just dance

KORESÖZLÜK
Güney Kore, Güney Gyeongsang Eyaleti, Geoje'de, şehrin ana endüstrisinin gemi yapımı olduğu yerde yer almaktadır. Oradaki gemi inşa sektörü düşüşte.

6 kız aynı liseye gidiyor. Onlar okuldaki dans sporları kulübünün üyeleridir. Amaçları dans sporları yarışmasını kazanmaktır. Bu altı kız Si-Eun ( Park Se-Wan ), Hye-Jin ( Lee Joo-Young ), Na-Young ( Joo Hae-Eun ), Ye-Ji ( Shin Do-Hyun ), Do-Yeon ( Lee Yoo) -Mi ) ve Young-Ji ( Kim Soo-Hyun ).

monthly home

koresozluk
Na Young-Won ( Jung So-Min ) Monthly House dergisinin editörüdür. 10 yıldır çalışıyor ama hala kendi evinin sahibi değil. Halen aylık kiralık bir evde yaşıyor. Yine de, Na Young-Won kiralık yeri ona aitmiş gibi sahipleniyor. Evi, kişiliğini ve duygularını yansıtır. Evinin yeni sahibi Yoo Ja-Sung'un ( Kim Ji-Suk ) karşısına çıkmasıyla işler değişir . Daha sonra kendi evini satın almakla ilgilenmeye başlar.

Yoo Ja-Sung, Monthly House dergisinin CEO'sudur. Ona göre ev, mal varlığını artırmak için bir araç ve yatacak bir yerdir. Fakir büyüdü ve zengin olmanın tek yolunun gayrimenkul olduğunu düşündü. Şantiyelerde işçi olarak çalışırken geceleri kendi kendine gayrimenkul yatırımlarını incelemeye başladı. Şimdi gayrimenkul yatırımları nedeniyle zengin. Aynı zamanda bir yatırım uzmanı olarak da ünlüdür. Na Young-Won ile tanışır.

a pledge to god

KORESÖZLÜK
Ji-Young (Han Chae-Young) spiker olarak çalışmaktadır ve Jae-Wook ( Bae Soo-Bin ) ile evlidir . Kocası bir mimar ve zengin bir aileden geliyor. Ji-Young da hamiledir. Hayatı mükemmel görünür ama arkadaşı Na-Kyung'un ( Oh Yoon-Ah ) kocasının bebeğine hamile olduğunu öğrenir . Jae-Wook, Ji-Young'a af dilese de Ji-Young ondan boşanır. Na-Kyung da düşük yapar.

6 yıl sonra Ji-Young yeniden evlenir. Kocası Min-Ho ( Lee Chun-Hee ) ve 6 yaşındaki oğlu Hyun-Woo ile birlikte yaşıyor . Bir gün Hyun-Woo'ya lösemi teşhisi konur. Kemik iliğinin oğluna uygun olmadığını öğrenir. Ji-Young, oğlunun hayatını kurtarmak için 6 yıl aradan sonra eski kocası Jae-Wook ile tanışır. Jae-Wook şimdi Na-Kyung ile evlidir. Jae-Wook, kemik iliğinin de Hyun-Woo ile eşleşmediğini öğrenir. O sırada bir doktor, Ji-Young ve Jae-Wook'a kemik iliği nakli için ikinci bir çocuğa sahip olmalarını önerir. Eski eşler zor bir kararla karşı karşıya.
a pledge to god

just between lovers

KORESÖZLÜK
Lee Gang-Doo ( Lee Joon-Ho ) bir futbolcu olmayı hayal etti, ancak bir kaza bu hayallerini sona erdirdi. Babası kazada öldü ve bacağını kırdı. Lee Gang-Doo rehabilitasyonda 3 yıl geçirdi. Şimdi hiçbir şeyi yok ve sadece günlerini boşa harcıyor. Lee Gang-Doo daha sonra Ha Moon-Soo ( Won Jin-A ) ile tanışır .

Ha Moon-Soo mimari modeller yapıyor. Ha Moon-Soo da küçük kardeşini öldüren aynı kazayı atlattı. Hayatta kaldığı için suçluluk duymuştur. Duygularını bastırırken hayatını ciddiyetle yaşadı. Lee Gang-Doo ile tanıştıktan sonra Ha Moon-Soo, gizli duygularını ifade etmeye başlar.
just between lovers

romance

KORESÖZLÜK
Ölümcül aşk birdenbire çarpar ve çaresizce bizi coşku denizinin derinliklerine çeker ve bize boyun eğmekten başka bir seçenek bırakmaz. Bu drama, bir öğretmen ve bir öğrenci arasındaki yasak tutkuyu güzel bir şekilde gözler önüne seriyor.

Chae-Won ve Gwan-Woo, kırsal bir sahil köyü çiçek festivalinde ilk kez buluşurlar. İlk görüşte aşık olurlar, rüyalarında değil, Chae-Won'un Gwan-Woo'nun lisesinde öğretmen olduğunu bilmiyorlar.

Sınıfta ikinci kez karşılaştıklarında durumun farkına varırlar ve şaşkına dönerler ve utanırlar.

İki genç arasındaki aşk hikayesi, Gwan-Woo'nun göz yaşartıcı başarı hikayesiyle örtüşüyor ve bu, izleyicilere yüksek duygularla ilham veriyor.

secret royal ınspector joy

KORESÖZLÜK
Ra Yi- Eon'un ( TaecYeon ) hayali, küçük bir hamur tatlısı restoranı satın almak ve işi yürütmektir. Rahat bir hayat istiyor ama az önce girdiği devlet sınavını geçecek kadar zeki. Şimdi bir devlet memuru olarak başarılı olmak için elit bir kurs olan Özel Danışmanlar Ofisinde çalışmaya başlıyor. Daha sonra gizli görevlerle görevlendirildiği bir kraliyet gizli ajanı olarak atanır. Artık bir kraliyet gizli ajanı olması Ra Yi-Eon ve ailesi için büyük bir onurdur. Evinde hala rahat bir hayat sürdürüyor ve bir kraliyet gizli ajanı olarak çok çalışmıyor. Kim Joy ( Kim Hye-Yoon ) ile tanıştığında hayatı değişir .

Kim Joy'un zihni merakla doludur. Ayrıca Joseon dönemi için boşanmanın uygun olduğunu düşündüğü ilerici bir zihniyete sahip. Kocasıyla üç yıl önce evlendi ve şimdi ondan boşanmaya çalışıyor. Kocası kumar bağımlısı ve ana kuzusu. Kocası da ondan boşanmayı reddediyor. Sonunda, Kim Joy boşanma prosedürünü tamamlamak üzereyken Ra Yi-Eon ile tanışır.

Kraliyet Gizli Ajanı Ra Yi-Eon ve Kim Joy, davaları çözmek için birlikte çalışır.

the best hit

kore
Gerçekten başlanılmaması gereken bir dizi. Tamam konusuna eyvallah ama senarist maalesef diziyi nasıl mahvedebilirim çabalarına girmiş resmen. Dizinin başları gerçekten güzeldi fakat gerek aşk üçgeni olsun gerek dizideki bazı mantık hataları olsun diziyi izlenilmez yapıyor. Çok büyük umutlarla başlamıştım ama maalesef hayal kırıklığına uğradım.

dizi

btsdaily
Oh My Baby (2020) - IMDb: 7,5
Aşktan umudunu kaybetmiş ve artık evlenme fikrini aklından atan ancak bir çocuğunun olmasını çok isteyen genç bir kadın dizinin ana merkezinde anlatılıyor. Alelade bir zamanda genç kadının karşısına çıkan 3 erkek ise kadının düşüncelerine tamamıyla alt üst ediyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol