seo ji-soo

KORESÖZLÜK
Seo Ji Soo, 11 Şubat 1994'te doğan Güney Koreli bir şarkıcı ve aktris. Kasım 2014'te K-pop kız grubu Lovelyz'in bir üyesi olarak çıkış yaptı ve “Girls' Invasion” albümünü yayınladı. O zamandan beri 2015 yılında “Real Men: Season 2” dahil olmak üzere çeşitli V varyete şovlarında yer aldı. Oyunculuğa ilk çıkışını 2019 drama dizisi “One Fine Week”te başrol oynayarak yaptı.

revolutionary sisters

KORESÖZLÜK
Boşanma davası sürecinde bir anne öldürülür. Tüm yakın aile üyeleri potansiyel şüpheliler.

Lee Cheol-Soo ( Yun Ju-Sang ) üç kız babasıdır. Lee Cheol-Soo, kurallar ve ilkeler söz konusu olduğunda katıdır. Yetişkin yaştaki kızlarıyla anlaşamıyor.

Lee Kwang-Nam ( Hong Eun-Hee ) en büyük kızıdır. Kendisiyle gurur duyuyor ve aynı zamanda bencil. Annesinden koşulsuz sevgi almış, bu da babasından hoşlanmamasına neden olmuştur. Babası annesine çok acı çektirdi.

Lee Kwang-Sik ( Jeon Hye-Bin ) ikinci büyük kızıdır. Kamu görevlisi olarak çalışıyor. Lee Kwang-Sik akıllı ve ilkelidir. Ailesinden çok fazla sevgi görmedi ama diğer insanlara karşı düşünceli.

Lee Kwang-Tae ( Go Won-Hee ) en küçük kızıdır. Dövüş sanatlarında iyidir. Lee Kwang-Tae hiçbir zaman tam zamanlı bir işte çalışmadı ve yarı zamanlı işlerde çalışarak geçimini sağladı. Evlilikle ilgilenmiyor.

Bu arada, Han Ye-Seul ( Kim Kyung-Nam ) küçüklüğünden beri bir rock şarkıcısı olmayı hayal ediyor. Okulu bıraktı ve hayalinin peşinden gitmek için Seul'e geldi.
revolutionary sisters

the great battle

KORESÖZLÜK
Ansi Kalesi kuşatmasını konu alan tarihi-aksiyon Kore filmi, Yang Man-chun ve Goguryeo'nun 88 gün boyunca 500,000 Tang askerine karşı verdiği mücadeleyi anlatıyor. The Great Battle, tarihi-aksiyon filmlerinden zevk alanların keyifle izleyebileceği, kaliteli sinematografisiyle izleyiciyi kendisine bağlayan Kore filmi.

41.5 milyon dolar hasılat yapan 2018 yapımı Kore filmi The Great Battle için, kalenin bir replikası yapılmış ve çekimler 6 aydan daha kısa sürede bitirilmiş. Bununla beraber The Great Battle'ın, Korean Association of Film Critics tarafından Yılın En İyi 11 Filminden Biri seçildiğini de hatırlatmak isteriz.

because this ıs my first life

KORESÖZLÜK
İki ev arkadaşı mali rahatlık için evlenir, ama iş, adamın talepkâr ebeveynlerine ve aralarında gelişen bağa geldiğinde hiçbir şeyin kolay olmadığını anlarlar.
Başroldekiler:Lee Min-ki,Jung So-min,Esom
Yaratıcılar:Park Joon-hwa,Yun Nan-jung
because this ıs my first life

alice

KORESÖZLÜK
Bir dizi cinayeti araştıran dedektif Park Jin-gyeom, yıllar önce kaybettiği annesine tıpatıp benzeyen bir profesörün de aralarında bulunduğu zaman yolcularıyla karşılaşır.
Başroldekiler:Kim Hee-seon,Joo Won,Kwak Si-yang
Yaratıcılar:Baek Su-chan,Kim Kyu-won,Kang Chul-kyu,Kim Ga-young
alice

sinkhole

KORESÖZLÜK
Jung Man-Soo ( Cha Seung-Won ), ucuz bir apartman olan Chungwoon Villa'nın bir sakinidir. Oğlunu tek başına büyütmek için çok çalışıyor. Park Dong-Won ( Kim Sung-Kyun ) bir şirkette çalışmaktadır. 10 yıl sonra nihayet ev sahibi olur ama evi bir düdene düşer. Park Dong-Won ve meslektaşı Kim Seung-Hyun ( Lee Kwang-Soo ) yıkılan evde mahsur kalır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol