her bucket list

KORESÖZLÜK
Cha Ra-Ri ( Kim So-Hye ) erkek arkadaşı Im Gun-Hyeong'un öldüğünü duyar ve bu haberle yıkılır. Kendini öldürmeye karar verir ama önce erkek arkadaşıyla yazdığı bir yapılacaklar listesini tamamlamak ister. Bu sıralarda Kang Han-Sol ( Na In-Woo ) ile tanışır . Kang Han-Sol, hevesli bir şarkıcıdır, ancak sahne korkusundan muzdariptir. Bu iki kişi birbirlerine yardım etmeye karar verirler. Cha Ra-Ri, Kang Han-Sol'un sahne korkusunu ortadan kaldırmasına yardım eder ve Kang Han-Sol, Cha Ra-Ri'nin yapılacaklar listesini tamamlamasına yardım eder.

happy home

KORESÖZLÜK
Sam-Bong ( Kim Young-Chul ) Çin restoranı Gahwamansasung'u açar. Ailesine karşı ucuz ve otoriterdir. Bir karısı ve üç çocuğu var: ikizler Hae-Ryung ( Kim So-Yeon ) ve Man-Ho ( Jang In-Sub ) ve küçük kardeşi Hae-Won ( Choi Yoon-So ).

Hae-Ryung'un kocası Hyun-Ki ( Lee Pil-Mo ) ile mükemmel bir hayatı var gibi görünmektedir . Kayınvalidesi başarılı bir Kore geleneksel kıyafet tasarımcısıdır. Gerçekte, Hae-Ryung'un hayatı mükemmel olmaktan uzaktır. Tek oğlu 5 yıl önce bir trafik kazasında öldü. Kocası ona karşı kayıtsız, kayınvalidesi ise özel hayatında ona karşı acımasızdır. O sırada Hae-Ryung, Ji-Gun ( Lee Sang-Woo ) ile tanışır . Ortak bağları paylaştıkça yakınlaşırlar, ancak Ji-Gun'un Hae-Ryung'a söyleyemeyeceği bir sırrı vardır.

Hae-Ryung'un ikiz kardeşi Man-Ho, beceriksiz ve çocuksu. Karısı Mi-Soon ( Kim Ji-Ho ) ile babasının Çin restoranında çalışmaktadır . Hem işte hem de evde Mi-Soon'a güveniyor. Bir gün, geçmişte Sam-Bong'un restoranında çalışan ve Mi-Soon ile aynı yetimhanede büyüyen Se-Ri ( Yoon Jin-Yi ), bir bebek oğluyla ortaya çıkar. Se-Ri, Mi-Soon'a çocuğun babasının Man-Ho olduğunu söyler.

En küçük kardeş Hae-Won bir moda dergisinde editör olarak çalışmaktadır. Yeni baş editörü Kang-Min'i ( Park Min-Woo ) sevmiyor , çünkü babasının şirketin CEO'su olması nedeniyle pozisyonu kazandı.

365 repeat the year

KORESÖZLÜK
Kusursuz bir hayata sahip olmanın hayalini kuran 10 kişi, zamanda 1 yıl öncesine yolculuk ediyor. Orada hayatlarını sıfırlayabilirler, ancak hayatlarını tehdit eden gizemli vakalar gerçekleşir.

Ji Hyung-Joo ( Lee Joon-Hyuk ) deneyimli bir dedektiftir ve 7 yıllık iş tecrübesine sahiptir. Geçmişe bir yıl seyahat etme fırsatı bulur. Sıfırlanan hayatından hoşlanır, ancak kendisi gibi zamanda geriye giden insanların gizemli vakalara karıştığını öğrenir. Bunun arkasındaki gerçeği ortaya çıkarmaya çalışır.

Shin Ga-Hyun ( Nam Ji-Hyun ) bir web çizgi romanı yazarıdır. Son 3 yıldır popüler web çizgi roman dizisi “Gizli Katil”i yayınladı. Shin Ga-Hyun, işkolik ve hassas bir mükemmeliyetçidir. Bir gün ani bir kaza geçirir. Kaza hayatını cehenneme çevirir. Bu sırada, zamanda bir yıl öncesine yolculuk yapmak için bir teklif alır. Shin Ga-Hyun hayatını sıfırlar ama beklenmedik bir davayla karşı karşıya kalır.
365 repeat the year

faydalı

korean
benim de faydalı bulduğum bir site. kore dizileri , kpop , kore filmleri , kore tarihi, kore kültürü vs güney kore hakkında her şeyi bulabileceğimize inanıyorum. kore sözlük ekibini kutluyorum

ji chang-wook

yukiko
Ji Chang-wook (d. 5 Temmuz 1987) Güney Koreli oyuncu. Başrol olarak günlük dizi Smile Again (2010-2011),yardımcı rol olarak Warrior Baek Dong-soo (2011) de ayrıca Empress Ki (2013-2014), Healer (2014-2015) ve The K2 (2016) gibi popüler dizilerde de yer almıştır.

Bulunduğu diziler
Backstreet Rookie (SBS, 2020)
Melting Me Softly (tvN, 2019)
Suspicious Partner (SBS, 2017)
First Seven Kisses (NaverTV, 2016 - 2017)
K2 (tvN, 2016)
The Whirlwind Girl 2 (Hunan TV, 2016 (Çin dizisi))
Mr. Right (HBS, 2016 (Çin-Kore dizisi))
Healer (KBS2, 2014)
Secret Love (Dramacube, 2014)
Empress Ki (MBC, 2013)
Five Fingers (SBS, 2012)
Bachelor's Vegetable Store (Channel A , 2011-2012)
Warrior Baek Dong Soo (SBS, 2011)
Smile, Dong Hae (웃어라 동해야) KBS, (2010-2011)
Hero (MBC, 2009)
My too Perfect Sons (KBS2, 2009)
You Stole My Heart (KBS2, 2008)

Bulunduğu filmler
Two Policemen (2017)
Punishment (2017)
The Bros (2017) - konuk oyuncu
Fabricated City (2016)
The Long Way Home (2015) – rol aldığı sahnesi silindi
How to Use Guys with Secret Tips (2013)
Death Bell 2: Bloody Camp (2010)
Sleeping Beauty( 2008)

times

KORESÖZLÜK
Bir adamın yaşamak için fazla zamanı yoktur. Sahip olduğu her şeyi vererek, onun yüzünden hayatı mahvolmuş bir kadına yardım etmek için mücadele eder.

Soo-Ho ( Kim Jung-Hyun ) bir restoranın CEO'su ve büyük W şirketini işleten bir ailenin oğludur. Onun yüzünden Ji-Hyun'un ( Seohyun ) hayatı mahvolmuştur. Soo-Ho, Ji-Hyun için zamanı geri almak ister. Bu arada, Ji-Hyun parlak bir kişiliğe sahipti ve başkalarıyla kolayca sosyalleşti, ancak işler değişti. Küçük kardeşi aniden ölür ve zamanı orada durur.

kore kültürü merkezi

KORESÖZLÜK
Kore Kültür Merkezi, Kore ve Türkiye arasındaki kültür alışverişini güçlendirmek için 13 Ekim 2011 tarihinde Kore Hükümetine bağlı olarak Türkiye'nin başkenti Ankara'da kurulmuş olan bir devlet kurumudur.

you are my pet

KORESÖZLÜK
Sumire Iwaya ( Noriko Iriyama ) tanınmış bir gazetede editör olarak çalışmaktadır. Çekici ve prestijli bir üniversiteden mezun oldu.

Erkek arkadaşı tarafından terk edildikten ve iş yerinde rütbesi düşürüldükten sonra zor bir dönemden geçer. Bir gün güzel bir genç adam olan Takeshi Goda'yı ( Jun Shison ) bir kutudan çıkarır. Takeshi, eski evcil hayvanı Momo'ya benziyor ve Sumire, Takeshi'nin evcil hayvanı olarak evinde yaşamasına izin vermeyi teklif ediyor.

girls' generation

KORESÖZLÜK
2007'deki çıkışlarıyla herkesi Girls' Generation'ın yeni dünyasına getiren bu kızlar kısa sürede etkilerini yayacak ve dünya çapında sayısız insana ilham verecekti.

Çok çeşitli konseptler sergileyerek ve özgüven ve güçlendirme mesajları paylaşarak sadece zamana direnmekle kalmadılar, aynı zamanda sevilen “Ulusun Kız Grubu” unvanını da kazandılar.
girls' generation

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol