k-pop

btsdaily
Miss A
k-pop
Anlamı “Miss Asia” olan “Miss A” grubu, JYP Entertainment tarafından 2010'da kuruldu. 7 yıl boyunca etkin faaliyet gösteren grup, ilk çıkışını “Bad Girl Good Girl” şarkısıyla yapmıştı. Gaon Digital Chart'ta 1 numaraya yükselen şarkı, o yıl boyunca listelerde en iyi performans gösteren şarkı oldu. Son olarak Billboard, 2017'de “Son On Yılın En İyi 10 K-pop Kız Grubu” listesinde Miss A'yı 10 numaraya yerleştirdi. Kariyerleri boyunca pek çok konser veren grup, 2017'de resmi olarak dağıldı.

Miss A grup üyeleri:
– Wang Fei Fei (ana vokal)
– Lee Min Young (lider vokal, lider Rapçi)
– Bae Su-ji (lider vokal)
– Meng Jia (vokal, ana Rapçi) (gruptan resmi olarak ayrılan ilk üye)

chimera

KORESÖZLÜK
Geçmişte bir patlama meydana geldi. Bu patlama, Chimera davası olarak bilinen bir seri cinayet davasına yol a.çtı. 35 yıl sonra benzer bir patlama meydana gelir.

Cha Jae-Hwan ( Park Hae-Soo ) hevesli bir dedektiftir. Eugene ( Soo-Hyun ) küçükken , Amerika Birleşik Devletleri'ndeki ebeveynleri tarafından evlat edinildi. Bir zamanlar FBI için çalıştı ve şimdi bir suç profili uzmanı olarak çalışıyor. Lee Joong-Yeop ( Lee Hee-Jun ) küçükken İngiltere'deki ebeveynleri tarafından evlat edinildi. Cerrah oldu ve Güney Kore'ye döndü, ancak gizemli bir vakaya karıştı.

Cha Jae-Hwan, Eugene ve Lee Joong-Yeop'un Chimera davasının gerçeğini kovalamak için farklı nedenleri var

sympathy for lady vengeance

yukiko
Lee Geum-Ja ( Lee Young-Ae ), genç bir çocuğu kaçırıp öldürmekten 13 yıl yattıktan sonra hapishaneden serbest bırakılır. Bir vaiz ( Kim Byung-Ok ) dahil olmak üzere küçük bir kalabalık onu beklemektedir. Vaiz ona geleneksel tofuyu yeni, düzeltilmiş hayatının bir sembolü olarak sunar, ancak Lee Geum-Ja onu bir kenara fırlatır ve uzaklaşır. Artık özgürlüğüne kavuştuğuna göre, bahaneleri bir kenara bırakıp işine başlayabilir. Lee Geum-Ja, kendisine komplo kuran ve hayatını mahveden Bay Paek'ten ( Choi Min-Sik ) intikam almak için yola koyulur .

Lee Geum-Ja, hapishanede bağ kurduğu eski mahkumları ziyaret ederek ve onlardan yardım alarak görevine başlar. Ayrıca bir pastanede iş bulur. Geum-Ja ayrıca evlat edindiği kızı Jenny ( Kwon Ye-Young ) ile yeniden bir araya gelir .

kore gelenekleri

erva
Kore'deki kadınların yüzlerinin genelde beyaz olduğunu mutlaka farketmişsinizdir,genelde beyazlaştırmaya çalışırlar bunun nedeni ise kadınların teninin beyaz olması orada aselet göstergesi olduğu içindir.

a gentleman and a young lady

KORESÖZLÜK
Lee Young-Kook ( Ji Hyun-Woo ) üç çocuklu bir duldur. Karısının ölümünü hala atlatamadı. Park Dan-Dan'i ( Lee Se-Hee ) çocukları için yatılı öğretmen olarak işe almaya karar verir ve ondan etkilenmeye başlar. Bu arada, Park Dan-Dan, zorlu durumuna rağmen parlak ve olumlu bir kişiliğe sahiptir.

best chicken

KORESÖZLÜK
Bo-A ( Kim So-Hye ) bir webtoon yazarı olmak istiyor ama hayalini gerçekleştirmek için mücadele ediyor. Bo-A, büyükbabasına ait olan bir hamam işletiyor ve aynı zamanda hamamın ikinci katında yaşıyor. 3 arkadaşı dışında kimseyle ilişki kurmaz. Hamam, kendisini toplumdan soyutlaması için mükemmel bir yerdir.

Choi-Go ( Park Sun-Ho ) büyük bir şirkette çalışan işini bırakmıştır. Tavuk lokantası açacak yer arar. Bo-A'nın büyükbabasının sahip olduğu hamama bir göz atar. Choi-Go, tavuk restoranının hamam yerini beğeniyor ve bir kira sözleşmesi imzalıyor. Bo-A'nın büyükbabası, restoranda çalışması için Bo-A'yı işe alırsa, ona aylık kirasında indirim yapmayı teklif eder.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol