beloved

KORESÖZLÜK
Chan-Joo ( Park Sol-Mi ) ve Jin-Se ( Hong Jong-Hyun ) ilk kez tanıştıktan üç ay sonra evlendiler. Üç yıl sonra, çift barışçıl bir evliliğin tadını çıkarır, ancak eski sevgilileri ortaya çıkınca işler değişir. Ran ( Bae Noo-Ri ), Jin-Se'nin eski öğretmeninin kızıdır. Eun-Hyuk ( Kim Min-Jun ), Chan-Joo'nun eski sevgilisidir. Ran ve Eun-Hyuk yüzünden Jin-Se ve Chan-Joo sarsılır.

a man called god

KORESÖZLÜK
Choi Kang-Ta ( Song Il-Kook ) adında bir adam , bir Tanrı'ya benzer güçler kazanır. Çocukken ailesini kaybetti ve Amerikalı ebeveynler tarafından evlat edinildi. Babasının katilinden intikam almak için Kore'ye döner.

Kang-Ta, babasının ölümünden dört kişinin sorumlu olduğunu öğrenir. Planlarını gerçekleştirirken ortağı Vivian ( Han Go Eun ) tarafından ihanete uğrar . Daha sonra tesadüfen tanıştığı bir kadın olan Jin Bo-Bae ( Han Chae-Young ) tarafından sağlığına kavuşturulur .

Kang-Ta iyileştikten sonra bir gecekondu mahallesine yerleşir ve sakinleriyle ve kendisiyle barışır. Ancak Koreli CIA yetkilisi Hwang Woo-Hyun ( Kim Min-Jong ), Kang-Ta'nın Bo-Bae'yi çaldığı için kıskançlıkla dolu olduğu için barış uzun sürmez . Hwang Woo-Hyun daha sonra Kang-Ta'nın ölümünü emreder...
a man called god

ghost

KORESÖZLÜK
Kim Woo-Hyun ( So Ji-Sub ) yüksek rütbeli bir polis memurunun tek oğludur. Woo-Hyun polis akademisine birinci olarak girdi ve akademiden birinci olarak mezun oldu. Bir dedektif olarak daha sonra siber soruşturma departmanına katılır. Woo-Hyun daha sonra siber dünyada saklananların sırlarını ortaya çıkarmak için çalışır.

kore dizileri

btsdaily
Seukechi (Sketch)
kore dizileri
IMDb Puanı: 7,7
Yapım Yılı: 2018

Bir grup insan geleceği değiştirerek insanların kötü olaylarla karşı karşıya kalmamalarını sağlamaktadırlar.

Kelebek etkisi denen olay yüzünden gelecekte yapılan bir değişiklik, başka bir olayı doğuracaktır. O yüzden atılacak her adım bir sonraki adımı tahmin etmeyi gerektirmektedir

k-pop magazin

minny
Starship Entertainment bu yıl yeni bir kız grubu çıkarmaya hazırlanıyor ve kadroda eski IZ*ONE üyeleri Jang Won Young ve An Yu Jin olabilir!

22 Ağustos'ta Star News, Jang Won Young ve An Yu Jin'in Starship Entertainment'ın bu yılın ikinci yarısında çıkış yapması planlanan yeni kız grubunun bir parçası olarak yeniden çıkış yapacaklarını bildirdi. Rapora göre, üyelerin geri kalanı diğer genç Starship Entertainment stajyerlerinden oluşacak, ancak grubun adı, üye sayısı ve grup konseptine henüz karar verilmedi.

let me be your knight

KORESÖZLÜK
Yoon Tae-In ( Lee Jun-Young ) idol grubu Luna'nın lideridir. Uykuda yürümekten muzdarip. Hastalığını gizlice iyileştirmek için sahte bir doktor onunla yaşamaya başlar.

In Yoon-Joo ( Jung In-Sun ) tur rehberi olarak çalışmaktadır. Hayali bir gün kendi evini satın almaktır. Bir olaya karışır ve Luna'nın 5 üyesiyle sahte bir doktor olarak yaşamaya başlar: Yoon Tae-In, Lee Shin ( JR ), Kim Yoo-Chan ( Yoon Ji-Sung ), Woo Ga-On ( Kim Dong-Hyun ) ve Seo Woo-Yeon ( Jang Dong-Joo ).

109 strange things

KORESÖZLÜK
Gelecekten bir robot geldiğinde, bir felsefe uzmanı bunun önemini anlayacak mı? KDI-109, gelecekten bir robot. Felsefe okuyan dördüncü sınıf bir üniversite öğrencisi olan Shin Ki Won'un evinde yaşamaya başlar. Ki Won, üniversiteden sonra hayatın büyük sorularıyla boğuşur ve kazançlı bir iş bulurken, KDI-109 cevapları bulmasına yardım edebilir mi? “109 Strange Things”, Park Sun Jae tarafından yönetilen altı bölümlük 2017 Güney Koreli bir web dramasıdır.
109 strange things

dizi önerileri (okul konulu)

btsdaily
To The Beautiful You (IMDb Puanı: 7.3)
2012 yapımı 16 bölümlük bu okul konulu Kore dizisinde Sulli Choi, Kwang-Hee Hwang ve Ji-won Kim başrolleri paylaşan isimler. Dizi Amerika'da yaşayan Koreli kız Goo Joo Hee'nin bir gün televizyonda atletizm yarışması izlerken gördüğü Kang Tae Joon'a aşık olmasını ve onu idolü olarak alışını anlatıyor.
dizi önerileri (okul konulu)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol