2017) - Go Sung-Ran
İyi İnsan | Joheun Saram (MBC / 2016)
Kurnaz Bekar Bayan | Angkeumhan Dolsingnyeo (MBC / 2014)

Tv ve filmler
Özel Drama: Diskalifiye Kahkaha | Wooseum Silkyeok (KBS2 / 2016) - gelin

Ödüller
Popüler Karakter Ödülü (" Guardian: The Lonely and Great God ") - 2017 (10.) Kore Drama Ödülleri - 2 Ekim 2017

ghost

KORESÖZLÜK
Kim Woo-Hyun ( So Ji-Sub ) yüksek rütbeli bir polis memurunun tek oğludur. Woo-Hyun polis akademisine birinci olarak girdi ve akademiden birinci olarak mezun oldu. Bir dedektif olarak daha sonra siber soruşturma departmanına katılır. Woo-Hyun daha sonra siber dünyada saklananların sırlarını ortaya çıkarmak için çalışır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol