dizi

btsdaily
It's Okay to Not Be Okay (2020) IMDb: 8,7
Dizinin hikayesinde, oldukça trajik bir geçmişse sahip sağlık çalışanı, günün birinde kişilik bozukluğu sorunu yaşayan bir çocuk kitabı yazarı ile tanışır. İkili birbirini tanıdıkça aralarında duygusal ve romantik bir bağ oluşmaya başlar.

one ordinary day

KORESÖZLÜK
Kim Hyun-Soo ( Kim Soo-Hyun ) sıradan bir üniversite öğrencisidir, ancak bir gecede yanlışlıkla cinayetle suçlanır. Hayatı dipsiz bir kuyuya düşer.

Shin Joong-Han ( Cha Seung-Won ) üçüncü sınıf bir avukattır. Baro sınavını zar zor geçmeyi başardı. Shin Joong-Han hiçbir zaman hiçbir şeyde harika olmadı ama Kim Hyun-Soo'ya yardım etmeye çalışan tek kişi o. Shin Joong-Han, Kim Hyun-Soo ile tanıştığından beri acımasız bir hukuk sistemiyle karşı karşıyadır.

lee min-ho

KORESÖZLÜK
Profil
İsim: Lee Min Ho
Hangul: 이민호
Doğum tarihi: 22 Haziran 1987
Doğum yeri: Güney Kore
Yükseklik: 187 cm.
Ağırlık: 71 kg.
Kan Grubu: Bir
Facebook: ResmiLeeMinho
Instagram: Aktörleeminho
Twitter: @aktörleeminho

biyografi
Lee Min-Ho, 22 Haziran 1987'de Heukseok-dong, Dongjak-gu, Seul, Güney Kore'de doğdu. Ailesi annesi, babası ve bir ablasından oluşuyor. Küçük bir çocukken, Lee Min-Ho bir futbol (futbol) oyuncusu olmayı umuyordu, ancak ilkokulun 5. sınıfındaki bir yaralanma bu hayalleri sona erdirdi. Ancak, Lee Min-Ho hala futbolu takip ediyor ve en sevdiği oyuncu olarak Nal-do Ho'dan bahsediyor.

Lise kariyerinin 2. yılında, Lee Min-Ho dikkatini oyunculuğa yöneltti. Lee Min-Ho lisedeki son sınıfında bir tanıdığının yardımıyla Starhaus Entertainment'a katıldı. Eğitimden geçtikten sonra, Min-ho roller için seçmelere başladı ve birkaç televizyon dizisinde daha küçük roller aldı. Min-ho'nun KBS2 draması " Boys Over Flowers "da Ku Jun-pyo olarak başrol oynamasıyla büyük atılımı gerçekleşti . Televizyon dizisi son derece popüler oldu ve Güney Kore'de düzenli olarak %30'un üzerinde reyting aldı. Lee Min-Ho şu anda Konkuk Üniversitesi'nde Film ve Sanat bölümünde okuyor.

2011'de Lee Min-Ho popüler drama dizisi " City Hunter "da rol aldı . Drama, Tsukasa Hojo'nun bir Japon mangasına dayanıyordu. Dizideki rol arkadaşı Park Min-Young'du . Daha önce KBS2 2007 draması I am Sam'de birlikte çalıştıkları için yaklaşık 5 yıldır birbirlerini tanıyorlardı . Yönetim ajanslarına göre Lee Min-Ho ve Park Min-Young , City Hunter'ı çekerken birbirlerine karşı hisler geliştirdiler . " Şehir Avcısı " tamamlandıktan sonra çift ​​daha ciddi bir şekilde çıktı ve çift olarak dahil oldu.

sea god-denizler imparatoru

koresozluk
'Denizin İmparatoru' Choi In-ho'nun aynı adlı romanından uyarlanan 50 bölümlük bir drama. Drama, Birleşik Shilla Hanedanlığı döneminde (676~935) Doğu Asya denizine ve uluslararası ticarete hakim olan Jang Bo-go'nun (?~846) hayatını anlatıyor.

Jang Bo-go, coğrafi olarak önemli bir deniz yolu olan Wando'ya Cheong-Hae-Jin kurarak korsanları da ortadan kaldırdı. Aynı şekilde Doğu Asya'daki deniz ticaretinin düzenini Dang'dan (Çin) ve Japonya'dan Kuzey Çin denizine dikti.

twenty

KORESÖZLÜK
Chi-Ho ( Kim Woo-Bin ), Dong-Woo ( Lee Joon-Ho ) ve Gyung-Jae ( Kang Ha-Neul ) liseden beri en iyi arkadaşlardır. Şimdi hepsi 20 yaşında.

Chi-Ho'nun So-Min ( Jung So-Min ) adında bir kız arkadaşı vardır , ancak o sadece diğer kadınlara kur yapmayı düşünür. Bir kaza, Chi-Ho'yu oyuncu olmak isteyen Eun-Hye ( Jung Joo-Yeon ) ile vakit geçirmeye iter .

Dong-Woo bir çizgi roman sanatçısı olarak çalışmayı umuyor, ancak ailesinin zayıf mali durumu, Dong-Woo'nun birkaç yarı zamanlı işte hokkabazlık yapmasına neden oluyor. So-Hee ( Lee Yoo-Bi ), Gyung-Jae'nin küçük kız kardeşidir ve Dong-Woo'ya tapmaktadır.

Gyung-Jae üniversitede birinci sınıf öğrencisidir. Büyük bir şirkette iş bulmayı umuyor. Gyung-Jae daha sonra kendisine ilgi duyan ve ona aşık olan bir üst sınıf öğrencisi Jin-Joo ( Min Hyo-Rin ) ile tanışır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol