romance

KORESÖZLÜK
Ölümcül aşk birdenbire çarpar ve çaresizce bizi coşku denizinin derinliklerine çeker ve bize boyun eğmekten başka bir seçenek bırakmaz. Bu drama, bir öğretmen ve bir öğrenci arasındaki yasak tutkuyu güzel bir şekilde gözler önüne seriyor.

Chae-Won ve Gwan-Woo, kırsal bir sahil köyü çiçek festivalinde ilk kez buluşurlar. İlk görüşte aşık olurlar, rüyalarında değil, Chae-Won'un Gwan-Woo'nun lisesinde öğretmen olduğunu bilmiyorlar.

Sınıfta ikinci kez karşılaştıklarında durumun farkına varırlar ve şaşkına dönerler ve utanırlar.

İki genç arasındaki aşk hikayesi, Gwan-Woo'nun göz yaşartıcı başarı hikayesiyle örtüşüyor ve bu, izleyicilere yüksek duygularla ilham veriyor.

our beloved summer

KORESÖZLÜK
Choi Ung ( Choi Woo-Sik ) ve Kook Yeon-Su ( Kim Da-Mi ) 5 yıl önce ayrılmışlardır. Lise yıllarında çektikleri bir belgesel popüler hale gelir. İstemiyorlar ama kameranın önünde durmak zorundalar.

Choi Ung saf ve özgür ruhlu bir adam gibi görünüyor ama hayatında ilk kez bir şeye sahip olmak istiyor. Bunun için aklında ne tutuyorsa onu gösterir. Kook Yeon-Su, okulunda en iyi öğrenci olmayı hedefledi, ancak artık gerçekliğine uyum sağlayan, şiddetle yaşayan bir yetişkin.

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:1
Falling Love



Ayrılık anksiyetesi bozukluğundan muzdarip Kang Pa Rang, her hafta farklı birine olan aşkını itiraf eder. Pa Rang'ın inatçı en iyi arkadaşı Lee Shi Won, son 10 yıldır Pa Rang'ın herhangi biriyle çıkmasına engel oluyor. Zaman zaman kızlar tarafından reddedilen Pa Rang, 10 yıllık arkadaşı Shi Won'a olan aşkını itiraf eder, ancak reddedilir. Sosyal açıdan tuhaf olan ancak 10 yıl üst üste sınıf başkanı seçilen psikopat Shi Eon hakkında tuhaf söylentilerin olmasının bir nedeni var. Gerçek duygularını soğuk yorumlarının ardına gizler, ancak on yıllık arkadaşı Shi Won'a bakışında bir şeyler vardır. 18 yaşında, birçok zorluk ve itirafla karşılaştılar, ancak çoğu zaman başarısızlıkla sonuçlandı. Tuhaf bir yaş. Aşkı bir girişim olarak bitirmek yerine, aşkı bulabilecekler mi?

sympathy for lady vengeance

yukiko
Lee Geum-Ja ( Lee Young-Ae ), genç bir çocuğu kaçırıp öldürmekten 13 yıl yattıktan sonra hapishaneden serbest bırakılır. Bir vaiz ( Kim Byung-Ok ) dahil olmak üzere küçük bir kalabalık onu beklemektedir. Vaiz ona geleneksel tofuyu yeni, düzeltilmiş hayatının bir sembolü olarak sunar, ancak Lee Geum-Ja onu bir kenara fırlatır ve uzaklaşır. Artık özgürlüğüne kavuştuğuna göre, bahaneleri bir kenara bırakıp işine başlayabilir. Lee Geum-Ja, kendisine komplo kuran ve hayatını mahveden Bay Paek'ten ( Choi Min-Sik ) intikam almak için yola koyulur .

Lee Geum-Ja, hapishanede bağ kurduğu eski mahkumları ziyaret ederek ve onlardan yardım alarak görevine başlar. Ayrıca bir pastanede iş bulur. Geum-Ja ayrıca evlat edindiği kızı Jenny ( Kwon Ye-Young ) ile yeniden bir araya gelir .

9 end 2 outs

KORESÖZLÜK
Hong Nan-Hee ( Soo-Ae ) hayatında hiçbir zaman evden kaçmadı, 30 yaşına geldiğinde tek bir bekardan bahsetmiyorum bile. Hayatta ilerlemek için çok çalıştığını düşündü ama sahip olduğu tek şey banka hesabındaki küçük bir birikim. ve evlenmesi için dırdır eden bir anne. Ama hayatında mutlu olacağı bir şey var. Şu anki erkek arkadaşı, Amerika'daki büyük liglerde oynamayı hedefleyen ve kendisinden sekiz yaş küçük olan yetenekli bir beyzbol atıcısı olan Jung-joo'dur. Ancak annesi, kızının çılgın seçimini onaylamaz.

Bir gün Nan-Hee'nin çocukluk arkadaşı hayatında belirir. Ve o Hyung-Tae ( Lee Jung-Jin ). Hyung-Tae, Nan-Hee'yi unuttuğunu düşünüyor ama bu gerçekten doğru mu? Bir arkadaşı Hyung-Tae'ye hayatın dokuzuncu devrenin sonunda iki çıkışla başladığını söylerken, hayat oyununun nasıl gelişeceğini göreceğiz.
9 end 2 outs

lee hyun-woo

KORESÖZLÜK
Profil
İsim: Lee Hyun-Woo
Hangul: 이현우
Doğum tarihi: 23 Mart 1993
Doğum yeri: Güney Kore
Yükseklik: 171 cm
Kan grubu:
Instagram: hihyunwoo

Filmler
Köpek Günleri (2022)
Rüya (2021) - Kim In-Sun
Kahraman | Youngwoong (2020) - Yoo Dong-Ha
İçindeki Güzellik | Byooti Insaideu (2015) - Woo-Jin
Kuzey Sınır Çizgisi | Yeonpyeong Haejeon (2015) - Medic Park Dong-Hyeok
Dolandırıcılar | Gisooljadeul (2014) - Jong-Bae (hacker)
Gizlice Büyük ölçüde | Eunmilhage Widaehage (2013) - Ri Hae-Jin
G-Aşk | Geulreobeu (2011)
Hwang Jin-yi (2007) - Nomi (genç)
Kirli Bir Karnaval | Biyeolhan Geori (2006) - Min-Ho (çocuk)
Tatil (2006)
Balibali Jjang (2005)

Drama dizisi
Kağıt Evi | Jongiui Jib (Netflix / 2021) - Rio
Yalancı ve Sevgilisi | Geunyeoneun Geojitmaleul Neomoo Saranghae (tvN / 2017) - Kang Han-Kyeol
Moorim Okulu | Moorimhakgyo (KBS2 / 2016) - Yoon Shi-Woo
Gece Yürüyen Bilim Adamı | Bameul Geotneun Sunbi (MBC / 2015) - Veliaht Prens Junghyun (ep.1)
Güzel Sana | Areumdawoon Geodaeege (SBS / 2012) - Cha Eun-Gyeol
Ekvatorlu Adam | Jeogdoui Namja (KBS2 / 2012) - Kim Sun-Woo (genç)
Beyin (KBS2 / 2011-2012) - Park Dong-Hwa (minyatür)
Gye-Baek (MBC / 2011) - Gye-Baek (genç)
Yüksek Lisans | Kongbu-ui Shin (KBS2 / 2009)
Büyük Kraliçe Seondeok | Seondeok Yeowang (MBC / 2009) - Kim Yu-sin (genç)
Ay Nehri | Dolahon Il Ji-Mae (MBC / 2009) - Cha Dol-Yi
Büyük Kral Sejong | Dae-hwang Saejong (KBS / 2008) - Kral Se-Jong (genç)
lobici | Lobiseuteu (SBS / 2007) - Harry (genç)
Birinci Kralın Dört Tanrısının Öyküsü | Taewang Sasingi (MBC / 2007)

Tv ve filmler
Yarına Doğru Koş | Naileul Hyanghae Ddwieora (SBS / 2015) - Kang Moon-Jae

Ödüller
Yeni Yıldız Ödülü (" To The Beautiful You ") - 2012 SBS Drama Ödülleri - 31 Aralık 2012

tarih konulu kore dizileri

minny

Hwarang
Konusu: Silla Krallığı'nda, Hwarang isminde genç erkek savaşçılardan oluşan elit bir grubu anlatmaktadır. Hwaranglar atçılık ve kılıç kullanmadaki yeteneklerinin iyi olmasının yanında mükemmel görünüşleri ile de tanınmaktadırlar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol