you raise me up

KORESÖZLÜK
Do Yong-Sik ( Yoon Si-Yoon ), bazı sorunları olan 31 yaşında bir adamdır. Yıllarca memuriyet sınavına hazırlandı. Bu süre zarfında, fiziksel görünümü artık büyük bir bağırsakla kötüleşti. Do Yong-Sik de iktidarsız. İktidarsızlığı gidermek için bir üroloji kliniğine gitmeye karar verir. Orada, Do Yong-Sik ilk aşkı Lee Ru-Da ( Hani ) ile tanışır . Klinikte ürolog olarak çalışıyor.

Bu arada, Lee Ru-Da güzel bir görünüme sahip yetkin bir doktor ve zengin bir aile geçmişinden geliyor. Psikiyatrist olarak çalışan Do Ji-Hyeok ( Park Ki-Woong ) ile çıkıyor. Erkek arkadaşı bir psikoloji danışma kliniği işletiyor. Kendine gelince kendini beğenmiş, bu da Lee Ru-Da'yı yanlış yere sürüklüyor. Aşırı güvenini azaltmak için Lee Ru-Da, erkek arkadaşına ilk aşkı Do Yong-Sik hakkında böbürlenir. Bir gün ilk aşkı Do Yong-Sik karşısına çıkar. Görünüşü geçmişlerinden tamamen farklı.
1

365 repeat the year

KORESÖZLÜK
Kusursuz bir hayata sahip olmanın hayalini kuran 10 kişi, zamanda 1 yıl öncesine yolculuk ediyor. Orada hayatlarını sıfırlayabilirler, ancak hayatlarını tehdit eden gizemli vakalar gerçekleşir.

Ji Hyung-Joo ( Lee Joon-Hyuk ) deneyimli bir dedektiftir ve 7 yıllık iş tecrübesine sahiptir. Geçmişe bir yıl seyahat etme fırsatı bulur. Sıfırlanan hayatından hoşlanır, ancak kendisi gibi zamanda geriye giden insanların gizemli vakalara karıştığını öğrenir. Bunun arkasındaki gerçeği ortaya çıkarmaya çalışır.

Shin Ga-Hyun ( Nam Ji-Hyun ) bir web çizgi romanı yazarıdır. Son 3 yıldır popüler web çizgi roman dizisi “Gizli Katil”i yayınladı. Shin Ga-Hyun, işkolik ve hassas bir mükemmeliyetçidir. Bir gün ani bir kaza geçirir. Kaza hayatını cehenneme çevirir. Bu sırada, zamanda bir yıl öncesine yolculuk yapmak için bir teklif alır. Shin Ga-Hyun hayatını sıfırlar ama beklenmedik bir davayla karşı karşıya kalır.
365 repeat the year

the great shaman ga doo shim

KORESÖZLÜK
Ga Doo-Shim ( Kim Sae-Ron ) 18 yaşında bir lise öğrencisidir. Doğduğundan beri kaderi bir şaman olmaktı. Kötü ruhları yok etmek için bir şaman. Ga Doo-Shim kaderini reddeder ve normal bir hayat sürmeye çalışır. Yeni bir liseye transfer olur ve Na Woo-Soo ( Nam Da-Reum ) ile tanışır .

Na Woo-Soo, varlıklı bir aileden gelen, yakışıklı bir görünüme sahip ve akademik olarak üstün olan bir lise öğrencisidir. Huzurlu ve sıradan bir hayatı var, ama bu Ga Doo-Shim'in görünümüyle değişiyor. Kötü ruhları görmeye başlar. Ga Doo-Shim ve Na Woo-Soo gizemli vakalara karışır ve kötü ruhlara karşı savaşır.

a pledge to god

KORESÖZLÜK
Ji-Young (Han Chae-Young) spiker olarak çalışmaktadır ve Jae-Wook ( Bae Soo-Bin ) ile evlidir . Kocası bir mimar ve zengin bir aileden geliyor. Ji-Young da hamiledir. Hayatı mükemmel görünür ama arkadaşı Na-Kyung'un ( Oh Yoon-Ah ) kocasının bebeğine hamile olduğunu öğrenir . Jae-Wook, Ji-Young'a af dilese de Ji-Young ondan boşanır. Na-Kyung da düşük yapar.

6 yıl sonra Ji-Young yeniden evlenir. Kocası Min-Ho ( Lee Chun-Hee ) ve 6 yaşındaki oğlu Hyun-Woo ile birlikte yaşıyor . Bir gün Hyun-Woo'ya lösemi teşhisi konur. Kemik iliğinin oğluna uygun olmadığını öğrenir. Ji-Young, oğlunun hayatını kurtarmak için 6 yıl aradan sonra eski kocası Jae-Wook ile tanışır. Jae-Wook şimdi Na-Kyung ile evlidir. Jae-Wook, kemik iliğinin de Hyun-Woo ile eşleşmediğini öğrenir. O sırada bir doktor, Ji-Young ve Jae-Wook'a kemik iliği nakli için ikinci bir çocuğa sahip olmalarını önerir. Eski eşler zor bir kararla karşı karşıya.
a pledge to god

eum moon-suk

KORESÖZLÜK
Profil
İsim: Eum Moon-Suk
Hangul: 음문석
Aşama Adı: SIC
Doğum: 7 Aralık 1982
Doğum yeri: Güney Kore
Yükseklik:
Kan grubu:
Facebook: Monsterzsic
Instagram: monsterz_sic
Twitter: Sicman82
notlar
SIC sahne adıyla bir şarkıcı olarak sahne alıyor.

Filmler
Boru Hattı (2021) - Jeobsae
Düğün Gününüzde | Neoui Gyeolhonsik (2018) - Amerikan futbolu takımı kıdemli
Gizli Atama | Gongjo (2017) - corpsman 4

Drama dizisi
Merhaba ben! | Annyeong? Hayır! (KBS2 / 2021) - Anthony
Arka Sokak Çaylak | Pyeonuijeom Saetbyeoli (SBS / 2020) - Han Dal-Sik
Bana Ne Gördüğünü Anlat | Bondaero Malhara (OCN / 2020) - Kang Dong-Sik
Ateşli Rahip | Yeolhyeolsaje (SBS / 2019) - Jang-Ryong
Fısıltı | Gwitsotmal (SBS / 2017) - Baek Sang-Goo'nun astı

Ödüller
En İyi Yeni Erkek Oyuncu (" The Fiery Priest ") - 2019 SBS Drama Ödülleri - 31 Aralık 2019

strong woman do bong soon

KORESÖZLÜK
Do Bong-Soon isminde bir kadın ile An Min-Hyuk arasındaki ilişkiyi izliyoruz.Do Bong-Soon'un doğuştan gelen oldukça ilginç bir özelliği vardır.Kendisi insanüstü fiziksel bir güce sahiptir.Varlıklı bir aileden gelen An Min-Hyuk ise oldukça prestijli bir şirketin CEO'sudur.Do Bong-Soon'u koruma olarak yanına alınca aralarında önlenemeyen bir ilişki gelişecektir.
strong woman do bong soon

the one and only

KORESÖZLÜK
Pyo In-Sook ( Ahn Eun-Jin ) bir çocukken, ailesi onu terk etti. Ondan sonra büyükannesi tarafından büyütüldü. Hayatı hiçbir zaman kolay ve rahat olmamıştı. Şimdi bir hamamda çalışıyor, müşterilerin cesetlerini temizliyor. Kendini savunma mekanizması, duygularını diğer insanlara ifade etmemektir. Bir gün, Pyo In-Sook bir doktordan, yaşayacak fazla zamanı kalmadığını ve o sırada duygularını bile ifade edemediğini duyar. Pyo In-Sook , bir kadın bakımevinde iki hasta, Se-Yeon ( Gang Ye-Won ) ve Mi-Do ( Joy ) ile tanışır . Se-Yeon sıradan bir ev hanımıdır, ancak yalnız bir hayat yaşamaktadır. Mi-Do, sosyal medyada popüler bir etkileyicidir.

Bu arada, Woo-Cheon ( Kim Kyung-Nam ) bir cinayet davasına karıştı. O zamandan beri hayatı tamamen değişti. Özel dedektiflik bürosunda çalışıyor. Her şeyi yapar, hatta yasadışı şeyler bile yapar ve hayatındaki hiçbir şeyden korkmaz. Yağmurlu bir günde Pyo In-Sook ile tanışır.

dizi önerileri (okul konulu)

almina
Okul konulu Kore dizileri
Seri:16
Convenience Store Fling:
Tamamen farklı kişiliklere sahip dört yakışıklı adamla tuhaf, cilveli bir ilişkiye giren bir markette part-time çalışan genç bir kızın hikayesini anlatıyor.

on the verge of ınsanity

KORESÖZLÜK
Choi Ban-Seok ( Jung Jae-Young ), Hanmyung Electronics'in tüketici elektroniği bölümünde geliştirici olarak çalışan deneyimli bir mühendistir. Sakin bir mizaca ve sıcak bir kalbe sahiptir. Aynı zamanda bir mizah anlayışı var ama 22 yıllık çalışma kariyerinin en büyük kriziyle karşı karşıya. Bir işten çıkarma dalgasına kapılmamak için personel departmanına transfer edilir. Personel departmanına tamamen yabancı. Personel bölümünde hayatta kalmaya ve bu işi bırakmamaya karar verir.

Dang Ja-Young ( Moon So-Ri ) personel departmanının lideridir. Son zamanlarda pozisyona terfi etti. O bir işkolik ve şirketin ilk kadın yöneticisi olmak istiyor. Choi Ban-Seok, personel departmanının yeni bir üyesidir. Onunla ne yapacağını bilemez ama onunla çalışarak hayatı yavaş yavaş değişir.
on the verge of ınsanity

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol