ı hear your voice

KORESÖZLÜK
Bir savcı, yıllar önce babasının öldürülmesine tanık olduğu, psişik güçlere sahip liseli bir oğlanın yardımıyla adaletin gözlerinin önündeki perdeyi kaldırmaya çalışır.
Başroldekiler:Lee Bo-young,Lee Jong-suk,Yoon Sang-hyun
Yaratıcılar:Jo Soo-won,Sin Seung-woo,Park Hye-ryun
ı hear your voice

sea god-denizler imparatoru

koresozluk
'Denizin İmparatoru' Choi In-ho'nun aynı adlı romanından uyarlanan 50 bölümlük bir drama. Drama, Birleşik Shilla Hanedanlığı döneminde (676~935) Doğu Asya denizine ve uluslararası ticarete hakim olan Jang Bo-go'nun (?~846) hayatını anlatıyor.

Jang Bo-go, coğrafi olarak önemli bir deniz yolu olan Wando'ya Cheong-Hae-Jin kurarak korsanları da ortadan kaldırdı. Aynı şekilde Doğu Asya'daki deniz ticaretinin düzenini Dang'dan (Çin) ve Japonya'dan Kuzey Çin denizine dikti.

neden k-drama

klip queen
NEDEN K-DRAMA?
Merhaba bu size açıklamak için burdayım.Genel izleyiciler hep 25 yaşının altında oluyor.Daha çok gençlerin izlediğini bu tür insanlara her türlü mesajı yaymakta.Öyle K-dramalar izledim ki gerçekten şuan yaşadığım hale şükretmeliyiz dedim.Öyle güzel dramalar vardı ki ne kadar güzel dostluklar bunlar keşke gerçek olsa dediğim oldu.Kısaca anlatmak istediğim dizilerden böyle şeyler öğrenilmez demeyin.Sadece bir kere deneyin.
Teşekkürler.

bts

btsxjimin
BTS üyesi
gerçek adı :Min yoon-gi
pozisyonu: Rapper
doğum tarihi:9 mart 1993
burcu:balık
boyu:1.74
kilosu:59
kan grubu:0
doğum yeri:Daegu
kardeşleri:BULAMADIM
hobisi: basketbol oynamak, çizgi roman okumak,fotoğraf çekmek
eğitimi: liberal sanat lisesi , global cyber üniversitesi
favori sayısı:3
en sevdiği renkler: beyaz
en sevdiği yemekler: ET

alone in love

koreanturk
Lee Dong-Jin ( Kam Woo-Sung ) ve Yoo Eun-Ho ( Son Ye-Jin ) 2 yıl önce boşandı, ancak bir şekilde garip bir nedenle birbirleriyle tanışmaya devam ediyorlar. Boşandıktan sonra bile, birbirlerinin aşk hayatını kontrol etmek için eskiden çıktıkları donut dükkanında buluşmaya devam ederler. Evlilik, boşanma yıl dönümü gibi buluşmak için çeşitli bahaneler üreterek ilişkilerini sürdürürler. Ancak, kolayca evlenip boşanan diğer genç çiftlerin aksine, bu ikisi birbirlerini gerçekten çok seviyorlar. Bununla birlikte, diğerleri onları bekar olarak temyizlerinde yalnız bırakamıyor gibi görünüyor. Birbirlerini sevseler de, gururları içinde birbirlerini başka biriyle tanıştırırlar…
alone in love

the great battle

KORESÖZLÜK
Ansi Kalesi kuşatmasını konu alan tarihi-aksiyon Kore filmi, Yang Man-chun ve Goguryeo'nun 88 gün boyunca 500,000 Tang askerine karşı verdiği mücadeleyi anlatıyor. The Great Battle, tarihi-aksiyon filmlerinden zevk alanların keyifle izleyebileceği, kaliteli sinematografisiyle izleyiciyi kendisine bağlayan Kore filmi.

41.5 milyon dolar hasılat yapan 2018 yapımı Kore filmi The Great Battle için, kalenin bir replikası yapılmış ve çekimler 6 aydan daha kısa sürede bitirilmiş. Bununla beraber The Great Battle'ın, Korean Association of Film Critics tarafından Yılın En İyi 11 Filminden Biri seçildiğini de hatırlatmak isteriz.

triple

KORESÖZLÜK
"Triple", buz patencileri ve reklam yöneticilerinin dünyasında dönüyor.

Lee Ha-Ru ( Min Hyo-Rin ) bir patencidir. 6 yaşındayken, Ha-Ru'nun annesi yeniden evlendi ve Ha-Ru, Shin-Hwal adında yeni bir üvey kardeşi oldu. 13 yaşında, Ha-Ru annesini ve üvey babasını ölümcül bir trafik kazasında kaybetti. O zamandan beri, Ha-Ru ve Shin-Hwal, Ha-Ru'nun büyükbabasıyla birlikte yaşamak için kırsal bölgeye taşınmasıyla ayrıldı.

Yetişkin bir Ha-Ru, buz pateni kariyerine devam etmek için Seul'e geri döner. Ha-Ru, iki oda arkadaşı daha olan üvey kardeşi Shin-Hwal ile birlikte taşınır. Jo Hae-Yun ( Lee Sun-Kyun ) ve Jang Hyeon-Tae ( Yoon Kye-Sang ) onun oda arkadaşlarıdır ve hepsi aynı reklam şirketinde birlikte çalışmaktadır. Ha-Ru daha sonra üvey kardeşi Shin-Hwal'a aşık olmaya başlar...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol