film

deniss
the beauty inside filmini izlemeyen varsa şiddetle öneririm. han hyo joo ve park seo joon başrol.dizinin konusu her gün görünüşü değişen bir kişinin bir kıza aşık olması hakkında. 18 yaşında olan bir erkek sabah uyandığında kendini bambaşka birine dönüşmüş olarak bulur, ilk başlarda kabullenemese de zamanla alışmak zorundadır. ve yıllarca her uyandığında başka biri olur. sadece yüzü değil cinsiyeti,yaşı,vücudu kısaca tamamen değişerek başka bir kişi olur. bence izleyin derim ,cidden güzeldi.

white night

KORESÖZLÜK
Hapisten çıktıktan kısa bir süre sonra bir adam öldürülür. Dedektif Han Dong-Su ( Han Suk-Kyu ) davayı araştırır ve bu onu 14 yıl önce meydana gelen bir cinayet davasına geri götürür. Bu güne kadar Dedektif Han Dong-Su'nun ruhunu yiyip bitiren çözülmemiş bir dava.

Bu arada, Mi-Ho ( Son Ye-Jin ) büyük bir şirketin CEO'su ile evlenmeye hazırlanıyor. İcra başkanının bir asistanından ( Lee Min-Jung ) Mi-Ho'nun geçmişini araştırması istenir. Mi-Ho'nun annesinin 14 yıl önce çözülmemiş bir cinayet davasında baş şüpheli olduğunu keşfeder. Asistan ayrıca her zaman Mi-Ho'nun yanında yer alan Yo-Han'ı ( Ko Soo ) fark eder .

Dedektif Han Dong-Su, kurbanın 14 yaşındaki cinayet davasındaki oğlu Yo-Han'ın bir şekilde son cinayete karıştığına inanıyor. Dedektif Han Dong-Su daha sonra Yo-Han ve Mi-Ho arasında gizli bir ilişki keşfeder. Daha fazla suç meydana geldikçe, Dedektif Dedektif Han Dong-Su gerçeği ortaya çıkarmak için çılgınca çalışır ...

kill ıt

KORESÖZLÜK
Tutkulu bir hayvan sever ve yetenekli bir veteriner Kim Soo-hyun'un ( Jang Ki-yong ) aslında bir seri katildir.Gerçek kimliğini gizlemek için veteriner olarak çalışan Kim Soo-hyun, kötü bir üne sahiptir.Sempatik ruhunu gizleyen inatçı bir dedektif olan Do Hyun-jin (Nana). Do Hyun-jin, onu doğrudan Kim Soo-hyun'a götüren bir vaka üzerinde çalışır. Aradığı seri katil olduğuna inanan Do Hyun-jin, Kim Soo-hyun'un kimliğini ve geçmişini ayrıntılı olarak araştırır, ancak bulduğu şey onu başka bir gerçeğe götürür. Sonra Do Hyun-jin ve Kim Soo-hyun, yıllar önce onları birbirine bağlayan gizemi çözmek için yola çıkarlar.

a gentleman and a young lady

KORESÖZLÜK
Lee Young-Kook ( Ji Hyun-Woo ) üç çocuklu bir duldur. Karısının ölümünü hala atlatamadı. Park Dan-Dan'i ( Lee Se-Hee ) çocukları için yatılı öğretmen olarak işe almaya karar verir ve ondan etkilenmeye başlar. Bu arada, Park Dan-Dan, zorlu durumuna rağmen parlak ve olumlu bir kişiliğe sahiptir.

oh my baby

KORESÖZLÜK
Jang Ha-Ri ( Jang Na-Ra ) 39 yaşında bekar bir kadındır. Ebeveynlik dergisi şirketi "The Baby"de müdür yardımcısı olarak çalışıyor. Güzel bir görünüme sahip ama son 10 yıldır kimseyle çıkmamış. Bunun nedeni, Jang Ha-Ri'nin bir işkolik olmasıdır. Aşkı bulmaktan ya da evlenmekten vazgeçti ama yine de bir bebek sahibi olmak istiyor. Jang Ha-Ri kısa süre sonra 3 adamla ilişkiye girer.

Han Yi-Sang ( Ko Jun ) serbest fotoğrafçı olarak çalışmaktadır. Sürekli onu mutlu edecek hobiler arar. Hemen hemen her şeyden şikayet eder, ancak işinde coşkuludur.

Yoon Jae-Young ( Park Byung-Eun ) bir çocuk doktoru olarak çalışmaktadır. Jang Ha-Ri ile arkadaştır. Aniden Yoon Jae-Young bekar bir baba olur ve durumuyla başa çıkmak için mücadele eder.

Choi Kang Eu Ddeum ( Jung Gun-Joo ), Jang Ha-Ri için çalışan çaylak bir çalışandır. Olumlu bir kişiliğe sahip ve ona tapıyor.

happiness

KORESÖZLÜK
Yakın gelecekte, büyük şehirde yeni bir yüksek katlı apartman inşa edilmiştir. Apartmanda farklı geçmişlerden sakinler var, ancak yeni bir bulaşıcı hastalık patlak veriyor. Salgın nedeniyle, yüksek katlı daire mühürlendi. Sakinleri, başkalarına karşı korku ve güvensizlik içindeyken hayatta kalmak için mücadele ediyor.

Yoon Sae-Bom ( Han Hyo-Joo ) özel bir polis ekibinin üyesidir. Kararlıdır, kararlıdır ve kolayca sarsılmaz. Yeni dairesine taşınacağı için heyecanlıdır, ancak oraya taşınır taşınmaz bir krizle karşı karşıya kalır.

Jung Yi-Hyun ( Park Hyung-Sik ) bir dedektiftir. Akıllı ve dürüsttür. Uzun süredir Yoon Sae-Bom'a karşı romantik duygular besliyor. Aynı liseden mezun oldular. Jung Yi-Hyun, Yoon Sae-Bom'u ve diğer insanları korumak için mücadele eder.

Han Tae-Seok ( Jo Woo-Jin ) bir yarbaydır ve sağlık hizmeti komutanlığına aittir. Bulaşıcı hastalık salgınının anahtarı onda.

dizi önerileri (okul konulu)

btsdaily
Dream High (IMDb Puanı: 7.8)
Bu 2011 yapımı 16 bölümlük Kore dizisinde başrolleri Kim Soo Hyun, Bae Suzy, Ok Taecyeon ve Ham Eun Jung paylaşıyolar. Gerçekçi bir okul dizisi olan Dream High, Kore'deki bir sanat okulunun iç yüzünü ve öğrencilerin ilişkilerini anlatıyor.
dizi önerileri (okul konulu)

navillera

KORESÖZLÜK
Sim Deok-Chool ( Park In-Hwan ) hayatı boyunca bale yapma hayali kurmuştur . 70 yaşında ve postane çalışanı olarak işinden emekli. Yaşam koşulları nedeniyle balerin olma hayalini bir kenara bıraktı ve ailesine destek olmak için normal bir işte çalıştı. Şimdi, Sim Deok-Chool tekrar hayalinin peşinden gitmeye karar verir. Karısı ve yetişkin çocukları da dahil olmak üzere ailesi, kararından memnun değil, ancak Sim Deok-Chool, ömür boyu hayalini sürdürmekte tereddüt etmiyor. Bale öğrenmek için bir bale topluluğuna katılır. Orada Lee Chae-Rok ( Song Kang ) ile tanışır .

Lee Chae-Rok 23 yaşında bir adamdır. Büyürken beyzbol, yüzme ve futbol gibi farklı sporlar yaptı, ancak bu etkinliklerin hiçbirinde yetenekli değildi. Daha sonra baleye ilgi duymaya başladı. Annesi balerindi ama Lee Chae-Rok gençken bir hastalıktan öldü. Babası daha sonra iflas etti. Lee Chae-Rok, bale için bir yeteneği olduğunu öğrendi, ancak bale yaptıktan sonra babasıyla zar zor iletişim kuruyor ve maddi olarak geçimini sağlamakta zorlanıyor. Zor zamanlardan geçen bale arzusu söner. Bu sırada önünde Sim Deok-Chool belirir.

lee min-ho dizileri

minny
2) The Legend of the Blue Sea
The Legend of the Blue Sea

Tür: Komedi, Fantastik, Romantik
Yapım Yılı: 2016
Bölüm Sayısı: 21 Bölüm
IMDb Puanı: 8,1
Kore'nin ilk resmi olmayan tarihi masal koleksiyonuna ait klasik Joseon efsanesinden esinlenen, bir denizkızını yakalayıp kaçıran balıkçı hakkındaki bu dizi; Joseon soylu Kim Dam Ryung (Lee Min Ho) ile Denizkızı Se Hwa (Jun Ji Hyun) arasında geçmektedir.

Ağustos 1598 akşamı Lord Yang, Dam Ryung'a Se Hwa adlı esir denizkızını gösterir. O gecenin ilerleyen saatlerinde Dam Ryung onu okyanusa bırakır ve denizkızı da elini ona uzatır. Günümüz zamanında ise Heo Joon Jae bir dolandırıcıdır. Heo Joon Jae ve denizkızı Se Hwa'yı, geçmişin izleriyle beraber neler bekliyor olacak?

dr. parks clinic

aqaa
Türkçe altyazılı yabancı dizileri keşfedin Kore ve Netflix dizilerinin yanı sıra, orijinal dilinde Türkçe altyazıyla yeni ve eski sezonların tadını çıkarın Türkçe altyazılı en iyi TV dizilerini keşfedin

dr. parks clinic[/gbkz][gbkz]

the witch's diner

koresozluk
Jung Jin, bir işi ve erkek arkadaşı olan 28 yaşında sıradan bir kadındır, ancak erkek arkadaşı onu terk eder ve işinden kovulur. Jung Jin daha sonra annesiyle birlikte bir restoran açmaya karar verir. Restoran iflas eder. Annesi taşraya iner ve Jung Jin restoranda yalnız kalır. O sırada Jo Hee-Ra ( Song Ji-Hyo ) onun önünde belirir. Jo Hee-Ra bir cadıdır ve kendi restoranını açmak için Jung Jin'in restoranını ödünç almak ister. Jo Hee-Ra'nın restoranı, müşterinin dileğini yerine getiren yiyecekler yapardı. Müşteriler, dileklerinin yerine getirilmesi karşılığında Jo Hee-Ra'ya onlardan istediği bir şeyi verecekti. Jung Jin başta şüpheci ama Jo Hee-Ra'nın yemeğini yemekten inanılmaz bir deneyime sahip. Jung Jin kısa süre sonra Jo Hee-Ra ile çalışır ve restoran popüler hale gelir.

the great shaman ga doo shim

KORESÖZLÜK
Ga Doo-Shim ( Kim Sae-Ron ) 18 yaşında bir lise öğrencisidir. Doğduğundan beri kaderi bir şaman olmaktı. Kötü ruhları yok etmek için bir şaman. Ga Doo-Shim kaderini reddeder ve normal bir hayat sürmeye çalışır. Yeni bir liseye transfer olur ve Na Woo-Soo ( Nam Da-Reum ) ile tanışır .

Na Woo-Soo, varlıklı bir aileden gelen, yakışıklı bir görünüme sahip ve akademik olarak üstün olan bir lise öğrencisidir. Huzurlu ve sıradan bir hayatı var, ama bu Ga Doo-Shim'in görünümüyle değişiyor. Kötü ruhları görmeye başlar. Ga Doo-Shim ve Na Woo-Soo gizemli vakalara karışır ve kötü ruhlara karşı savaşır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol