lee min-ho dizileri

minny
2) The Legend of the Blue Sea
The Legend of the Blue Sea

Tür: Komedi, Fantastik, Romantik
Yapım Yılı: 2016
Bölüm Sayısı: 21 Bölüm
IMDb Puanı: 8,1
Kore'nin ilk resmi olmayan tarihi masal koleksiyonuna ait klasik Joseon efsanesinden esinlenen, bir denizkızını yakalayıp kaçıran balıkçı hakkındaki bu dizi; Joseon soylu Kim Dam Ryung (Lee Min Ho) ile Denizkızı Se Hwa (Jun Ji Hyun) arasında geçmektedir.

Ağustos 1598 akşamı Lord Yang, Dam Ryung'a Se Hwa adlı esir denizkızını gösterir. O gecenin ilerleyen saatlerinde Dam Ryung onu okyanusa bırakır ve denizkızı da elini ona uzatır. Günümüz zamanında ise Heo Joon Jae bir dolandırıcıdır. Heo Joon Jae ve denizkızı Se Hwa'yı, geçmişin izleriyle beraber neler bekliyor olacak?

popüler olmayan k-pop düşüncelerim

minny
Exo
Kesinlikle ulusun grubu olmayı hak eden bir grup. yediği linçleri kesinlikle hak etmiyor,vokal King Exo , gruptaki rapçiler bile vokali çok iyi.
Exo nün cb yapmasını istiyorum ama bu pek olası gözükmüyor

Chen'nin vokaline aşığım
Sehun un dansını çok seviyorum, vokali ve rapi hoş
Kai nin dansına hayranım, adam dansı yaşıyor resmen
Beakhyun'un eşsiz ve mükemmel bir sesi var

Xiumin in kendine has bir sesi var ayrıca yıllar geçiyor hiç yaşlanmiyor deliricem

Lay'in çok tatlı bir sesi var ayrıca dansı aynı Kai gibi yaşıyor

Suho gördüğüm en iyi liderlerden biri

D.O nun sesi der susarım ayrıca çok tatlı bir yüzü var

Exo en eğlenceli en samimi gruplardan biri

9 end 2 outs

KORESÖZLÜK
Hong Nan-Hee ( Soo-Ae ) hayatında hiçbir zaman evden kaçmadı, 30 yaşına geldiğinde tek bir bekardan bahsetmiyorum bile. Hayatta ilerlemek için çok çalıştığını düşündü ama sahip olduğu tek şey banka hesabındaki küçük bir birikim. ve evlenmesi için dırdır eden bir anne. Ama hayatında mutlu olacağı bir şey var. Şu anki erkek arkadaşı, Amerika'daki büyük liglerde oynamayı hedefleyen ve kendisinden sekiz yaş küçük olan yetenekli bir beyzbol atıcısı olan Jung-joo'dur. Ancak annesi, kızının çılgın seçimini onaylamaz.

Bir gün Nan-Hee'nin çocukluk arkadaşı hayatında belirir. Ve o Hyung-Tae ( Lee Jung-Jin ). Hyung-Tae, Nan-Hee'yi unuttuğunu düşünüyor ama bu gerçekten doğru mu? Bir arkadaşı Hyung-Tae'ye hayatın dokuzuncu devrenin sonunda iki çıkışla başladığını söylerken, hayat oyununun nasıl gelişeceğini göreceğiz.
9 end 2 outs

k-pop grupları

minny
BLACKPINK ve BLΛƆKPIИK), 2016 yılında YG Entertainment tarafından kurulmuş Güney Koreli kız grubudur. Grup dört üyeden oluşmaktadır: Jisoo, Jennie, Lisa ve Rosé.[1] Grup 8 Ağustos 2016 tarihinde "Boombayah" ve "Whistle" isimli iki tekliyi içeren Square One isimli mini albüm ile çıkışını yapmıştır. Coachella festivaline katılan ilk kadın K-pop grubudur. Dua Lipa, Lady Gaga, Selena Gomez ve Cardi B ile düet yapan ilk K-pop grubudur.
k-pop grupları

ad genius lee tae baek

KORESÖZLÜK
Drama dizisi, reklam sektöründe çalışan insanların hayatlarını ve aşklarını anlatıyor.

Lee Tae-Baek ( Jin Goo ) son derece yeteneklidir, ancak kötü özgeçmişi nedeniyle reklam dünyasında başarılı olmaya çalışırken zorluklarla karşılaşmaktadır.

Baek Ji-Yoon ( Park Ha-Sun ), Keumsan Ad Company'de stajyerdir. Görev ne olursa olsun elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır. Ji-Yoon tutkuyla doludur ve Lee Tae-Baek ile ilişkiye girer.

Ko A-Ri ( Han Chae-Young ), Keumsan Ad Company'de bir reklam planlamacısıdır. Kendinden emin ve seksi bir kadın. Hayalini gerçekleştirmek için geçmişini ve aşkını bir kenara atar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol