alone in love

koreanturk
Lee Dong-Jin ( Kam Woo-Sung ) ve Yoo Eun-Ho ( Son Ye-Jin ) 2 yıl önce boşandı, ancak bir şekilde garip bir nedenle birbirleriyle tanışmaya devam ediyorlar. Boşandıktan sonra bile, birbirlerinin aşk hayatını kontrol etmek için eskiden çıktıkları donut dükkanında buluşmaya devam ederler. Evlilik, boşanma yıl dönümü gibi buluşmak için çeşitli bahaneler üreterek ilişkilerini sürdürürler. Ancak, kolayca evlenip boşanan diğer genç çiftlerin aksine, bu ikisi birbirlerini gerçekten çok seviyorlar. Bununla birlikte, diğerleri onları bekar olarak temyizlerinde yalnız bırakamıyor gibi görünüyor. Birbirlerini sevseler de, gururları içinde birbirlerini başka biriyle tanıştırırlar…
alone in love

bridal mask

KORESÖZLÜK
Bu drama Japon sömürge döneminde, Japonlara karşı bir mücadele içerisinde olan ve savaş sanatları konusunda becerikli Lee Kang'ın hikayesini anlatmaktadır. Lee Kang yüzünü gizlemek için maske kullanmaktadır. Ona bu nedenle Gaksital ismi verilmiştir. (Gaksital, gelinler için yapılmış özel bir maske) Lee Kang Kore tarihinin en karanlık dönemlerinden olan Japon emperyalist rejimine karşı bağımsızlık hareketi başlatır.
bridal mask

k-pop

btsdaily
3ye

k-pop
GH Entertainment tarafından 2019'da kurulan 3YE kpop kız grupları arasında yer alıyor. 21 Mayıs 2019'da “DMT” adlı ilk teklisini piyasaya süren grubun bu zamana kadar 1 Ep'si, 5 teklisi ve 1 de ödülü (KY Star Awards'tan) bulunuyor. 3YE, diğer k-pop gruplarına göre daha az üyeye sahip. Üç kişiden oluşan grupta ana vokalde ve Rap'te Yuji, vokalde Yurim ve ana Rap'te ve vokalde ise Haeun yer alıyor.

do do sol sol la la sol

aslimser
Dizi güzeldi ama bu Kore dizilerinin genel kusuru sonunu baglayamamalari. Sonu gerçekten saçmaydı 😬 spoiler vermiyorum tabi,izlenecek diziler arasında ama izleyici olarak bitişi beğenmedim.

thumping spike 2

KORESÖZLÜK
bir üniversitenin kampüsünde geçmektedir ve çalışkan bir öğrenci olan Han Da-Woon (Kim So-Eun) ile voleybolda bir dahi olan Dong Hae-Sung (Lee Won-Geun) arasındaki ilişkiyi konu almaktadır. Han Da-Woon, Dong Hae-Sung'u kendisine "aşk danışmanı” olarak para karşılığı tutar. Onu nasıl ezeceğini öğrenmek için onunla yakınlaşır. Ancak hiç beklemediği bir şey olur, Dong Hae-Sung'a aşık olur.

faith

KORESÖZLÜK
Goryeo Dönemi'nde (918-1392) gelişen sağlık görevlisi Kangchan'ın öyküsünü anlatmaktadır. Kangchan örnek tıbbi çalışmalarından dolayı sonunda onurlu bir hekim olmuştur. Dizi, ilk hekimlik aşamasından Kang-chan'ın "" konumuna ulaşmasına kadar Kang-chan'ın yaşamını kapsamaktadır. Özel Kwangsewon sağlık kurumunda çalışırken Kang-chan insanlara umut ve yeni bir hayat vermektedir.
faith

my roommate ıs a gumiho

KORESÖZLÜK
Shin Woo-Yeo ( Jang Ki-Yong ) yakışıklı ve akıllı bir profesördür. Aynı zamanda 999 yaşında dokuz kuyruklu bir tilkidir. İnsan olmak için insan enerjisini bir boncukta toplar. Yakında, bir insan olmaya hazırlanıyor.

Bu arada, Lee Dam ( Hyeri ) bir üniversite öğrencisidir. Bir gün sarhoş arkadaşı pahalı bir arabanın üstünde uyuyakalır. Arabanın sahibi olan Shin Woo-Yeo'dan özür diler. Lee Dam arkadaşını elinden almaya çalışırken, Shin Woo-Yeo ona yardım eder. Kaderlerini değiştiren bir kaza olur. Shin Woo-Yeo'nun boncuğu ağzından düşer ve Lee Dam istemeden onu yutar. Boncuk bir insanın içinde en fazla 1 yıl kalabilir ve daha sonra boncuk o kişinin içinde kırılır. Bu, Lee Dam'ın ölmesine ve Shin Woo-Yeo'nun insan olma şansını kaybetmesine neden olacak. Shin Woo-Yeo, Lee Dam'a içinde bulundukları çıkmazı açıklar ve bir çözüm bulana kadar birlikte yaşamalarını önerir.

Hayatında hiç erkek arkadaşı olmamış olan Lee Dam, şimdi Shin Woo-Yeo ile yaşıyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol