bad and crazy

KORESÖZLÜK
Soo-Yeol ( Lee Dong-Wook ), Mooui Polis Departmanında polis memuru olarak çalışmaktadır. İşinde yetkindir, ancak aynı zamanda sorgulanabilir etiğine de sahiptir. Başarıya ulaşmak için her şeyi yapacaktır. Hırslı kişiliğinden dolayı kısa sürede terfi almıştır. Pürüzsüz hayatı, K'nin ( Wi Ha-Joon ) ortaya çıkmasıyla aniden değişir . K, doğru bir insandır, aynı zamanda çılgın bir insandır. Ne zaman bir haksızlıkla karşılaşsa onu yumrukla karşılar. Kahraman olmayı hayal ediyor.

Bu arada, Hee-Gyeom ( Han Ji-Eun ), Mooui Polis Departmanındaki uyuşturucu ekibinde polis teğmeni olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda işini severek yapan ve dürüst bir insandır. Bir keresinde Soo-Yeol ile çıkmıştı.

dr. brain

KORESÖZLÜK
Koh Se-Won ( Lee Sun-Kyun ) bir çocukken, annesi bir vur-kaç kazasında öldü. Daha sonra beyin bilimcisi olmaya karar verdi. O bir dahidir ve gördüğü her şeyi hatırlar. Annesinin ölümünden 20 yıl sonra Koh Se-Won, beyin bilimi alanında ünlü bir doktoralı bilim insanı oldu. Bir gün gizemli bir kişi onunla iletişime geçer ve intihar eden bir adamın beyninden bilgi çıkarmasını ister. Koh Se-Won ilgilenir ve teklifi kabul eder. Ölü adamın beyninden bilgi almaya çalışır, ancak başarısız olur. Birkaç gün sonra, kendini farklı davranırken ve olayları farklı görürken bulur. Koh Se-Won, ölü adamın davasına bakar.

beasts clawing at straws

demo
Joong-Man ( Bae Sung-Woo ) işinde başarısız olduktan sonra bir hamamda yarı zamanlı olarak çalışmaktadır. Maddi durumu zor ve Alzheimer hastası olan annesiyle yaşıyor. Joong-Man hamamda bir dolapta nakit dolu bir çanta bulur. Parayı almaya karar verir.

Tae-Young ( Jung Woo-Sung ) gümrük memuru olarak çalışmaktadır. Bir tefeciden büyük miktarda borç alır ve parayı kız arkadaşı Yeon-Hee'ye ( Jeon Do-Yeon ) ödünç verir . Yeon-Hee bir iş sahibidir ama birden ortadan kaybolur. Tefeci, Tae-Young'a parası için baskı yapmaya başlar. Bir kadının cesedi bulunur ve cesedin Yeon-Hee'ye ait olduğu varsayılır. Bu arada Mi-Ran ( Shin Hyun-Bin ) borsada çok para kaybetti. Ayrıca fiziksel istismara uğrayan kocasıyla da uğraşmak zorunda kalır ve para kazanmak için bar hostesi olarak çalışır. Bir gün müşterisi Jin-Tae ( Jung Ga-Ram ) kocasını öldürmeyi teklif eder. Farklı arzuları olan bu kişilerin ilişkileri ortaya çıkar.

navillera

KORESÖZLÜK
Sim Deok-Chool ( Park In-Hwan ) hayatı boyunca bale yapma hayali kurmuştur . 70 yaşında ve postane çalışanı olarak işinden emekli. Yaşam koşulları nedeniyle balerin olma hayalini bir kenara bıraktı ve ailesine destek olmak için normal bir işte çalıştı. Şimdi, Sim Deok-Chool tekrar hayalinin peşinden gitmeye karar verir. Karısı ve yetişkin çocukları da dahil olmak üzere ailesi, kararından memnun değil, ancak Sim Deok-Chool, ömür boyu hayalini sürdürmekte tereddüt etmiyor. Bale öğrenmek için bir bale topluluğuna katılır. Orada Lee Chae-Rok ( Song Kang ) ile tanışır .

Lee Chae-Rok 23 yaşında bir adamdır. Büyürken beyzbol, yüzme ve futbol gibi farklı sporlar yaptı, ancak bu etkinliklerin hiçbirinde yetenekli değildi. Daha sonra baleye ilgi duymaya başladı. Annesi balerindi ama Lee Chae-Rok gençken bir hastalıktan öldü. Babası daha sonra iflas etti. Lee Chae-Rok, bale için bir yeteneği olduğunu öğrendi, ancak bale yaptıktan sonra babasıyla zar zor iletişim kuruyor ve maddi olarak geçimini sağlamakta zorlanıyor. Zor zamanlardan geçen bale arzusu söner. Bu sırada önünde Sim Deok-Chool belirir.

ıf you wish upon me

KORESÖZLÜK
Eğer Bana Dilersen (If You Wish Upon Me), 2020 yılında yayınlanan Güney Kore televizyon dizisidir. Dizi, Lee Jin-hyuk, Lee Seul ve Choi Won-sub'un senaryosunu yazdığı bir fantastik romantik komedi türünde olup, Kim Hye-yoon ve SF9 üyesi Rowoon'un başrollerini paylaştığı bir hikayeyi anlatır. Kim Hye-yoon, umutsuz bir durumdayken gizemli bir şekilde ortaya çıkan Rowoon'un karakteri tarafından dilekleri gerçekleşen bir kızı canlandırır. Dizi, genç kızın dilekleriyle ilgili komik ve romantik olayları ele alırken, aynı zamanda hayallerin gerçeğe dönüşme sürecini de anlatmaktadır.

twenty

KORESÖZLÜK
Chi-Ho ( Kim Woo-Bin ), Dong-Woo ( Lee Joon-Ho ) ve Gyung-Jae ( Kang Ha-Neul ) liseden beri en iyi arkadaşlardır. Şimdi hepsi 20 yaşında.

Chi-Ho'nun So-Min ( Jung So-Min ) adında bir kız arkadaşı vardır , ancak o sadece diğer kadınlara kur yapmayı düşünür. Bir kaza, Chi-Ho'yu oyuncu olmak isteyen Eun-Hye ( Jung Joo-Yeon ) ile vakit geçirmeye iter .

Dong-Woo bir çizgi roman sanatçısı olarak çalışmayı umuyor, ancak ailesinin zayıf mali durumu, Dong-Woo'nun birkaç yarı zamanlı işte hokkabazlık yapmasına neden oluyor. So-Hee ( Lee Yoo-Bi ), Gyung-Jae'nin küçük kız kardeşidir ve Dong-Woo'ya tapmaktadır.

Gyung-Jae üniversitede birinci sınıf öğrencisidir. Büyük bir şirkette iş bulmayı umuyor. Gyung-Jae daha sonra kendisine ilgi duyan ve ona aşık olan bir üst sınıf öğrencisi Jin-Joo ( Min Hyo-Rin ) ile tanışır.

bulgasal

KORESÖZLÜK
"Ölümsüzlük" Dan Hwal ( Lee Jin-Wook ) ve Min Sang-Woon'un ( Kwon Na-Ra ) hikayesini anlatıyor .

Dan Hwal 600 yıl önce bir insandı. Eski hanedanın kalıntılarını silmek için bir subay olarak görevini yerine getirirken ölümsüz oldu. 600 yıldır ölümsüzdür.

Min Sang-Woon eskiden ölümsüzdü. O şimdi bir insan olarak reenkarne oldu ve bir insan olarak yaşıyor. Trajik bir olay yaşadıktan sonra adını ve kimliğini değiştirdi. Saklanarak yaşıyor ve intikam almak istiyor.

Ok Eul-Tae ( Lee Joon ) ölümsüzdür. Dan-Hwal'ın aksine, ölümsüzlüğünün yanı sıra güç ve zenginliğin tadını çıkarıyor.

Geçmişte, Dan Sol ( Gong Seung-Yeon ) Dan Hwal'ın karısıydı. Onun özel bir şeyi var.

ji chang-wook

yukiko
Ji Chang-wook (d. 5 Temmuz 1987) Güney Koreli oyuncu. Başrol olarak günlük dizi Smile Again (2010-2011),yardımcı rol olarak Warrior Baek Dong-soo (2011) de ayrıca Empress Ki (2013-2014), Healer (2014-2015) ve The K2 (2016) gibi popüler dizilerde de yer almıştır.

Bulunduğu diziler
Backstreet Rookie (SBS, 2020)
Melting Me Softly (tvN, 2019)
Suspicious Partner (SBS, 2017)
First Seven Kisses (NaverTV, 2016 - 2017)
K2 (tvN, 2016)
The Whirlwind Girl 2 (Hunan TV, 2016 (Çin dizisi))
Mr. Right (HBS, 2016 (Çin-Kore dizisi))
Healer (KBS2, 2014)
Secret Love (Dramacube, 2014)
Empress Ki (MBC, 2013)
Five Fingers (SBS, 2012)
Bachelor's Vegetable Store (Channel A , 2011-2012)
Warrior Baek Dong Soo (SBS, 2011)
Smile, Dong Hae (웃어라 동해야) KBS, (2010-2011)
Hero (MBC, 2009)
My too Perfect Sons (KBS2, 2009)
You Stole My Heart (KBS2, 2008)

Bulunduğu filmler
Two Policemen (2017)
Punishment (2017)
The Bros (2017) - konuk oyuncu
Fabricated City (2016)
The Long Way Home (2015) – rol aldığı sahnesi silindi
How to Use Guys with Secret Tips (2013)
Death Bell 2: Bloody Camp (2010)
Sleeping Beauty( 2008)

my strange hero

bangtanarmyaze
Başrol erkek Kang Bok Soo derslerinde oldukça başarısız, ama insanlığında oldukça karakteri yerinde, saf, temiz kalpli ve yardımsever bir gençtir. Bok Soo'nun aksine tüm derslerinde çok iyi olan sınıf başkanı Son So Jeong"a aşık olur. Ona karşı hep nazik olur ve zaman geçtikce Son So Jeong da ona aşık olur. Her şey sınıflarına yeni transfer olan öğrenci Oh Se Hoo'nun gelmesiyle başlar. Se Hoo intihara kalkışırken aslında onu kurtarmaya çalışan Bok Soo'nun onu çatıdan atmaya çalıştığını söyler. Böylece Bok Soo haksızlığa uğrar ve So Jeong bile ona inanamaz. Böylelikle okuldan atılır. Olaydan 10 yıl geçdikden sonra Se Jeong artık okuduğu lisede sözleşmeli bir öğretmen olur ve her öğretmen gibi kadrolu öğretmen olmak ister. Ve malum olur ki, lisenin başkanı eskiden Bok Soo"ya haksızlık yapan Oh Se Hoo"dur. Ve bazı nedenlerden Kang Bok Soo okula tekrardan eğitim için davet edilir. İlk önce gitmemesi gerektiğini düşünse de, daha sonra bunu intikam almak için fırsat bilip daveti kabul ediyor ve 9 yıl sonra okuduğu liseye geri döner. Tabi Bok Soonun gelişiyle her şey başdan başlar ve olaylar işte o zaman olay olmaya başlar. E bu sırada da ikili yeniden çıkmaya başlar.

my strange hero

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol