seo ji-soo

KORESÖZLÜK
Seo Ji Soo, 11 Şubat 1994'te doğan Güney Koreli bir şarkıcı ve aktris. Kasım 2014'te K-pop kız grubu Lovelyz'in bir üyesi olarak çıkış yaptı ve “Girls' Invasion” albümünü yayınladı. O zamandan beri 2015 yılında “Real Men: Season 2” dahil olmak üzere çeşitli V varyete şovlarında yer aldı. Oyunculuğa ilk çıkışını 2019 drama dizisi “One Fine Week”te başrol oynayarak yaptı.

kore kültürü merkezi

KORESÖZLÜK
Kore Kültür Merkezi, Kore ve Türkiye arasındaki kültür alışverişini güçlendirmek için 13 Ekim 2011 tarihinde Kore Hükümetine bağlı olarak Türkiye'nin başkenti Ankara'da kurulmuş olan bir devlet kurumudur.

dizi önerileri (okul konulu)

btsdaily
•Who Are You: School 2015 (IMDb Puanı: 7.8)•
Sam Hammington, Mi-seon Jeon ve So-hyun Kim'in başrollerinde olduğu 2015 yapımı 16 bölümlük Kore dizisinin konusu şöyle: Bir okul gezisinde ilk kez ikiziyle tanışan Go Eun-Byul, zor durumda olan ikizinin hayatını kurtarmak için onunla yer değiştirir. Şimdi ikisi de herkese yalan söylemek ve birbirlerinin hayatını yaşamak zorundadırlar.
dizi önerileri (okul konulu)

bts

btsxjimin
BTS üyesi
gerçek adı :Jung Ho Seok
pozisyonu:Rapçi, dansçı, vokal
doğum tarihi:18 Şubat 1994
burcu:Kova
boyu:1.77
kilosu:65
kan grubu:a
doğum yeri:Gwangju
kardeşleri:
hobisi:Dans etmek
eğitimi:Gwangju Global Lisesi, Global Cyber ​​Üniversitesi
favori sayısı:bulamadım
en sevdiği renkler:yeşil
en sevdiği yemekler:bulamadım

kore aile dizileri

aslimser
What happens to my family. 53 bölümlük uzun bir dizi ama çok guldugum yer yer duygulandigim ,keyifli bir aile dizisiydi. Gülerek başladığım dizide ilerleyen bölümlerde agladigimda oldu. Her duygu var diyebilirim:)
Tavsiye ederim👍

dal ri and gamjatang

KORESÖZLÜK
Jin Moo-Hak ( Kim Min-Jae ), küresel restoran franchise firması Dondon F&B'yi işleten bir ailenin ikinci oğludur. Şirket bir gamjatang (domuz kemiği yahnisi) restoranından yola çıktı. Eğitimden yoksundur, ancak para kazanma konusunda mükemmel bir yeteneği vardır.

Bu arada, Kim Dal-Ri ( Park Gyu-Young ) bir sanat galerisinde misafir araştırmacıdır. Prestijli bir ailenin tek çocuğu. Kim Dal-Ri 7 farklı dil konuşabiliyor ve iyi bir kişiliğe sahip ama yemek yapmak gibi ev işlerini yapmakta pek iyi değil.

Jin Moo-Hak ve Kim Dal-Ri birbirlerinin geçmişlerini bilmeden tanışırlar ve birbirlerine karşı iyi hisler geliştirirler. İflas eden bir sanat galerisi nedeniyle zengin, eğitimsiz bir ailenin oğlu ve prestijli bir ailenin kızı olarak tekrar karşılaşırlar.
dal ri and gamjatang

k-pop

btsdaily
•BTS ÜYESİ SUGA•
Gerçek adı: Min Yoon Gi (민윤기)
Gruptaki görevi: Rapçi
Doğum tarihi: 9 Mart 1993
Burcu: Balık
Boyu: 1.74 cm
Kilosu: 59 kg
Kan grubu: 0
Doğum yeri: Buk-gu – Daegu.
Kardeşleri: Bir abisi var.
Hobileri: Fotoğraf çekmek, boş zamanlarında dinlenmek ve mümkün olduğunca işle alakalı bir aktivite yapmamak.
Eğitimi: Global Cyber Üniversitesi
Favori sayısı: 3
En sevdiği renk: Beyaz
En sevdiği yemekler: Et yemekleri
k-pop

sunny

KORESÖZLÜK
Vizyona girdiği 2011 yılında, Güney Kore'de 5 milyon bilet satarak yılın en çok izlenen ikinci filmi olan ve 2012 itibarıyla tarihin en çok izlenen 13. Güney Kore filmi olan Sunny, komedi ve dram türlerini birleştiren bir yapım.

Lisede birbiriyle çok yakın olan yedi arkadaşı konu alan film, bu arkadaşların aradan 25 yıl geçtikten sonra tekrar bir araya gelişlerini anlatıyor. İçlerinden birinin kanser olması ve son dileğinin bu grubun tekrar bir araya gelmesi olmasıyla birlikte bambaşka hayatlar yaşayan bu eski arkadaşlar, bize bir yandan lise hayatlarımızın masum ve tatlı yanını geriye dönüşler eşliğinde gösterirken; bir yandan da yılların bizi ne kadar farklılaştırabileceğini gösteriyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol