muscle girl

KORESÖZLÜK
Azusa Shiratori ( Yui Ichikawa ), küçük bir kadın profesyonel güreş ligi olan "Shiratori Girls Pro Wrestling" başkanının tek çocuğudur. Babasının bir hastalıktan ölmesinden sonra, Azusa güreş ligini ayakta tutmak için mücadele eder. Şirket büyük borçlarla iflasın eşiğinde. Bir güreş maçı gününde hakem, bıraktığını belirten kısa bir not bırakır. O da iz bırakmadan kaybolur. Azusa şu anda ciddi bir sıkıntı içinde ve yedek bir hakeme ihtiyacı var.

Azusa daha sonra sokakta tanıştığı Koreli bir adama ( Lee Hong-Ki ) rastlar. Adamı sadece bir günlüğüne hakem olmaya ikna ediyor. Azusa'nın bilmediği adam, aynı zamanda Güney Kore'de de popüler bir yıldızdır.

"Shiratori Girls Pro Wrestling"i ayakta tutmak için, daha sonra rakip bir profesyonel güreş organizasyonuna karşı güçlerini birleştirirler.

dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:6
Blue birthday:
10 yıl önce doğum günlerinde hayatını kaybeden ilk aşkının bıraktığı gizemli fotoğraflarla ana karakterin geçmişi yeniden ziyaret edeceği fantastik bir aşk dizisi.

Red Velvet'ten Yeri – Oh Ha Rin
İlk aşkını 10 yıl önce kaybeden Oh Ha Rin erkek arkadaşı Seo Jun'a doğum gününde itiraf etmeye karar vermişti ama sonunda kendi hayatını kendi şokuna ve dehşetine götürdü. Halen terk edilmiş bir evcil hayvan barınağında çalışıyor ancak olayın 10. yıldönümünde ilk aşkının geride bıraktığı bazı fotoğrafları ele geçiriyor.

marriage lyrics and divorce music

KORESÖZLÜK
Üç kadın hayatlarında bir anda talihsizliklerle karşı karşıya kalır. Kadınlar ve eşleri, çalkantılı zamanlarına dayanmaya çalışırlar.

30'dan Boo Hye-Ryung ( Lee Ga-Ryeong ) eskiden spiker olarak çalışıyordu ve şimdi bir radyo DJ'i olarak çalışıyor. Kendisi ve kocası Pan Sa-Hyun ( Sung Hoon ) için bir iş-yaşam dengesi peşinde koşar . Kocası yargıç olarak çalışıyor. 3 yıldır evliler ve çocuk sahibi olmayı düşünmüyorlar.

40'lı yıllardan Sa Pi-Young ( Park Joo-Mi ) bir radyo programı yapımcısı olarak çalışmaktadır. İşinde yetkin ve aynı zamanda evde iyi bir anne ve eş. Kocası Shin Yu-Shin ( Lee Tae-Kon ) nöropsikiyatride doktor olarak çalışmakta ve kendi kliniğini işletmektedir. Romantik bir kocadır.

50'lerden Lee Si-Eun ( Jeon Soo-Kyeong ) bir radyo programının baş yazarıdır. 30 yıllık evliliği boyunca işinde, kocasına ve çocuğuna bakma konusunda birçok zorluğa katlandı. Kocası Park Hae-Ryun'dur ( Jeon No-Min ). Lee Si-Eun'un sevgisi ve desteği sayesinde profesör oldu.

enhypen

KORESÖZLÜK
Hayatta kalma programı I-LAND aracılığıyla bir araya gelen yedili, yeni nesil önde gelen bir K-Pop sanatçısı yaratma hedefiyle kuruldu.

Yakıcı tutkuları ve azimleriyle, çıkışlarından önce bile bu hedefe ulaşmayı çoktan başarmışlardı. Önde gelen sanatçılar olarak onları daha da farklı kılan bu 7 adam, geniş becerileri ve ilgi çekici konseptleri ile hayranlarla olan güçlü bağları ile büyülemeye devam ediyor.
enhypen

orange marmalade

KORESÖZLÜK
00 yıl önce insanlar ve vampirler bir dostluk anlaşması imzaladılar. Ama halen birbirleriyle anlaşmaları çok zordur... Günümüzde... Jae-Min (Yeo Jin-Goo) okulun en popüler öğrencisidir. Okula yeni transfer olan kız öğrenci Baek Ma-Ri'e aşık olur. Baek Ma-Ri ise gerçek kimliğini herkesten gizlemeye çalışan bir vampirdir.
orange marmalade

the gangster the cop the devil

KORESÖZLÜK
Jang Dong-Soo ( Ma Dong-Seok ) Cheonan'da bir çete patronudur. Seri katil Kang Kyung-Ho'nun ( Kim Sung-Kyu ) hedefi olur . Jang Dong-Soo hayatta kalır ve Kang Kyung-Ho'nun saldırısından kurtulan tek kişidir. Dedektif Jung Tae-Seok ( Kim Moo-Yul ) organize suç üyelerinden nefret eder, ancak seri katil Kang Kyung-Ho'yu yakalamak için Jang Dong-Soo ile birlikte çalışır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol