bossam steal the fate

KORESÖZLÜK
Ba-Woo ( Jung Il-Woo ) dejenere bir adamdır. Kumar oynar, çalar, kavga eder ve para için bossam (bir dulun kaçırıldığı geleneksel yeniden evlenme prosedürü) yapacaktır. Gerçek kimliğini gizler. Bir bossam yaparken yanlışlıkla Prenses Soo-Kyung'u ( Kwon Yuri ) kaçırır . Prens Gwanghae'nin kızı ve düşmanı Lee Yi-Cheom'un gelinidir. Gizli bir siyasi anlaşma için sevdiği bir adamın ağabeyi ile evlendi, ancak düğün gününde kocası öldü. Daha sonra dul oldu.

lee yo won

klip queen
Bugünkü oyuncumuz -lee yo won-
Kendisi tanıdığım ilk kadın oyuncudur.Çok severek takip ediyorum.Çok sayıda dizi ve filmde yer almıştır.Meslek hayatına modellik yarışmasında 1.olarak kazanıp oyuncu olarak devem etmiştir.
Benim en sevdiğim dizisi The Great Queen Seondeok (Muhteşem Kraliçe).Evli ve 3 çocuğu vardır.

lee yo won[url][/url]

k-pop

btsdaily
•BTS ÜYESİ Jungkook•
Gerçek adı: Jeon Jeong-guk (전정국)
Gruptaki görevi: Vokal, dansçı
Doğum tarihi: 1 Eylül 1997
Burcu: Başak
Boyu: 1.78 cm
Kilosu: 70 kg
Kan grubu: A
Doğum yeri: Busan
Kardeşleri: Bir abisi var.
Hobisi: Çizim yapmak.
Eğitimi: Seoul Gösteri Sanatları Okulu
En garip alışkanlıkları: Alerjik rinit hastası olduğu için burnu sürekli tıkanıyor bu yüzden de sürekli burnunu çekiyor.
Ayakkabı numarası: 40-41
Favori sayısı: 1
En sevdiği renk: siyah,kırmızı
En sevdiği yemekler: İçinde un bulunan tüm yemekleri çok seviyor. Yani pizza, ekmek, börek, kek gibi yiyecekler onun favorisi.
k-pop

secret

KORESÖZLÜK
Sung-Ryeol ( Cha Seung-Won ) şiddet suçlarından sorumlu bir dedektiftir. Meslektaşının karısıyla bir ilişkisi var ve kendi oğlunu bir trafik kazasında kaybetmesinin nedeni bu. Suçluluk içinde ama karısı Ji-Yeon'a ( Song Yoon-A) açıklayamıyor.), o gün neler olduğunu ve neden yurt dışına gitmeye karar verdiğini. Ji-Yeon bir gün beklenmedik ve güvensiz bir şekilde eve gelir ve Sung-Ryeol'un merakını en üst düzeye çıkarır. Ertesi gün, Sung-Ryeol bir cinayet mahallini araştırırken karısına dair ipuçları veren izler bulur. Karısının davayla bağlantılı olduğunu varsayıyor ve onun bir şüpheli olarak tanımlanmasını engellemek için elinden geleni yapıyor. Kimliği belirsiz bir adam, Ji-Yeon'un işin içinde olduğunu bildiğini iddia ederek ve para istediğinde ortaya çıktığında, Ji-Yeon'un ona herhangi bir gerçeği söylemeyi reddetmesi durumu daha da kötüleştirir.

lee jong suk

betul
Lee Jong sukun ilk izlediğim dizisi School 2013 aslında o diziyi kim wobin için izlemeye başlamıştım kim wobini dee the heirs dizisinden sonra kim wobinin tüm filim vee dizilerini izleme kararı almıştım ama school 2013 dizisinde Lee Jong suku görünce kim wobinin değilde Lee Jong sukun tüm filim vee dizilerini izlemeye başladım aslında school 2013 dizisini kim wobin için başlamıştım ama Lee Jong suk hayranı olup çıktım school 2013 dizisinden sonra hızımı alamayıp Lee Jong sukun tüm dizilerini izledim asker den döndükten sonra yeni projeleri olduğunu duyduğumda çok sevindim vee o projelerin en yakın zamanda ekrana çıkmasını 4 gözle bekliyorum gerçekten çok başarılı bir oyuncu

military prosecutor doberman

KORESÖZLÜK
Do Bae-Man ( Ahn Bo-Hyun ) başarı ve zenginlik bulmak için askeri bir savcı oldu. İşi onun için sadece bir başarı bulma aracı ve askeri savcı olarak işini bırakmayı dört gözle bekliyor.

Cha Woo-In ( Jo Bo-Ah ) zengin bir chaebol ailesinden geliyor ve çaylak askeri savcı olarak çalışıyor. Kendine güvenir ve güçlü insanlardan korkmaz. Onun yaşındaki biri için mükemmel araştırma becerileri var. Cha Woo-In ayrıca intikam almak için askeri bir savcı oldu.

Do Bae-Man ve Cha Woo-In, ordudaki kötülükleri yıkarken birlikte çalışmaya başlarlar. Bu süre zarfında Do Bae-Man gerçek bir askeri savcıya dönüşür.

okul konulu kore dizileri

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:2
True beatuy:Dizi, görünüşü konusunda kendine güveni olmayan ve kendini güzel göstermek için makyaj yapan Lim Joo-Kyung'un (Mun Ka-Young) hikâyesini konu almaktadır. Kalbinde derin bir yara ile yaşayan Lee Su-Ho (Cha Eun-Woo) ile karşılaşır. Sırlarını birbirleri ile paylaştıkça olgunlaşırlar.

my wife ıs a gangster

KORESÖZLÜK
2001 yapımı komedi ve aksiyon filmi My Wife Is A Gangster, Kore Box Office verilerine göre, tarihin en çok izlenen Kore filmlerinden bir başkası. Filmin My Wife Is a Gangster 2 ismindeki devam filmi 2003'te, My Wife Is a Gangster 3 ismindeki üçüncü filmiyse 2006'da vizyona girmiştir.

Eun-jin, çok küçükken yetimhanede birlikte kaldığı ablası Yu-jin'den ayrılmak zorunda kalmıştır. Eun-jin büyüdüğünde, bir Kkangpae (Kore'de ganster yerine kullanılan kelime) olmuştur ve Mantis adını almıştır. Ablası Yu-jin'se çok hastadır ve ölmeden önce, kardeşinden kısa sürede evlenmesini ister. Kardeşinin bu son dileğini gerçekleştirmek isteyen Eun-Jin, hemen yanındakilerden biri olan Romeo'dan ona birini bulmasını ister. Çıktığı randevular fiyaskoyla sonuçlanan Eun-Jin, bir gün Kang Soo-il ile tanışır ve olaylar bundan sonra gelişir.

true beauty

KORESÖZLÜK
Im Ju-Kyung bir lise öğrencisidir. Küçüklüğünden beri görünüşüyle ​​ilgili bir kompleksi vardı. Çıplak yüzünü saklamak için Im Ju-Kyung her zaman makyaj yapar. Mükemmel makyaj becerileri onu güzel kılıyor ve çıplak yüzünü başkalarının önünde saklıyor. 2 erkekle ilişkiye girer; Lee Soo-Ho ve Han Seo-Joon.
true beauty

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol