welcome 2 life

KORESÖZLÜK
Dizi, geçirdiği gizemli bir trafik kazası sonrasında paralel bir dünyaya giren Lee Jae-Sang'ın (Rain) etrafında dönmektedir. Lee Jae-Sang sadece parayı önemseyen ve yasalardaki boşlukları kullanarak müvekkillerini mahkûmiyetten kurtaran bir avukattır. Ancak bir gün, bir trafik kazası geçirir ve kendisini paralel bir dünyada bulur. Bu paralel dünyada, kendisi yasaları uygulamak konusunda katı olan bir savcıdır. Dahası 10 yıl önce ayrıldığı eski kız arkadaşı (Lim Ji-Yeon) ile bu dünyada evlidir. Kendisinin tam zıttı bir kişiliğe sahip bu dünyaya ayak uydurmak için mücadele etmeye başlar.
welcome 2 life

lee yo won

klip queen
Bugünkü oyuncumuz -lee yo won-
Kendisi tanıdığım ilk kadın oyuncudur.Çok severek takip ediyorum.Çok sayıda dizi ve filmde yer almıştır.Meslek hayatına modellik yarışmasında 1.olarak kazanıp oyuncu olarak devem etmiştir.
Benim en sevdiğim dizisi The Great Queen Seondeok (Muhteşem Kraliçe).Evli ve 3 çocuğu vardır.

lee yo won[url][/url]

remember

KORESÖZLÜK
Jin-Woo ( Yoo Seung-Ho ), neredeyse her günü mükemmel ayrıntılarla hatırlamasını sağlayan Hiperthymesia durumuna sahiptir. Jinwoo, babasının masumiyetini kanıtlamak için avukat olur. Babasının masumiyetini kanıtlamak için mücadele eder, ancak Alzheimer nedeniyle hafızasını kaybetmeye başlar.

a moment to remember

KORESÖZLÜK
27 yaşındaki moda tasarımcısı Soo-Jin (Son Ye-Jin) kola almak için bir markete girer ancak aldığı kutu kolayı ve cüzdanını markette unutarak oradan çıkar. Kısa bir süre sonra unuttuklarını hatırlayarak markete geri döner. Marketten bir adamın (Jung Woo-Sung) elindeki kutu kola ile çıktığını görür. Kendi kolası olduğunu düşünerek kutu kolayı adamın elinden aldığı gibi bir dikişte bitirir. Daha sonra cüzdanını almak için markete girer ancak market çalışanı ona unuttuğu kutu kolayla birlikte cüzdanını iade eder.

Bir gün Soo-Jin'in babasının sorumlu olduğu inşaat alanına gider ve orada kendi kutu kolasını çaldığını zannettiği adamla karşılaşır. Adamın adının Cheol-Su olduğunu ve orada ustabaşı olarak çalıştığını öğrenir. Bu ikili arasında bir aşk başlar ve sonunda evlenirler. Çiftin hayatı harikadır. Ancak Soo-Jin'in unutkanlıkları daha da artar ve sonunda Alzheimer olduğunu öğrenir.
a moment to remember

the heirs

KORESÖZLÜK
Farklı sosyal sınıflardan gelen iki genç, Los Angeles'ta şans eseri karşılaşmalarının ardından Kore'nin en zenginlerinin gittiği seçkin bir lisede tekrar bir araya gelir.
Başroldekiler:Lee Min-ho,Park Shin-hye,Kim Woo-bin
Yaratıcılar:Kang Shin-hyo,Kim Eun-sook

the heirs

dizi

btsdaily
Oh My Baby (2020) - IMDb: 7,5
Aşktan umudunu kaybetmiş ve artık evlenme fikrini aklından atan ancak bir çocuğunun olmasını çok isteyen genç bir kadın dizinin ana merkezinde anlatılıyor. Alelade bir zamanda genç kadının karşısına çıkan 3 erkek ise kadının düşüncelerine tamamıyla alt üst ediyor.

kore dizileri

btsdaily
Moon Lovers-Scarlet Heart Ryeo (2016)
kore dizileri
IMDb: 8.6

Tür: Dram, Tarih, romantik, fantastik

Go Ha-Jin, bir su kenarına içmeye gittiğinde, boğulmak üzere

olan bir çocuğu kurtarmak için suya atlar. Çocuğu kurtardıktan sonra sudan çıkması için uzatılan eli tutamaz ve dibe doğru batmaya başlar. Suyun yüzeyine çıkmak için uğraşır ve tam o sırada güneş tutulması olur. Gözlerini açtığında ise artık şu anki dünyasında değildir. Karakterimiz gözlerini açtığında kendini yüz yıllar öncesinde, Goryeo Hanedanlığı zamanında bulur. Artik burada Hae Soo adli genç bir kız olarak yaşamaya başlar ve orada diğer insanların korkudan önünde titrediği Wang So'ya aşık olur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol