109 strange things

KORESÖZLÜK
Gelecekten bir robot geldiğinde, bir felsefe uzmanı bunun önemini anlayacak mı? KDI-109, gelecekten bir robot. Felsefe okuyan dördüncü sınıf bir üniversite öğrencisi olan Shin Ki Won'un evinde yaşamaya başlar. Ki Won, üniversiteden sonra hayatın büyük sorularıyla boğuşur ve kazançlı bir iş bulurken, KDI-109 cevapları bulmasına yardım edebilir mi? “109 Strange Things”, Park Sun Jae tarafından yönetilen altı bölümlük 2017 Güney Koreli bir web dramasıdır.
109 strange things

lee min-ho dizileri

minny
2) The Legend of the Blue Sea
The Legend of the Blue Sea

Tür: Komedi, Fantastik, Romantik
Yapım Yılı: 2016
Bölüm Sayısı: 21 Bölüm
IMDb Puanı: 8,1
Kore'nin ilk resmi olmayan tarihi masal koleksiyonuna ait klasik Joseon efsanesinden esinlenen, bir denizkızını yakalayıp kaçıran balıkçı hakkındaki bu dizi; Joseon soylu Kim Dam Ryung (Lee Min Ho) ile Denizkızı Se Hwa (Jun Ji Hyun) arasında geçmektedir.

Ağustos 1598 akşamı Lord Yang, Dam Ryung'a Se Hwa adlı esir denizkızını gösterir. O gecenin ilerleyen saatlerinde Dam Ryung onu okyanusa bırakır ve denizkızı da elini ona uzatır. Günümüz zamanında ise Heo Joon Jae bir dolandırıcıdır. Heo Joon Jae ve denizkızı Se Hwa'yı, geçmişin izleriyle beraber neler bekliyor olacak?

great seducer

yukiko
Kwon Shi-Hyun ( Woo Do-Hwan ), Eun Tae-Hee'yi ( Joy ) baştan çıkarmak için hayatıyla tehlikeli bir oyuna bahse girer . Hedefi 20 yaşında ve aşka kapılan insanların acınası olduğuna inanıyor. Eun Tae-Hee, Kwon Shi-Hyun ile tanıştıktan sonra aşka bakışı değişir.
great seducer

kore dizileri

btsdaily
She was pretty
kore dizileri
IMDb Puanı: 7,7
Yapım Yılı: 2015

Çirkin geçen çocukluk dönemlerinin ardından büyüyerek çekici bir erkek haline gelen Ji Sun-joo ile küçüklüğünde çok güzel bir kız olan fakat büyüyünce çirkinleşen Ji Sung-joon'un küçüklüklerinden, yetişkinlik hallerine uzanan hikayeyi konu ediniyor.

dr. parks clinic

aqaa
Türkçe altyazılı yabancı dizileri keşfedin Kore ve Netflix dizilerinin yanı sıra, orijinal dilinde Türkçe altyazıyla yeni ve eski sezonların tadını çıkarın Türkçe altyazılı en iyi TV dizilerini keşfedin

dr. parks clinic[/gbkz][gbkz]

the gangster the cop the devil

KORESÖZLÜK
Jang Dong-Soo ( Ma Dong-Seok ) Cheonan'da bir çete patronudur. Seri katil Kang Kyung-Ho'nun ( Kim Sung-Kyu ) hedefi olur . Jang Dong-Soo hayatta kalır ve Kang Kyung-Ho'nun saldırısından kurtulan tek kişidir. Dedektif Jung Tae-Seok ( Kim Moo-Yul ) organize suç üyelerinden nefret eder, ancak seri katil Kang Kyung-Ho'yu yakalamak için Jang Dong-Soo ile birlikte çalışır.

romance

KORESÖZLÜK
Ölümcül aşk birdenbire çarpar ve çaresizce bizi coşku denizinin derinliklerine çeker ve bize boyun eğmekten başka bir seçenek bırakmaz. Bu drama, bir öğretmen ve bir öğrenci arasındaki yasak tutkuyu güzel bir şekilde gözler önüne seriyor.

Chae-Won ve Gwan-Woo, kırsal bir sahil köyü çiçek festivalinde ilk kez buluşurlar. İlk görüşte aşık olurlar, rüyalarında değil, Chae-Won'un Gwan-Woo'nun lisesinde öğretmen olduğunu bilmiyorlar.

Sınıfta ikinci kez karşılaştıklarında durumun farkına varırlar ve şaşkına dönerler ve utanırlar.

İki genç arasındaki aşk hikayesi, Gwan-Woo'nun göz yaşartıcı başarı hikayesiyle örtüşüyor ve bu, izleyicilere yüksek duygularla ilham veriyor.

boys over flowers

KORESÖZLÜK
Geum Jan Di, kuru temizleme dükkanına sahip fakir bir aileden olabiliyor. Bir okul olan Shin Lisesi'ni ziyaret etmek ve F4 zorbalığı sona ermek üzere olan bir öğrenciyi kurtarmak. Jan Di' bu kahramanca ona okul için, bu prestijli kayıt için günlük bursu kazançları. Okulda, Goo Jo Pyo'nun da içinde bulunduğu popüler ve güçlü erkek grubu olan kötü grubu F4 ile tanışır: lideri ve Shinhwa'nın varisi Yoon Ji Hoo; eski Kore Cumhurbaşkanının torunu, ülkenin en büyük sanat müzesine sahip olan bir aileden gelen So Yi Jung; ve işleten ülkenin en büyük inşaatından Song Woo Bin. Jan Di'nin okuldaki yaşamı kötü başlıyor. Maddi durumu nedeniyle şu anda kullanımda olmayan için kötü iken, bir de F4' ün yeni zorbalıktan gelen, işler daha da kötüleşir. ~~ Yoko Kamio tarafından yazılan Japon manga'sı "Hana Yori Dango"dan uyarlanmıştır. (

boys over flowers

kill ıt

KORESÖZLÜK
Tutkulu bir hayvan sever ve yetenekli bir veteriner Kim Soo-hyun'un ( Jang Ki-yong ) aslında bir seri katildir.Gerçek kimliğini gizlemek için veteriner olarak çalışan Kim Soo-hyun, kötü bir üne sahiptir.Sempatik ruhunu gizleyen inatçı bir dedektif olan Do Hyun-jin (Nana). Do Hyun-jin, onu doğrudan Kim Soo-hyun'a götüren bir vaka üzerinde çalışır. Aradığı seri katil olduğuna inanan Do Hyun-jin, Kim Soo-hyun'un kimliğini ve geçmişini ayrıntılı olarak araştırır, ancak bulduğu şey onu başka bir gerçeğe götürür. Sonra Do Hyun-jin ve Kim Soo-hyun, yıllar önce onları birbirine bağlayan gizemi çözmek için yola çıkarlar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol