a mans story

KORESÖZLÜK
Zengin bir ailenin oğlu olan Kim Shin (Park Yong-ha), bir playboy olarak yaşıyordu, ancak bir gün babasının şirketi, birleşme ve iflasla kapanma sürecinde TS Group'un bir komplosuna karıştı. İflastan sonra, Kim Shin'in babası depresyona girer ve kendini asar.

Bu olay nedeniyle Kim Shin hayatında yeni hedefler belirler. Chae'yi (TS Group'un başkanı) para için intihar etmeye karar verir ve borsaya atlar. Soğukkanlı bir M&A uzmanı olur ve kendisi gibi TS Group'a giren Do Jae-myeong ile TS Group'u kırma planları yapar. İntikam almak için TS Group'a girmeye çalışırken, başkan Chae'nin sadece kötü bir adam olduğunu öğrenir. Tüm kötülüklerin arkasında Başkan Chae'nin oğlu Chae Do-wu vardı. Kim Shin ve Chae Do-wu arasındaki fikir savaşıyla, Kim Shin'in eski kız arkadaşı Seo Gyeong-a ve Chae Do-wu'nun küçük kız kardeşi Chae Eun-su ile olan karmaşık ilişkilerinin hikayesi ortaya çıkıyor.
a mans story

remember

KORESÖZLÜK
Jin-Woo ( Yoo Seung-Ho ), neredeyse her günü mükemmel ayrıntılarla hatırlamasını sağlayan Hiperthymesia durumuna sahiptir. Jinwoo, babasının masumiyetini kanıtlamak için avukat olur. Babasının masumiyetini kanıtlamak için mücadele eder, ancak Alzheimer nedeniyle hafızasını kaybetmeye başlar.

topik sınavı

bangtanman
Bugün 10 Temmuz'da gerçekleştirilen 77. Korece Yeterlilik Sınavı'nın (TOPIK) sonuçları topik.go.kr web sitesinde açıklandı. Giren arkadaşlar varsa sınav hakkındaki düşünceleriyle başlığı yeşillendirirse sevinirim. Fikir alışverişi yapmak için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Ben henüz sertifikamı indirmek için sırada bekliyorum.

lee min-ho

KORESÖZLÜK
Profil
İsim: Lee Min Ho
Hangul: 이민호
Doğum tarihi: 22 Haziran 1987
Doğum yeri: Güney Kore
Yükseklik: 187 cm.
Ağırlık: 71 kg.
Kan Grubu: Bir
Facebook: ResmiLeeMinho
Instagram: Aktörleeminho
Twitter: @aktörleeminho

biyografi
Lee Min-Ho, 22 Haziran 1987'de Heukseok-dong, Dongjak-gu, Seul, Güney Kore'de doğdu. Ailesi annesi, babası ve bir ablasından oluşuyor. Küçük bir çocukken, Lee Min-Ho bir futbol (futbol) oyuncusu olmayı umuyordu, ancak ilkokulun 5. sınıfındaki bir yaralanma bu hayalleri sona erdirdi. Ancak, Lee Min-Ho hala futbolu takip ediyor ve en sevdiği oyuncu olarak Nal-do Ho'dan bahsediyor.

Lise kariyerinin 2. yılında, Lee Min-Ho dikkatini oyunculuğa yöneltti. Lee Min-Ho lisedeki son sınıfında bir tanıdığının yardımıyla Starhaus Entertainment'a katıldı. Eğitimden geçtikten sonra, Min-ho roller için seçmelere başladı ve birkaç televizyon dizisinde daha küçük roller aldı. Min-ho'nun KBS2 draması " Boys Over Flowers "da Ku Jun-pyo olarak başrol oynamasıyla büyük atılımı gerçekleşti . Televizyon dizisi son derece popüler oldu ve Güney Kore'de düzenli olarak %30'un üzerinde reyting aldı. Lee Min-Ho şu anda Konkuk Üniversitesi'nde Film ve Sanat bölümünde okuyor.

2011'de Lee Min-Ho popüler drama dizisi " City Hunter "da rol aldı . Drama, Tsukasa Hojo'nun bir Japon mangasına dayanıyordu. Dizideki rol arkadaşı Park Min-Young'du . Daha önce KBS2 2007 draması I am Sam'de birlikte çalıştıkları için yaklaşık 5 yıldır birbirlerini tanıyorlardı . Yönetim ajanslarına göre Lee Min-Ho ve Park Min-Young , City Hunter'ı çekerken birbirlerine karşı hisler geliştirdiler . " Şehir Avcısı " tamamlandıktan sonra çift ​​daha ciddi bir şekilde çıktı ve çift olarak dahil oldu.

bts

btsxjimin
BTS üyesi jin
gerçek adı :kim seok jin
pozisyonu: vokal, dansçı, visual
doğum tarihi:4 aralık 1992
burcu:yay
boyu:1.79
kilosu:63
kan grubu:0
doğum yeri: Gwacheon, gyeonggi -do
kardeşleri:BULAMADIM
hobisi: yemek yapmak,yemek tariflerine bakmak
eğitimi: konkuk üniversitesi ,hanyang cyber üniversitesi
favori sayısı:4
en sevdiği renkler:mavi
en sevdiği yemekler:BULAMADIM

she would never know

KORESÖZLÜK
Yoon Song-A ( Won Jin-A ) bir kozmetik markası için pazarlamacı olarak çalışmaktadır. İşini severek yapıyor ve bunu gayretle yapıyor. Hayali kendi kozmetik markasını kurmaktır. Bu arada, Chae Hyun-Seung ( Ro Woon ), Yoon Song-A ile pazarlamacı olarak çalışıyor. Yoon Song-A'ya ilgi duymaya başlar ve onunla romantik bir ilişki geliştirmeye çalışır. Ancak Yoon Song-A, genç erkekleri flört partneri olarak görmediği için onun ilerlemelerini reddeder.

ındiscreetly fondly

KORESÖZLÜK
Shin Joon-Young ( Kim Woo-Bin ) ve No Eul ( Bae Suzy ) çocukken ayrıldılar ve kalpleri kırıldı.

Yetişkinler olarak tekrar buluşurlar. Shin Joon-Young artık en iyi aktör ve şarkıcı. Zeki ve çekicidir. No Eul, belgesellerin PD'sidir. Paraya adaletten daha çok değer verir ve kendisinden daha güçlü olanları öper.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol