k-pop grupları

minny
BLACKPINK ve BLΛƆKPIИK), 2016 yılında YG Entertainment tarafından kurulmuş Güney Koreli kız grubudur. Grup dört üyeden oluşmaktadır: Jisoo, Jennie, Lisa ve Rosé.[1] Grup 8 Ağustos 2016 tarihinde "Boombayah" ve "Whistle" isimli iki tekliyi içeren Square One isimli mini albüm ile çıkışını yapmıştır. Coachella festivaline katılan ilk kadın K-pop grubudur. Dua Lipa, Lady Gaga, Selena Gomez ve Cardi B ile düet yapan ilk K-pop grubudur.
k-pop grupları

k-pop

btsdaily
•BTS ÜYESİ SUGA•
Gerçek adı: Min Yoon Gi (민윤기)
Gruptaki görevi: Rapçi
Doğum tarihi: 9 Mart 1993
Burcu: Balık
Boyu: 1.74 cm
Kilosu: 59 kg
Kan grubu: 0
Doğum yeri: Buk-gu – Daegu.
Kardeşleri: Bir abisi var.
Hobileri: Fotoğraf çekmek, boş zamanlarında dinlenmek ve mümkün olduğunca işle alakalı bir aktivite yapmamak.
Eğitimi: Global Cyber Üniversitesi
Favori sayısı: 3
En sevdiği renk: Beyaz
En sevdiği yemekler: Et yemekleri
k-pop

dali and the cocky prince

KORESÖZLÜK
Jin Moo-Hak ( Kim Min-Jae ), küresel restoran franchise firması Dondon F&B'yi işleten bir ailenin ikinci oğludur. Şirket, bir gamjatang (domuz kemiği yahnisi) restoranından yola çıktı. Eğitimden yoksundur, ancak para kazanma konusunda mükemmel bir yeteneği vardır.

Bu arada, Kim Da-Li ( Park Gyu-Young ) bir sanat galerisinde misafir araştırmacıdır. Prestijli bir ailenin tek çocuğu. Kim Da-Li 7 farklı dil konuşabiliyor ve iyi bir kişiliğe sahip ama yemek yapmak gibi ev işlerini yapmakta pek iyi değil.

Jin Moo-Hak ve Kim Da-Li birbirlerinin geçmişlerini bilmeden tanışırlar ve birbirlerine karşı iyi hisler geliştirirler. İflas eden bir sanat galerisi nedeniyle zengin, eğitimsiz bir ailenin oğlu ve prestijli bir ailenin kızı olarak yeniden karşılaşırlar.

chimera

KORESÖZLÜK
Geçmişte bir patlama meydana geldi. Bu patlama, Chimera davası olarak bilinen bir seri cinayet davasına yol a.çtı. 35 yıl sonra benzer bir patlama meydana gelir.

Cha Jae-Hwan ( Park Hae-Soo ) hevesli bir dedektiftir. Eugene ( Soo-Hyun ) küçükken , Amerika Birleşik Devletleri'ndeki ebeveynleri tarafından evlat edinildi. Bir zamanlar FBI için çalıştı ve şimdi bir suç profili uzmanı olarak çalışıyor. Lee Joong-Yeop ( Lee Hee-Jun ) küçükken İngiltere'deki ebeveynleri tarafından evlat edinildi. Cerrah oldu ve Güney Kore'ye döndü, ancak gizemli bir vakaya karıştı.

Cha Jae-Hwan, Eugene ve Lee Joong-Yeop'un Chimera davasının gerçeğini kovalamak için farklı nedenleri var

parasite

KORESÖZLÜK
Park Ailesi'yle tanışın: soyla gelen servetin klasik bir tablosu. Diğer yanda ise Kim Ailesi, sokak zekası bakımından zengin ama başka hiçbir zenginliğe sahip değil. Şans veya kader olsun, bu iki ev halkı bir şekilde bir araya gelir ve Kim ailesi altın bir fırsatın varlığını hemen sezer. Kolej çağındaki Ki-woo tarafından manipülasyon konusunda yetiştirilen Kim çocukları, öğretmen ve sanat terapisti görevleriyle kendilerini Park ailesinin arasına çabucak yerleştirir. Kim'ler “vazgeçilmez” lüks hizmetler sunarken, Parklar ise habersizce evlerindeki her şeyi Kim ailesine kaybetmektedir. Ancak kısa sürede bu düzen bir tehditle karşılaşır. Asalak bir misafir Kim ailesinin yeni keşfettikleri konforu tehdit eder hale geldiğinde, vahşi ve zorlayıcı bir üstünlük mücadelesi patlak verir. Bu mücadele Kim ve Park aileleri arasındaki kırılgan ekosistemi yıkmakla tehdit etmektedir...
parasite

alone in love

koreanturk
Lee Dong-Jin ( Kam Woo-Sung ) ve Yoo Eun-Ho ( Son Ye-Jin ) 2 yıl önce boşandı, ancak bir şekilde garip bir nedenle birbirleriyle tanışmaya devam ediyorlar. Boşandıktan sonra bile, birbirlerinin aşk hayatını kontrol etmek için eskiden çıktıkları donut dükkanında buluşmaya devam ederler. Evlilik, boşanma yıl dönümü gibi buluşmak için çeşitli bahaneler üreterek ilişkilerini sürdürürler. Ancak, kolayca evlenip boşanan diğer genç çiftlerin aksine, bu ikisi birbirlerini gerçekten çok seviyorlar. Bununla birlikte, diğerleri onları bekar olarak temyizlerinde yalnız bırakamıyor gibi görünüyor. Birbirlerini sevseler de, gururları içinde birbirlerini başka biriyle tanıştırırlar…
alone in love

liar game

KORESÖZLÜK
hinobu Kaitani'nin aynı adlı Japon mangalarına dayanan 2014 Güney Kore televizyon dizisidir. Kim So-eun, Lee Sang-yoon ve Shin Sung-rok'un oynadığı film, 20 Ekim - 18 Kasım 2014 tarihleri ​​arasında Pazartesi ve Salı günleri 12 bölüm için 23:00 zaman diliminde TVN'de yayınlandı.
liar game

that man oh soo

KORESÖZLÜK
Oh Soo ( Lee Jong-Hyun ) 20'li yaşlarında bir adamdır ve bilişim alanında gelecek vaat eden bir mühendis, bir kafe sahibi ve bir barista olarak çalışmaktadır. O akıllı ve yakışıklı. Gizemli bir polen kullanarak siz erkekler ve kadınlar için aşk tanrısı oynuyor. Polen yüzünden Seo Yoo-Ri'ye ( Kim So-Eun ) aşık olur . Ayrıca 20'li yaşlarında ve polis memuru olarak çalışıyor. Parlak bir kişiliğe sahiptir ve ailesini tek başına destekler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol