dizi

btsdaily
How Are You Bread (2020) – IMDb: 6,7
Yemek severlerin ve iyi bir aşçı olmak isteyenlerin beğeneceğini düşündüğümüz bu eğlenceli kore dizisinde Suho isimli bir gencin gizemli fırınında ürettiği muhteşem pastalarla başlayan bir hikayeyi izleyeceğiz. No Mi Rae isimli yemek programı yapımcısı bir kadının Suho'yu yarışmasına katılması için ikna çalışmalarıyla başlayan macera fantastik sahnelerle süsleniyor.

gap dong

KORESÖZLÜK
20 yıl önce Moo-Yeom'un ( Yoon Sang-Hyun ) babası "Gap Dong" seri cinayet davasında şüpheliydi.Dedektiflerin baskıcı soruşturması nedeniyle Moo-Yeom'un babası kendini öldürdü.

Şimdi, Moo-Yeom bir dedektiftir ve katil Gap Dong'u yakalamaya çalışır. Seri cinayet davası için zamanaşımı süresi doldu ve Moo-Yeom, Gap Dong'un öldüğü inancından istifa etti. Gap Dong için yeni ipuçları Moo-Yeom'un önünde belirir ve Moo-Yeom onu ​​sonsuza kadar yakalamak için yola çıkar.

you are my pet

KORESÖZLÜK
Sumire Iwaya ( Noriko Iriyama ) tanınmış bir gazetede editör olarak çalışmaktadır. Çekici ve prestijli bir üniversiteden mezun oldu.

Erkek arkadaşı tarafından terk edildikten ve iş yerinde rütbesi düşürüldükten sonra zor bir dönemden geçer. Bir gün güzel bir genç adam olan Takeshi Goda'yı ( Jun Shison ) bir kutudan çıkarır. Takeshi, eski evcil hayvanı Momo'ya benziyor ve Sumire, Takeshi'nin evcil hayvanı olarak evinde yaşamasına izin vermeyi teklif ediyor.

dr. parks clinic

aqaa
Türkçe altyazılı yabancı dizileri keşfedin Kore ve Netflix dizilerinin yanı sıra, orijinal dilinde Türkçe altyazıyla yeni ve eski sezonların tadını çıkarın Türkçe altyazılı en iyi TV dizilerini keşfedin

dr. parks clinic[/gbkz][gbkz]

beloved

KORESÖZLÜK
Chan-Joo ( Park Sol-Mi ) ve Jin-Se ( Hong Jong-Hyun ) ilk kez tanıştıktan üç ay sonra evlendiler. Üç yıl sonra, çift barışçıl bir evliliğin tadını çıkarır, ancak eski sevgilileri ortaya çıkınca işler değişir. Ran ( Bae Noo-Ri ), Jin-Se'nin eski öğretmeninin kızıdır. Eun-Hyuk ( Kim Min-Jun ), Chan-Joo'nun eski sevgilisidir. Ran ve Eun-Hyuk yüzünden Jin-Se ve Chan-Joo sarsılır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol