yoga class

KORESÖZLÜK
Hyo-Jung ( Eugene ) , görünüşünden dolayı işini aldığında, kendine güvenen ve hevesli bir kadın olan Hyo-Jung ( Eugene ), radikal bir şekilde değişen arkadaşının gitmesini söylediği eski bir aktris tarafından işletilen gizemli bir yoga enstitüsünü ziyaret eder. 7 günlük yoğun eğitim kursunda, genç bir yoga ustası olan Nani ( Cha Su-Yeon ), Hyo-jung'a ve diğer dört kıza, kursu en başarılı şekilde uygulayan yalnızca bir kişinin nihai ve ölümsüz güzelliğin sırrını alabileceğini açıklar.

bad couple

KORESÖZLÜK
Dang-Ja ( Shin Eun-Kyung ) parlak, yüksek moda dergisinin başarılı bir editörüdür. Şık ve romantik bir romandan fırlamış güzel bir kadın kahraman gibi görünüyor. Ancak, göründüğünden daha fazlası var. İşini sürdürmek ve itibarını korumak için her gün çılgınca bir hızla çalışıyor. İnsanlar ona yaşlı bir hizmetçi diyor ama aklındaki son şey evlenmek. Evlilik sadece kariyerine müdahale ederdi. O, akıllı ve anlayışlı bir kadının özüdür. Yoğun programıyla evlilik karşılayamayacağı bir lükstür. Ayrıca hiçbir arkadaşı evliliklerinde mutlu değildir. Bir gün, Dang-Ja, arkadaşı Han Young'ın ( Choi Jung-Yoon ) kocası Kim Yoon-suk'a ( Park Sang-Min ) tanık olduğunda.) karısını aldatınca öfkelenir. Evlilik? Unut gitsin! Dang-Ja, bekar bir kadın olarak hayatının her anından zevk alır. Ama bazen hayatının geri kalanında yalnız kalacağı konusunda şüpheleri var. Anneleri ya da arkadaşı Dol-Soon'un kızıyla birlikte çocukları gördüğünde, yüreğinde bir boşluk hissetmesine engel olamaz. Bu sırada Dang-Ja, liseden en sevdiği öğretmeninin vefat ettiğine dair üzücü haberi duyar. Öğretmeni hayatı boyunca bekar olduğu için cenazesini kaldıracak bir ailesi yoktu. Dang-Ja bu deneyimle sarsılır ve kendi geleceği için korkmaya başlar. Öğretmeni gibi yalnız bir ölümle ölmek istemiyor. Bu yüzden birdenbire sorunlarının cevabının bebek sahibi olmak olduğuna karar verir. Ama evli bile değilken nasıl birine sahip olabilir? Batı'da bekar, çalışan bir anne olmak oldukça yaygındır. ancak Kore gibi muhafazakar ve katı bir toplumda, sosyal olarak kabul edilemez. Çocuk sahibi olmaya kararlı, bir sperm bankasına gidiyor. Ancak bekar olduğu için reddedilir. Ama bu onun istediğini elde etmesine engel olmayacak. Mükemmel genlere sahip bir bebeğe sahip olmak için akıllı, uzun boylu, atletik ve yakışıklı bir adam bulmak için yola koyulur.

the pirates the last royal treasure

KORESÖZLÜK
Hugh Grant'tan korsan olur mu? Büyük ihtimalle olmaz. Ama eğer bir animasyon karakterine sesiyle hayat verecekse, işte o zaman pekala olur! "Korsanlar!" adlı bu sevimli animasyonda Kaptan Korsanın serüvenleriyle veyazperde'de arzı endam eyliyor... Kahramanımız "Yılın Korsanı" olma peşindedir. Bu ödülü kapmak için rakipleri Kara Bellamy ve Pala Bıyık Liz'i alt etmek zorundadır. Onları Kanlı Adalar'dan Viktorya İngilteresine uzanan zorlu bir yolculuk beklemektedir. Bu yolculuk boyunca Kaptan Korsan yanına şaşkın bir bilim adamını da alıp kötücül güçlere sahip bir kraliçeye karşı da mücadele veriyor. Ama bir korsanın en büyük tutkusunun macera olduğunu asla unutmadan! Gideon Defoe'nun aynı adlı çocuk kitabından gene yazar tarafından senaryolaştırılan filmin yönetmenliğini Peter Lord ve Jeff Newitt beraber üstleniyorlar. Filmin orijinal seslendirme kadrosunda ise Hugh Grant'ın yanı sıra, Brendan Gleeson, Jeremy Piven, Brian Blessed gibi isimler yer alıyor. Türkçe dublaj kadrosunda ise Osman Alkaş, Murat Şen, Burcu Esmersoy ve Barış Özgenç gibi başarılı isimler yer alıyor.
the pirates the last royal treasure

kore dizileri

btsdaily
Sky Castle (2018)

Kore'nin üst kesim hırslı ebeveynlerini eleştiren satirik bir dizi olan Sky Castle, gözlerini hırs bürümüş ve çocuklarının iyi bir üniversiteye yerleşmesi için canını dişine takmış annelerin savaşını anlatıyor. Başarıyı göz odağı yapıp çocuklarının duygularını umursamayan bu ailelerin bu başarı için feda edebildiklerinin sınırını sorguluyor.

enhypen

KORESÖZLÜK
Hayatta kalma programı I-LAND aracılığıyla bir araya gelen yedili, yeni nesil önde gelen bir K-Pop sanatçısı yaratma hedefiyle kuruldu.

Yakıcı tutkuları ve azimleriyle, çıkışlarından önce bile bu hedefe ulaşmayı çoktan başarmışlardı. Önde gelen sanatçılar olarak onları daha da farklı kılan bu 7 adam, geniş becerileri ve ilgi çekici konseptleri ile hayranlarla olan güçlü bağları ile büyülemeye devam ediyor.
enhypen

dizi önerileri (okul konulu)

esma
Genellikle okul konulu dizi sevenler için:
- Extraordinary You (lise)
- School 2017 (lise)
- School 2015 (lise)
- True Beauty (lise)
- My ID is Gangnam Beauty (üniversite)
- Cheese On The Trap (üniversite)
- Boys Over Flowers (lise)
- Playfull Kiss (lise)
En ünlüleri bu diziler. Keyifli seyirler.
1

a superior day

KORESÖZLÜK
Lee Ho-Chul ( Jin Goo ) itfaiyeci olarak çalışmaktadır. Karısını ve kızını seven tipik ev reisinizdir. Son zamanlarda, medya çözülmemiş bir seri katil vakasını ele alıyor. Davanın Lee Ho-Chul ile hiçbir ilgisi yok, ancak "Seri katilin kim olduğunu size bildireceğim" yazılı bir metin mesajı ve bir fotoğraf alıyor. Fotoğraf, elinde kanla kaplı bir bıçak tutan bir adama ait ve öldürülen bir kişinin yanında.

Lee Ho-Chul, kanlı bıçağı tutan adamın , yanında yaşayan Kwon Shi-Woo ( Lee Won-Geun ) olduğunu fark eder. Lee Ho-Chul, "24 saat içinde Kwon Shi-Woo'yu öldürün. Bunu yapmazsanız, kızınızı bir daha görmeyeceksiniz" yazan başka bir kısa mesaj alır. Lee Ho-Chul, kızının şimdi kayıp olduğunu keşfeder.

Bu arada, kısa mesajı gönderen kişi Bae Tae-Jin'dir ( Ha Do-Kwon ). Seri katil Kwon Shi-Woo'nun peşinden koşan kiralık bir katildir. Bae Tae-Jin, Lee Ho-Chul'u kullanarak Kwon Shi-Woo'yu öldürmek için bir plan yapar.

Kwon Shi-Woo ( Lee Won-Geun ) yakışıklı bir görünüme sahip nazik bir genç adama benziyor, ama o bir psikopat. İnsanları öldürerek bir üstünlük duygusu hisseder.

dizi

btsdaily
Uncontrollably Fond (2016) IMDb: 7,7
ayrılığın acısını genç yaşlarda yaşayan iki küçük çocuğun gelecekteki hikayesini izleyiciye aktarmaktadır. Bu iki çocuk artık büyümüş ve yıllar sonra tekrardan karşılaştır. Shin Joon-Young günümüzün en önemli sanatçılarından, No Eul ise belgesel yapımcısıdır. Shin Joon zeki ve çekici özellikleri sahipken, No Eul ise paraya önem veren insanlara yalakalık yapmayı seven birisidir.

vagabond

aslimser
Dizi çok güzel,konusu, aksiyonu harika; ama hep söylediğim bişey var bu Koreli senaristler final baglayamiyorlar. Acaba hayalgucumuze mi birakiyorlar sonucu:)) gene de tavsiye ederim izlenir👍

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol