lee min-ho

btsdaily
Lee Min-ho, Güney Kore doğumlu oyuncu, şarkıcı ve modeldir. İlk oyunculuk kariyerine 2002 yılında Romance diziyle başladı. 2009'da ilk kez Boys Over Flowers'da Gu Jun-pyo rolüyle Kore'de ve Asya'da popüler oldu. 45. Baeksang Arts Awards'da En İyi Yeni Oyuncu ödülünü aldı. Vikipedi
Doğum tarihi: 22 Haziran 1987 (34 yıl yaşında), Heukseok-dong, Seul, Güney Kore
Boy: 1,87 m
Kardeşleri: Lee Yun-jeong
Aldığı ödüller: En İyi Çift Dalında SBS Drama Ödülü, Popüler Erkek Yıldız Dalında Mavi Ejderha Film Ödülü, Diğer
Plak şirketleri: Euphoria Seoul, STARHAUS Ent., UNIVERSAL MUSIC

lee min-ho

bts

btsxjimin
BTS üyesi RM
gerçek adı:kim nam-joon
pozisyonu: lider, ana rapçi
doğum tarihi .12 eylül 1994
burcu.başak
boyu.1.81
kilosu:67
kan grubu:a
doğum yeri: ılsan ,gyeonggi-do
kardeşleri:1 kız kardeşi var
hobisi: bisiklet sürmek, parkta yürüyüş yapmak, internette sörf yapmak
eğitimi: apgu jeong lisesi, global cyver üniversitesi
favori sayısı:1
en sevdiği renkler:siyah, pembe ve mor
en sevdiği yemekler:et yemeklerini çok seviyor. özellikle samgyeopsal (domuz göbeği) kalguksuya bayılıyor

kore dizileri

btsdaily
Creating Destiny

Başrol kızımız Avustralya'da yaşayan Amerika'da okumuş bir kız ve ailesinin zoruyla Kore'ye bir nevi beşik kertmesi diyebileceğimiz adamla tanışmaya gelir.

miss granny

KORESÖZLÜK
En çok izlenen Güney Kore filmleri sıralamasında önemli bir yere sahip olan Miss Granny, vizyona girdiği 2014 senesinde açılış gününde 850,000 kişiyi sinema salonlarına doldurmayı başarmış ve Güney Kore'de vizyonda olduğu süre boyunca, Hollywood yapımı animasyon filmi Karlar Ülkesi (Frozen)'dan sonra ikinci en çok izlenen film olmuştur. Miss Granny dünya çapında 59.6 milyon dolar hasılat elde etmiştir ve gelmiş geçmiş en çok izlenen Kore filmlerinden biri olmuştur.

Listemizin diğer bir gençliğe özlemi konu alan filmi olan Miss Granny'nin konusuysa şöyle: 74 yaşındaki Oh Mal-soon, oğlu ve ailesiyle yaşamaktadır. Bir takım olaylardan ötürü, oğlu onu huzurevine göndermeye karar verir. Oh Mal-soon, mutsuzca sokaklarda gezinirken bir fotoğraf stüdyosu gözüne ilişir. Ölümünün yakın olduğuna inanan Oh Mal-soon, bunun son fotoğrafı olacağını düşünerek stüdyodan içeri girip portresini çektirir. Stüdyodan çıktığında ise gözlerine inanamaz çünkü bir anda 20 yaşındaki haline döndüğünü fark eder. Bu durumun keyfini çıkarmak isteyen Oh Mal-soon'un bu mucizeyi nasıl kullandığını anlatan duygusal ve komik Kore filmi, izleyicilerden de tam not almış gibi duruyor.

film

btsdaily
Sunny / Sseo-ni (2011)
film
Lisede birbiriyle çok yakın olan yedi arkadaşı konu alan film, bu arkadaşların aradan 25 yıl geçtikten sonra tekrar bir araya gelişlerini anlatıyor. İçlerinden birinin kanser olması ve son dileğinin bu grubun tekrar bir araya gelmesi olmasıyla birlikte bambaşka hayatlar yaşayan bu eski arkadaşlar, bize bir yandan lise hayatlarımızın masum ve tatlı yanını geriye dönüşler eşliğinde gösterirken; bir yandan da yılların bizi ne kadar farklılaştırabileceğini gösteriyor.

homemade love story

KORESÖZLÜK
Woo Jae-Hee ( Lee Jang-Woo ) bir mimar olarak çalışmaktadır. Babası Woo Jung-Hoo ( Jung Bo-Suk ) büyük bir şirket yönetiyor, ancak Woo Jae-Hee yıllar boyunca onunla kavga etti. Üniversiteye girdikten sonra Woo Jae-Hee bağımsız yaşadı ve babasından destek görmedi. Şimdi yakışıklı, akıllı ve mimar olarak iyi işler yapıyor. Lee Bit Chae Woon ( Jin Ki-Joo ) ile ilk kez bir evin tadilat yerindeyken tanışır .

Lee Bit Chae Woon bir iç tasarım mağazasında çalışıyor. Görevi, müşterileri ziyaret etmek ve perde, aydınlatma ve diğer tasarım seçeneklerinin seçilmesine yardımcı olmaktır. Lee Bit Chae Woon ve Woo Jae-Hee evin tadilat alanında tartışırlar. İkisi de Samgwang Villası'nın sakinleri. Woo Jae-Hee sakinlere karşı sıcak duygular besliyor ve oradaki genel atmosferi seviyor. Lee Bit Chae Woon, mekanın farklı bir manzarasına sahip. Annesi Lee Soon-Jung ( Jeon In-Hwa ) ve iki küçük kardeşi de dahil olmak üzere ailesini desteklemektedir . Onları her zaman desteklemek zorunda olduğu için kendini yüklenmiş hissediyor. Bir gün tekstil tasarımcısı olmayı hayal ediyor ama bu onun için kolay değil. Ayrıca Samgwang Villa'dan ayrılmayı ve hane reisi olma sorumluluğunu hayal ediyor.
homemade love story

big ıssue

KORESÖZLÜK
Paparazzi medyasının çılgın dünyasında ayarlayın. Bir fotoğraf yüzünden, Han Seok-Joo ( Joo Jin-Mo ) en iyi gazete fotoğrafçısı olarak işi ve ailesi de dahil olmak üzere her şeyini kaybeder. Ji Soo-Hyun ( Han Ye-Seul ) bir paparazzi grubunun kötü şöhretli baş editörüdür. Adamı paparazzi fotoğrafçısı olması için işe alır.

punch

KORESÖZLÜK
Park Jung-Hwan ( Kim Rae-Won ), Yüksek Savcılık Ofisi'nin yolsuzlukla mücadele soruşturma ekibinin şefidir. Görevine gelebilmek için adalete ulaşma konusunda tavizler verdi. Park Jung-Hwan daha sonra kötü huylu bir beyin tümörüne sahip olduğunu ve fazla zamanı kalmadığını öğrenir. Hayatına pişmanlık duymadan son vermek için yozlaşmış Başsavcı Lee Tae-Joon'a ( Cho Jae-Hyun ) silah doğrultuyor . Park Jung-Hwan'ın aynı zamanda bir savcı olan eski karısı Shin Ha-Gyung ( Kim A-Joong ), Park Jung-Hwan'ın durumunu biliyor ve ona yardım ediyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol