dizi

btsdaily
It's Okay to Not Be Okay (2020) IMDb: 8,7
Dizinin hikayesinde, oldukça trajik bir geçmişse sahip sağlık çalışanı, günün birinde kişilik bozukluğu sorunu yaşayan bir çocuk kitabı yazarı ile tanışır. İkili birbirini tanıdıkça aralarında duygusal ve romantik bir bağ oluşmaya başlar.

k-pop

btsdaily
•BTS ÜYESİ RM•

k-popGerçek ismi: Kim Nam Joon (김남준)
Gruptaki görevleri: Ana rapçi ve grubun lideri.
Doğum tarihi: 12 Eylül 1994
Burcu: Başak
Boyu: 1.81 cm
Kilosu: 67 kg
Kan grubu: A
Doğum yeri: Ilsan – Gyeonggi-d
Kardeşi: Kız kardeşi var.
Hobisi: İnternette sörf yapmak.
Eğitimi: Apgujeong Lisesi, Global Cyber Universitesi
En sevdiği sayı: 1
En sevdiği renk: Siyah
En sevdiği yemekler: Et yemekleri ve el yapımı eriştelerden yapılan geleneksel bir Kore çorbası olan “Kalguksu”yu çok seviyor.
1

marriage lyrics and divorce music

KORESÖZLÜK
Üç kadın hayatlarında bir anda talihsizliklerle karşı karşıya kalır. Kadınlar ve eşleri, çalkantılı zamanlarına dayanmaya çalışırlar.

30'dan Boo Hye-Ryung ( Lee Ga-Ryeong ) eskiden spiker olarak çalışıyordu ve şimdi bir radyo DJ'i olarak çalışıyor. Kendisi ve kocası Pan Sa-Hyun ( Sung Hoon ) için bir iş-yaşam dengesi peşinde koşar . Kocası yargıç olarak çalışıyor. 3 yıldır evliler ve çocuk sahibi olmayı düşünmüyorlar.

40'lı yıllardan Sa Pi-Young ( Park Joo-Mi ) bir radyo programı yapımcısı olarak çalışmaktadır. İşinde yetkin ve aynı zamanda evde iyi bir anne ve eş. Kocası Shin Yu-Shin ( Lee Tae-Kon ) nöropsikiyatride doktor olarak çalışmakta ve kendi kliniğini işletmektedir. Romantik bir kocadır.

50'lerden Lee Si-Eun ( Jeon Soo-Kyeong ) bir radyo programının baş yazarıdır. 30 yıllık evliliği boyunca işinde, kocasına ve çocuğuna bakma konusunda birçok zorluğa katlandı. Kocası Park Hae-Ryun'dur ( Jeon No-Min ). Lee Si-Eun'un sevgisi ve desteği sayesinde profesör oldu.

bedevilled

KORESÖZLÜK
Uzak bir adadaki küçük bir köyde, beş aileye dağılmış yedi kişi öldürülür. Kim Bok-nam ( Seo Young-Hee ) bir köy sakinidir, masum görünüşlü ama aynı zamanda karanlık bir tarafı da olan bir kızdır. Bok-Nam, sakinlerini acımasız bulduğu adadan kaçmaya çalışır, ancak kaçamaz. Bok-Nam'ı yakında bir trajedi beklemektedir...

korece kelimeler

korehayranıyım
Koredeki bazı kelimeler
"HOŞÇAKAL"
Hoşçakal kelimesi iki şekilde söylenir birisi giden kişi için diğeri ise onu yolcu eden kişi için
Ayrılan kisi için "annyeonghi gyeseyo"(안녕히 겨세요)
Kalan kişi için "annyeonghi gaseyo"(안녕히 가세요)
Kullanılır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol