sympathy for lady vengeanca

KORESÖZLÜK
İntikam Meleği'nde; işlemediği bir suçu üstlenmek zorunda kalıp Kyoungju Kadın Hapishanesi'nde 13,5 yıl yatan Lee Geum-ja'nın hikayesi anlatılıyor. Hapise düştüğü gün intikam alma sürecini başlatan ve bu amaçla ileride özel bir hizmet talep edeceği mahkum arkadaşlarına akla hayale gelmedik güzellikler yapan Lee Geum-ja; kendisini bu duruma sokan kişiyi bizzat kuracağı mahkemede yargılayacağı günün hayaliyle yaşamaktadır. Bu arada intikam almayı düşündüğü kişinin de kendine göre planları vardır…Kuzey Kore'li casusu, soyguncu çifti, kocasını ve kocasının metresini öldürdükten sonra pişirip yiyen “cadı”sı, menfaatçi rahibi, sakat pastacısı ve çılgın fahişesi ile Fellini biçimciliğine sahip grotesk bir sirki andıran İntikam Meleği; Chan-Wook Park'ın intikam üçlemesinin en iyi görüntü ve ses çalışmasına sahip.
sympathy for lady vengeanca

k-pop

btsdaily
4Minute
k-pop
4Minute, Cube Entertainment tarafından 2009'da kurulan bir k-pop kız grubu. “Hot Issue” adlı teklileriyle ilk çıkışını yapan grup, daha sonra ilk mini albümü “Muzik” adlı şarkısıyla ödül aldı. Grup, 2016'da dağılana kadar toplamda 8 ödül kazandı. Ayrıca televizyon şovları ve belgeselleri yayımlanan 4Minute grubu, 7 yıllık kariyer hayatına Japon ve Kore dillerinde pek çok şarkı sığdırdı.

4Minute grup üyeleri:
– Ji Yoon (lider Rapçi, ana vokal)
– HyunA (ana Rapçi)
– Ji Hyun (lider, alt vokal)
– Ga Yoon (ana vokal)
– So Hyun (alt vokal)

best chicken

KORESÖZLÜK
Bo-A ( Kim So-Hye ) bir webtoon yazarı olmak istiyor ama hayalini gerçekleştirmek için mücadele ediyor. Bo-A, büyükbabasına ait olan bir hamam işletiyor ve aynı zamanda hamamın ikinci katında yaşıyor. 3 arkadaşı dışında kimseyle ilişki kurmaz. Hamam, kendisini toplumdan soyutlaması için mükemmel bir yerdir.

Choi-Go ( Park Sun-Ho ) büyük bir şirkette çalışan işini bırakmıştır. Tavuk lokantası açacak yer arar. Bo-A'nın büyükbabasının sahip olduğu hamama bir göz atar. Choi-Go, tavuk restoranının hamam yerini beğeniyor ve bir kira sözleşmesi imzalıyor. Bo-A'nın büyükbabası, restoranda çalışması için Bo-A'yı işe alırsa, ona aylık kirasında indirim yapmayı teklif eder.

dizi önerileri (okul konulu)

esma
Genellikle okul konulu dizi sevenler için:
- Extraordinary You (lise)
- School 2017 (lise)
- School 2015 (lise)
- True Beauty (lise)
- My ID is Gangnam Beauty (üniversite)
- Cheese On The Trap (üniversite)
- Boys Over Flowers (lise)
- Playfull Kiss (lise)
En ünlüleri bu diziler. Keyifli seyirler.
1

dr. parks clinic

aqaa
Türkçe altyazılı yabancı dizileri keşfedin Kore ve Netflix dizilerinin yanı sıra, orijinal dilinde Türkçe altyazıyla yeni ve eski sezonların tadını çıkarın Türkçe altyazılı en iyi TV dizilerini keşfedin

dr. parks clinic[/gbkz][gbkz]

born again

KORESÖZLÜK
"Born Again", reenkarnasyon ve kader yoluyla 1980'lerde ve tekrar günümüzde yer alan 2 erkek ve 1 kadının hikayesini anlatıyor.

1980'lerde, Kong Ji-Cheol ( Jang Ki-Yong ), babası gibi şeytani olmak için kaderini reddeder. Günümüzde Cheon Jong-Beom ( Jang Ki-Yong ) bir tıp fakültesi öğrencisidir.

1980'lerde Jung Ha-Eun ( Jin Se-Yun ) dilate kardiyomiyopatiden muzdariptir. İkinci el kitapçı "Old Future"ın sahibi. Günümüzde Jung Sa-Bin ( Jin Se-Yun ) bir arkeoloji eğitmenidir. İsimsiz evcil hayvanları sıcak tutar ve hikayelerini çözer. O isimsiz kalıntıların sırrı ortaya çıkıyor.

1980'lerde Cha Hyeong-Bin ( Lee Soo-Hyuk ) sadece bir kişiyi seven bir dedektiftir. Günümüzde, Kim Soo-Hyeok ( Lee Soo-Hyuk ), kalıtsal bir suç genine inanan bir savcıdır.

so ı married an anti-fan

KORESÖZLÜK
Hoo-Joon, oldukça popüler bir kpop yıldızıdır.O, dışarıdan soğuk biri olarak görünse de aslında sıcak kalpli bir yapıya sahiptir.Geun-Young ise bir magazin gazetesinde muhabirdir.O, haber çıkması umuduyla bir gece kulübünün önüne gider ve burada Hoo-Joon ile karşılaşır.İkili arasında bir gerilim yaşanır buna bir de Geun-Young'un Hoo-Joon'un üzerine kusması eklenince sorun büyür ve gazeteciler o anları kayda alır.Bu olayın ardından Geun-Young dergideki işinden kovulur ve bunu Hoo-Joon'un yaptırdığını düşünür.O bu saatten sonra artık Hoo-Joon'un anti-fanı olmuştur.Medyanın bu olayı gündeme getirmesi sebebiyle kanal, bir televizyon programı yapmaya karar.Bu televizyon programında, Geun-Young ve Hoo-Joon birlikte yaşamaya başlar.So I Married an Anti-Fan dizisinde bu iki karakter arasında yaşanan tatlı sert ilişkiyi izliyoruz.
so ı married an anti-fan

mamamoo

yukiko
Çıkışlarından önce bile tanınırlık kazanan dörtlü, birçok eleştirmenin o yılın en iyi çıkışlarından biri olarak gördüğü 2014 yılında resmen müzik sahnesine girdi.

Güçlü armonileri, güçlü sesi ve geniş müzik tarzıyla öne çıkan MAMAMOO, aynı zamanda güçlendirme, kendini sevme ve bağımsızlık gibi olumlu mesajlarıyla da öne çıkıyor.
mamamoo

blackpink

nisanur
Blackpink, 2016 yılında YG Entertainment tarafından kurulmuş Güney Koreli kız grubudur. Grup Jennie, Lisa, Rosé, Jisoo olmak üzerr 4 kişiden oluşur. 8 Ağustos 2016 tarihinde " Boombayah" ve " Whistle" isimli iki tekliyi içeren Square One isimli mini albüm ile çıkışını yapmıştır.

k-pop

btsdaily
ANS
k-pop
ANS Entertainment çatısı altında kurulan grup, 2019'da “Boom Boom” adlı albümleriyle ilk çıkışını yaptı. Grubun konsepti ise masumiyet ve girl crush (kızların bile hayran olduğu şey demek). Grubun müzikal yolculuğu maalesef çok kısa sürdü. Bu yıl Haena dışındaki tüm üyeler, grubun fancafe hesabından acenteleriyle olan sözleşmelerini feshettiğini ve grubun dağıldığını duyurdu. Ayrıca, ajansın tüm çalışanlarının Mart ayında işten çıkarıldığını da bildirdi.

ANS grup üyeleri:
– Lina (lider vokalist)
– J (lider Rapçi, vokalist)
– Royeon (lider vokalist)
– Dalyn (ana Rapçi, vokalist)
– Raon (vokalist)
– Bian (ana vokalist)
– Dam I (vokalist)
– Haena (vokalist, maknae)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol