why secretary kim

KORESÖZLÜK
Kibirli ve bencil bir yapıda olan Lee Young-Joon; aynı zamanda da iyi bir görünüme sahip ve büyük bir şirketin varisi olarak yer almaktadır. Karakter yapısından ötürü son derecede zorlu biri olan Lee Young-Joon; yeni bir sekreteri işe aldığında hayatının değişeceğinden habersizdir. Daha önce ilişki yaşamamış olan Lee Young-Joon; işe aldığı Kim Mi-Soo ile zaman içerisinde duygusal bağlar kurarak; bambaşka bir karaktere bürünecektir. Zaman zaman tatlı bir biçimde atışacak olan ikili; ilk ilişki deneyimlerini de beraberce yaşadıklarından ötürü ortaya oldukça güzel bir konu da çıkacaktır.
why secretary kim

uncle

KORESÖZLÜK
Joon-Hyeok ( Oh Jung-Se ) popüler olmayan bir müzisyendir. O bir kaybeden gibi ve hayatı dibe vurdu. Ablası Joon-Hee ( Jeon Hye-Jin ) ile ilişkisini kesmiştir . Bir gün Joon-Hee'nin oğlu karşısına çıkar. Joon-Hee boşandıktan sonra yeğeni OKB oldu. Joon-Hyeok yeğeniyle yaşamaya başlar ve onunla ilgilenir.

O esnada. Joon-Hee, 12 yıllık evlilikten sonra kocasından boşandı. Eski kocası ona fiziksel şiddet uyguluyordu. Ucuz kiralık bir daireye taşınır ve oğlunun velayetini almaya çalışan eski kocası ve annesiyle uğraşmak zorundadır.

Hey-Ryeong ( Park Sun-Young ) pahalı apartman kompleksi Royal State'in bir sakinidir. Apartman kompleksindeki anneler topluluğunun başkanıdır ve diğer anne üyeleri tarafından beğenilmektedir. Kyeong-Il ( Lee Sang-Woo ) Royal State'de ikamet etmektedir. Tatlı ve sıcak bir kişiliğe sahiptir. Karısı öldükten sonra kızını tek başına büyütmüştür. Yoo-Ra ( Hwang Woo Seul Hye ) anneler topluluğunun bir üyesidir ve Hey-Ryeong'a hayrandır.

true beauty

KORESÖZLÜK
Im Ju-Kyung bir lise öğrencisidir. Küçüklüğünden beri görünüşüyle ​​ilgili bir kompleksi vardı. Çıplak yüzünü saklamak için Im Ju-Kyung her zaman makyaj yapar. Mükemmel makyaj becerileri onu güzel kılıyor ve çıplak yüzünü başkalarının önünde saklıyor. 2 erkekle ilişkiye girer; Lee Soo-Ho ve Han Seo-Joon.
true beauty

acılı kore yemekleri

merakli biri
acılı kore yemeği 1:Kimchi
Eminim Kore sevenlerin en yaygın olarak bildiği yiyeceklerden biri Kimchi. Bir nevi Kore turşusu denilebilir. Her yemeğin yanında çoğunlukla servis ediliyor, her evin dolabında kesinlikle de bulunuyor. Hatta ülke çapında çok sevilen bu turşu için Kimchi festivalleri bile yapılıyor Kore'de. İçeriğinde, Çin marulu, havuç, yeşil soğan, zencefil, bol bol sarımsak ve Kore'ye özgü Gochujang biber salçası bulunuyor.

acılı kore yemekleri

tale of the nine tailed

tokorain
Dizi, dokuz kuyruklu bir tilki (kore mitolojisinde geçen efsanevi bir yaratık) ile bir insanın etrafında dönmektedir. Bir programın yapım yönetmeni olan Nam Ji-A, şehirlerinde yaşayan dokuz kuyruklu bir tilkinin varlığını öğrenir ve programına çıkartmak için onun peşine düşer.
tale of the nine tailed

stayc

KORESÖZLÜK
StayC (Korece:스테이씨, açılımı: Star To A Young Culture) High Up Entertainment tarafından kurulan Güney Koreli kız grubu. Grup altı üyeden oluşmaktadır: Sumin, Sieun, Isa, Seeun, Yoon ve J.

Yapımcı Black Eyed Pilseung tarafından oluşturulan grup, High Up Entertainment'ın ilk grubudur.

Grup, 12 Kasım 2020'de ilk single albümleri "Star to a Young Culture" ile çıkışını gerçekleştirdi.

seo kang-joon

koresozluk
Profil
İsim: Seo Kang-Joon
Hangul: 서강준
Doğum Adı: Lee Seung-Hwan (이승환)
Doğum: 12 Ekim 1993
Doğum yeri: Güney Kore
Yükseklik: 183 cm
Kan Grubu: AB
Instagram: seokj1012
notlar
“5urprise” idol grubunun üyesi.

Filmler
Yıl Sonu Karışık | Mutlu Yıllar (2021) - Yi-Kang
Yaz Kar | Mianhae Saranghae Gomaweo (2015) - Han Sang-Gyu
İçindeki Güzellik | Byooti Insaideu (2015) - Woo-Jin
Aşkım, Gelinim | Naui Sarang Naui Shinboo (2014) - Joon-Soo

Drama dizisi
Izgara (Disney+ / 2022) - Ki Sae-Ha
Hava Güzel Olduğunda | Nalssiga Joeumyeon Chajagagesseoyo (JTBC / 2020) - Lim Eun-Seob
İzleyici (OCN / 2019) - Kim Young-Koon
Hakkımızda | Woorisaineueun (TBA / 2018) - Han Woo-Jin
3. Tılsım | Je3ui Maeryeok (JTBC / 2018) - Joon-Young Üzerine
İnsan mısın? | Neodo Inganini (KBS2 / 2018) - Nam Shin / Android Nam Shin III
Entourage (tvN / 2016) - Cha Young-Bin
eğlence | Ddanddara (SBS / 2016) - Lee Sang-Won (ep.7)
Tuzakta Peynir (tvN / 2016) - Baek In-Ho
Hwajung (MBC / 2015) - Hong Joo-Won
Aileme Ne Oluyor? | Gajokkkiri Wae Irae (KBS2 / 2014-2015) - Yoon Eun-Ho
Daha İyi Bir Yarın | Choegoeui Mirae (Naver TV / 2014) - Choi Go
Kurnaz Bekar Bayan | Angkeumhan Dolsingnyeo (MBC / 2014) - Kook Seung-Hyun (Yeo-Jin'in küçük erkek kardeşi)
Şüpheli Temizlikçi | Soosanghan Gajungboo (SBS / 2013) - Choi Soo-Hyuk
İyi Doktor (KBS2 / 2013) - düzensiz öğrenci (ep.12)
Güzel Sana | Areumdawoon Geodaeege (SBS / 2012) - öğrenci

Tv ve filmler
Drama Festivali: Haneuljae'nin Cinayeti | Haneuljae Salinsagun (MBC / 2013) - Jung Yoon-Ha

Ödüller
2018 KBS Drama Ödülleri - 31 Aralık 2018
Mükemmel Erkek Oyuncu (orta uzunlukta drama) (" İnsan mısınız? ")
En İyi Çift Ödülü (" Sen İnsan mısın? ")
2015 (8.) Kore Drama Ödülleri - 9 Ekim 2015
Sıcak Yıldız Ödülü (" Hwajung ")

my husband got a family

kore
"My Husband Got a Family" dizi yönetmeni Hong Yoon-Hee ve cerrah Bang Gwi-Nam'ın evlendikten sonra yaşadıklarını anlatıyor...

Yoon-Hee ( Kim Nam-Joo ) bir TV drama yönetmenidir. Kısa süre önce kendisi için mükemmel olan adamla evlendi. Yoon-Hee, kayınvalidesi, özellikle de bir kayınvalidesi olmasından korkmuştur. Bu nedenle Yoon-Hee, ailesiyle yakından bağlantılı olmayan bir adam aradı. Yoon-Hee böyle bir erkek bulamazsa bekar kalmayı planlıyordu. Sonunda Yoon-Hee, Terry ( Yu Jun-Sang ) ile tanıştı . Terry tatlı bir kişiliğe sahip bir doktor ama en önemlisi Amerika'dan ebeveynleri evlat edindi. Terry, gerçek ebeveynlerini hatırlamıyor ve küçük bir çocukken Amerika'daki Koreli çift tarafından evlat edinildi. Yoon-Hee'nin evlilik hayatı hazır görünüyor.

Bu arada, Chung-Ae ( Youn Yuh-Jung ), 30 yıl önce oğlu Gwi-Nam'ı geleneksel bir pazarda kaybettiğinden beri ağır bir suçluluk duygusuyla yaşıyor. Bu travmatik olay nedeniyle Chung-Ae, kayınvalidesinden şiddet gördü. Yine de, Chung-Ae bir gün oğlunu bulma umudunu hala yitirmemiştir.

Sonra bir gün, Yoon-Hee ev sahibinden bir telefon alır. Ev sahibi, kirasını uzatmak için 100 milyon won daha istiyor. Yoon-Hee annesinin evine gider ve annesinden kocasıyla yatırdığı parayı ister, ancak Yoon-Hee'nin annesi tüm parasını oğlunun işine yatırır. Yoon-Hee kontratını uzatamaz ve artık taşınmak zorundadır. Yoon-Hee ve Terry yeni bir yer ararlar ve bir binanın ikinci katında bulunan bir evle tanışırlar. Binanın sahibi Chung-Ae ve kocası. Yoon-Hee yakında hayatındaki en büyük krizi yaşayacak...

dizi

btsdaily
Abyss, IMDb puanı: 7.1
dizi
Cha Min ve Go Se-yeon'un geçirdiği kaza sonrasında ölmesi ancak dünyaya başka bedenlerde geri gelmesini anlatıyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol