enhypen

KORESÖZLÜK
Hayatta kalma programı I-LAND aracılığıyla bir araya gelen yedili, yeni nesil önde gelen bir K-Pop sanatçısı yaratma hedefiyle kuruldu.

Yakıcı tutkuları ve azimleriyle, çıkışlarından önce bile bu hedefe ulaşmayı çoktan başarmışlardı. Önde gelen sanatçılar olarak onları daha da farklı kılan bu 7 adam, geniş becerileri ve ilgi çekici konseptleri ile hayranlarla olan güçlü bağları ile büyülemeye devam ediyor.
enhypen

moon lovers scarlet heart ryeo

bunnyandduffy
Dizi, güneş tutulması sırasında Goryeo Hanedanlığı zamanına geri giden ve orada diğer insanların korkudan önünde titrediği Wang So'ya aşık olan bir kızın öyküsünü anlatır.

Oyuncular: Iu, Lee Jun-Ki, Kang Ha-Neul, Hong Jong-Hyun, Nam Ju-Hyuk, Ji Soo, Byun Baekhyun, Kang Han-Na, Seohyun, Jin Ki-Joo

moon lovers scarlet heart ryeo

49 days

KORESÖZLÜK
Shin Ji Hyun nişanlısı ile evlenme planları yaparken bir trafik kazasında ağır şekilde yaralanarak komaya girer. Ruh bekçisi ona 49 günlük son bir şans sayılabilecek bir ömrü ona verir. Ancak bunun tek şartı onun yüzünden incinen üç kişiyi bulmaktır. Ji Hyun bu şartı yerine getirebilmek için yarı zamanlı bir işte çalışan Yi Kyung'un bedenini kullanacaktır.
49 days

seul

yukiko
Seul veya resmî adıyla Özel Seul Şehri, Güney Kore'nin başkenti ve en büyük şehridir. Dünyanın en kalabalık 13. şehri Seul'un şehir merkezinin nüfusu 10 milyonun üstündedir

let me be your knight

KORESÖZLÜK
Yoon Tae-In ( Lee Jun-Young ) idol grubu Luna'nın lideridir. Uykuda yürümekten muzdarip. Hastalığını gizlice iyileştirmek için sahte bir doktor onunla yaşamaya başlar.

In Yoon-Joo ( Jung In-Sun ) tur rehberi olarak çalışmaktadır. Hayali bir gün kendi evini satın almaktır. Bir olaya karışır ve Luna'nın 5 üyesiyle sahte bir doktor olarak yaşamaya başlar: Yoon Tae-In, Lee Shin ( JR ), Kim Yoo-Chan ( Yoon Ji-Sung ), Woo Ga-On ( Kim Dong-Hyun ) ve Seo Woo-Yeon ( Jang Dong-Joo ).

my roommate is a gumiho

KORESÖZLÜK
My Roommate is A Gumiho'da, insanların enerjilerini toplayarak insan olmaya çalışan dokuz kuyruklu tilki Shin Woo-Yeo'nun yaşadıkları konu ediliyor.Shin Woo-Yeo, bir üniversitede hocadır ve onun yaşı 999'dur.Lee Dam, bir üniversite öğrencisidir.Açık sözlü ve dürüst olması sebebiyle hiç kimseyle romantik bir ilişkisi olmamıştır.Yang Hye-Sun ise geçmişte dokuz kuyruklu tilkiyken insan olmayı başarabilmiş biridir.O, Shin Woo-Yeo'ya insan olma mücadelesinde yardım
my roommate is a gumiho

ıı ji-mae the phantom thief

KORESÖZLÜK
Ryung bir suçludur ancak onu diğerlerinden ayıran önemli bir fark vardır.O, gündüzleri pazaryerlerinde gangster olarak birçok yasadışı eylem yapsa da gece olunca soylu ve güç sahibi kişileri soyararak fakirlere yardım etmektedir.Ryung, yaptığı soygunlardan sonra olay yerine bir erik çiçeği bırakmaktadır.Bu onun bir nevi imzasıdır.Bong ise yakın dövüş konusunda ustadır ve o Ryung'u sevmektedir.Ancak Ryung'a aşık olan bir tek o değildir.Zengin bir aileden gelen Eun-Chan da ona gönlünü kaptırır.Dizide bu karakterlerin yaşadığı olayları izliyoruz.
ıı ji-mae the phantom thief

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol