encounter

koresozluk
Cha Soo-Hyun ( Song Hye-Kyo ) bir politikacının kızıdır. Üniversiteden mezun olduktan sonra büyük bir şirket işleten bir ailenin oğluyla evlendi. Evliliği, politikacı babası için bir kolaylık evliliğiydi. Ancak kocası bir ilişki yaşadı ve boşanmak istedi. Cha Soo-Hyun artık boşanmıştır. Bir otelin CEO'sudur.

Kim Jin-Hyeok ( Park Bo-Gum ) sıradan bir genç adamdır. Düzenli bir iş bulmaya çalışır ve bu arada yarı zamanlı işlerde çalışır. Kim Jin-Hyeok 20'li yaşlarına yaklaşırken Küba'ya bir gezi yapmaya karar verir. Orada Cha Soo-Hyun ile tanışır. Kısa bir karşılaşma yaşarlar. Kore'ye döndüğünde bir otelden telefon alır. Küba'ya gitmeden önce otelde bir iş görüşmesi yaptı. Artık işe alındığını ve Cha Soo-Hyun'un CEO olduğunu öğrenir.

a violent prosecutor

KORESÖZLÜK
Byun Jae-Wook ( Hwang Jung-Min ) sadece gerçeğin peşine düşen asabi bir savcıdır. Zorlu araştırmalarıyla ünlüdür. Byun Jae-Wook'un sorgusu altındaki bir şüpheli daha sonra ölü bulunur. Byun Jae-Wook tutuklandı ve 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Beş gözyaşı sonra, Byun Jae-Wook hapishanede yakışıklı dolandırıcı Chi-Won ile tanışır. Chi-Won, Byun Jae-Wook'un davasını biliyor. Byun Jae-Wook, Chi-Won'un planını hapishane dışında gerçekleştirebileceğini düşünüyor. Eski bir savcı olarak bilgisini kullanarak Chi-Won'u beraat ettirir. Byun Jae-Wook, ona tuzak kuranlara karşı bir karşı saldırı hazırlar. Chi-Won, Byun Jae-Wook'tan kaçmak için bir fırsat arar.

orange marmalade

KORESÖZLÜK
00 yıl önce insanlar ve vampirler bir dostluk anlaşması imzaladılar. Ama halen birbirleriyle anlaşmaları çok zordur... Günümüzde... Jae-Min (Yeo Jin-Goo) okulun en popüler öğrencisidir. Okula yeni transfer olan kız öğrenci Baek Ma-Ri'e aşık olur. Baek Ma-Ri ise gerçek kimliğini herkesten gizlemeye çalışan bir vampirdir.
orange marmalade

bad guy

KORESÖZLÜK
Geon Ok ( Kim Nam-Gil ) seksi ve hırslı bir adamdır. Geon Ok, ölümcül cazibesini ve kurnaz zihnini kullanarak bir Chaebol grubu elde etmeye çalışır. Jane ( Han Ga-In ), erkeği Geon Ok'un yanında duran güçlü bir kadındır. Aşklarını korumaya çalışacak.

Tera ( Oh Yeon-Su ) bir Chaebol ailesinin ilk kızı olarak dünyaya geldi. Ailesine asla hayır demedi ve görücü usulüyle evlendi. Hayatını tipik bir üst sınıf ev hanımı gibi yaşıyor. Daha sonra Geon Ok ile tanışır ve kendini ateşli bir ilişkiye atar.

rich man

KORESÖZLÜK
Lee Yoo-Chan ( Suho ) IT şirketi Next In'in CEO'sudur. Şirketi kurdu ve şimdi genç profesyoneller için çalışmak için en arzu edilen yer. Kibirlidir ve genel olarak insanlara güvenmez. Lee Yoo-Chan ayrıca yüzleri tanıyamama sorunu yaşıyor.

Kim Bo-Ra ( Ha Yeon-Soo ) Jeju Adası'nın kırsal kesiminde doğdu. Ailesinin gururu ve memleketinde akıllı olduğu için ünlü. Üniversiteye gitmek için Seul'e gider ve ailesinin onun için yüksek beklentilerini taşır. Üniversitedeki son yılında Kim Bo-Ra, işini bulmakta zorluk çeker. Onun hayali Next In'de çalışmak. Kim Bo-Ra, Lee Yoo-Chan ile tanışır ve hayatları değişir.

check out the event

KORESÖZLÜK
Ha Song-Yi ( Bang Min-Ah ) parlak ve dürüst bir kişiliğe sahiptir. Botanik bahçesi koordinatörü olarak çalışıyor. Erkek arkadaşı Park Do-Gyeom'du ( Kwon Hwa-Woon ), ama o aniden ondan ayrıldı ve hala ayrılığından dolayı kırık bir kalbi var. Bir gün, bir çift gezi etkinliği kazandığını öğrenir. Ha Song-Yi ve Park Do-Gyeom, hala erkek ve kız arkadaş gibi davranarak çift gezisine katılırlar. Bu arada, bir deneme yazarı olan Seo Ji-Kang ( An Woo-Yeon ), çift gezisi için rehber olur. Orada Ha Song-Yi ile tanışır ve ondan etkilenir.

txt

KORESÖZLÜK
Tam adı Tomorrow X Together, bu 5 çocuğun daha iyi bir yarın inşa etme umuduyla sürekli olarak geleceğe birlikte bakmalarını öneriyor.

2019'daki çıkışlarıyla pek çok ödüle imza atarak, sürekli başarı iddiasında bulundular; Olağanüstü hikaye anlatımı ve çeşitli müzik tarzlarının yanı sıra yaptıkları her şeye olan açık tutkularıyla benzersiz konseptlerini inşa ediyorlar.
txt

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol