dizi önerileri (okul konulu)

esma
Genellikle okul konulu dizi sevenler için:
- Extraordinary You (lise)
- School 2017 (lise)
- School 2015 (lise)
- True Beauty (lise)
- My ID is Gangnam Beauty (üniversite)
- Cheese On The Trap (üniversite)
- Boys Over Flowers (lise)
- Playfull Kiss (lise)
En ünlüleri bu diziler. Keyifli seyirler.
1

the heirs

simalunnie
The Heirs, benim en sevdiğim dizidir. Diziyi beş veya altı kez izledim. Mükemmel ötesi bir dizi. Özellikte okul konulu dizi seviyorsanız izlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Şunu da vurgulamak isterim ki Lee Min-Ho, Park Shin-Hye ve Kim Woo-Bin'nin oyunculuğu kelimenin tam anlamı ile mükemmel! Konusu ise Amerika da karşılaşan Kim Tan (Lee Min-Ho) ve Cha Eun-Sang (Park Shin-Hye) farklı sosyal sınıftalar ve bir olay yüzünden Kore'de sadece zenginlerin gittiği bir okula gider Cha Eun-Sang. Bunun üzerine olaylar gelişir. Krystal Jung benim en sevdiğim tiplemelerden birisidir.

girls' generation

KORESÖZLÜK
2007'deki çıkışlarıyla herkesi Girls' Generation'ın yeni dünyasına getiren bu kızlar kısa sürede etkilerini yayacak ve dünya çapında sayısız insana ilham verecekti.

Çok çeşitli konseptler sergileyerek ve özgüven ve güçlendirme mesajları paylaşarak sadece zamana direnmekle kalmadılar, aynı zamanda sevilen “Ulusun Kız Grubu” unvanını da kazandılar.
girls' generation

w two worlds

mrs angel
W,2016 yılında MBC kanalında yayınlanan Güney Kore dizisidir
Zengin,yakışıklı ve W isimli webtoondan bir karakter olan Kang Chul ile gerçek dünyada bir doktor olan Oh Yeon Joo arasında geçen bir aşk hikayesi anlatılmaktadır.
Yazarın notu:çok güzel ve anlamlı olan bir dizi kesinlikle izlemelisiniz.

law school

yukiko
Prestijli bir okulda yaşanan korkunç olayın ardından katı bir hukuk profesörü ve hırslı öğrencileri, adaletin hukuk aracılığıyla sağlanıp sağlanamayacağını sorgular.
Başroldekiler:Kim Myung-min,Kim Beom,Ryu Hye-young
Yaratıcılar:Kim Sok-yun,Christine Ko,Seo In

bts

btsxjimin
uzun zamandır şuraya bir şeyler atacağım ama vakitim olmuyor aktif olduğum diğer yerler:
tiktok:bts.x.jm
instagram:bts.x.jm
twitter:BANGTAN.X.JM
wattpad:bts.x.jm
pinterest.bts.x.jm
youtube:park jimin-Army(en az burada ve wattpad da aktifim diğerlerinde daha sık ve lütfen takip edermisiniz?)

ıf you wish upon me

KORESÖZLÜK
Eğer Bana Dilersen (If You Wish Upon Me), 2020 yılında yayınlanan Güney Kore televizyon dizisidir. Dizi, Lee Jin-hyuk, Lee Seul ve Choi Won-sub'un senaryosunu yazdığı bir fantastik romantik komedi türünde olup, Kim Hye-yoon ve SF9 üyesi Rowoon'un başrollerini paylaştığı bir hikayeyi anlatır. Kim Hye-yoon, umutsuz bir durumdayken gizemli bir şekilde ortaya çıkan Rowoon'un karakteri tarafından dilekleri gerçekleşen bir kızı canlandırır. Dizi, genç kızın dilekleriyle ilgili komik ve romantik olayları ele alırken, aynı zamanda hayallerin gerçeğe dönüşme sürecini de anlatmaktadır.

the all-round wife

KORESÖZLÜK
Seo Cho-Hee ( Han Da-Gam ) bir reklam şirketinde AE ​​(hesap yöneticisi) olarak çalışmaktadır. 12 yıl orada çalıştı. Seul'ün Gangnam bölgesinde bir daire satın almak istiyor ve bu hedefe ulaşmak için mücadele ediyor. Mücadeleleri sayesinde, gerçek mutluluğun bir apartman dairesinden değil ailesinden kaynaklandığını fark eder.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol