a moment to remember

KORESÖZLÜK
27 yaşındaki moda tasarımcısı Soo-Jin (Son Ye-Jin) kola almak için bir markete girer ancak aldığı kutu kolayı ve cüzdanını markette unutarak oradan çıkar. Kısa bir süre sonra unuttuklarını hatırlayarak markete geri döner. Marketten bir adamın (Jung Woo-Sung) elindeki kutu kola ile çıktığını görür. Kendi kolası olduğunu düşünerek kutu kolayı adamın elinden aldığı gibi bir dikişte bitirir. Daha sonra cüzdanını almak için markete girer ancak market çalışanı ona unuttuğu kutu kolayla birlikte cüzdanını iade eder.

Bir gün Soo-Jin'in babasının sorumlu olduğu inşaat alanına gider ve orada kendi kutu kolasını çaldığını zannettiği adamla karşılaşır. Adamın adının Cheol-Su olduğunu ve orada ustabaşı olarak çalıştığını öğrenir. Bu ikili arasında bir aşk başlar ve sonunda evlenirler. Çiftin hayatı harikadır. Ancak Soo-Jin'in unutkanlıkları daha da artar ve sonunda Alzheimer olduğunu öğrenir.
a moment to remember

snowdrop

KORESÖZLÜK
1987'de, Güney Kore'nin diktatör bir hükümet tarafından yönetildiği bir zamanda geçiyor.

Yüksek lisans öğrencisi Im Soo-Ho ( Jung Hae-In ) kanlar içindedir ve Hosoo Kadın Üniversitesi'ndeki kız yurduna atlar. Eun Young-Ro ( Kim Ji-Soo ) onu bulur ve saklamasına yardım eder. Romantik bir ilişki geliştirirler.

Im Soo-Ho prestijli bir üniversitede yüksek lisans öğrencisidir. Koreli-Almandır. Karizması var ve aynı zamanda gizemli.

Eun Young-Ro, Hosoo Kadın Üniversitesi'nin birinci sınıfındadır. İngiliz edebiyatında uzmandır. Im Soo-Ho ile ilk görüşte tanıştı ve ona ilk görüşte aşık oldu.

Kye Boon-Ok ( Kim Hye-Yoon ) fakir aile geçmişi nedeniyle üniversiteye girmekten vazgeçmiştir. Şimdi bir kadın yurdunda telefon operatörü olarak çalışıyor. Üniversite öğrencisi gibi davranarak, Eun Young-Ro ile kör bir randevuya katılır. Kye Boon-Ok daha sonra bir davaya karışır.

Lee Kang-Moo ( Jang Seung-Jo ), NSP'de (Ulusal Güvenlik Planlaması) 1. takımın lideridir. Prensip sahibi, hiçbir koşulda taviz vermeyen bir insandır.

that man oh soo

KORESÖZLÜK
Oh Soo ( Lee Jong-Hyun ) 20'li yaşlarında bir adamdır ve bilişim alanında gelecek vaat eden bir mühendis, bir kafe sahibi ve bir barista olarak çalışmaktadır. O akıllı ve yakışıklı. Gizemli bir polen kullanarak siz erkekler ve kadınlar için aşk tanrısı oynuyor. Polen yüzünden Seo Yoo-Ri'ye ( Kim So-Eun ) aşık olur . Ayrıca 20'li yaşlarında ve polis memuru olarak çalışıyor. Parlak bir kişiliğe sahiptir ve ailesini tek başına destekler.

you are my pet

KORESÖZLÜK
Sumire Iwaya ( Noriko Iriyama ) tanınmış bir gazetede editör olarak çalışmaktadır. Çekici ve prestijli bir üniversiteden mezun oldu.

Erkek arkadaşı tarafından terk edildikten ve iş yerinde rütbesi düşürüldükten sonra zor bir dönemden geçer. Bir gün güzel bir genç adam olan Takeshi Goda'yı ( Jun Shison ) bir kutudan çıkarır. Takeshi, eski evcil hayvanı Momo'ya benziyor ve Sumire, Takeshi'nin evcil hayvanı olarak evinde yaşamasına izin vermeyi teklif ediyor.

eum moon-suk

KORESÖZLÜK
Profil
İsim: Eum Moon-Suk
Hangul: 음문석
Aşama Adı: SIC
Doğum: 7 Aralık 1982
Doğum yeri: Güney Kore
Yükseklik:
Kan grubu:
Facebook: Monsterzsic
Instagram: monsterz_sic
Twitter: Sicman82
notlar
SIC sahne adıyla bir şarkıcı olarak sahne alıyor.

Filmler
Boru Hattı (2021) - Jeobsae
Düğün Gününüzde | Neoui Gyeolhonsik (2018) - Amerikan futbolu takımı kıdemli
Gizli Atama | Gongjo (2017) - corpsman 4

Drama dizisi
Merhaba ben! | Annyeong? Hayır! (KBS2 / 2021) - Anthony
Arka Sokak Çaylak | Pyeonuijeom Saetbyeoli (SBS / 2020) - Han Dal-Sik
Bana Ne Gördüğünü Anlat | Bondaero Malhara (OCN / 2020) - Kang Dong-Sik
Ateşli Rahip | Yeolhyeolsaje (SBS / 2019) - Jang-Ryong
Fısıltı | Gwitsotmal (SBS / 2017) - Baek Sang-Goo'nun astı

Ödüller
En İyi Yeni Erkek Oyuncu (" The Fiery Priest ") - 2019 SBS Drama Ödülleri - 31 Aralık 2019

uncle

KORESÖZLÜK
Joon-Hyeok ( Oh Jung-Se ) popüler olmayan bir müzisyendir. O bir kaybeden gibi ve hayatı dibe vurdu. Ablası Joon-Hee ( Jeon Hye-Jin ) ile ilişkisini kesmiştir . Bir gün Joon-Hee'nin oğlu karşısına çıkar. Joon-Hee boşandıktan sonra yeğeni OKB oldu. Joon-Hyeok yeğeniyle yaşamaya başlar ve onunla ilgilenir.

O esnada. Joon-Hee, 12 yıllık evlilikten sonra kocasından boşandı. Eski kocası ona fiziksel şiddet uyguluyordu. Ucuz kiralık bir daireye taşınır ve oğlunun velayetini almaya çalışan eski kocası ve annesiyle uğraşmak zorundadır.

Hey-Ryeong ( Park Sun-Young ) pahalı apartman kompleksi Royal State'in bir sakinidir. Apartman kompleksindeki anneler topluluğunun başkanıdır ve diğer anne üyeleri tarafından beğenilmektedir. Kyeong-Il ( Lee Sang-Woo ) Royal State'de ikamet etmektedir. Tatlı ve sıcak bir kişiliğe sahiptir. Karısı öldükten sonra kızını tek başına büyütmüştür. Yoo-Ra ( Hwang Woo Seul Hye ) anneler topluluğunun bir üyesidir ve Hey-Ryeong'a hayrandır.

dizi

btsdaily
It's Okay to Not Be Okay (2020) IMDb: 8,7
Dizinin hikayesinde, oldukça trajik bir geçmişse sahip sağlık çalışanı, günün birinde kişilik bozukluğu sorunu yaşayan bir çocuk kitabı yazarı ile tanışır. İkili birbirini tanıdıkça aralarında duygusal ve romantik bir bağ oluşmaya başlar.

film

btsdaily
Sunny / Sseo-ni (2011)
film
Lisede birbiriyle çok yakın olan yedi arkadaşı konu alan film, bu arkadaşların aradan 25 yıl geçtikten sonra tekrar bir araya gelişlerini anlatıyor. İçlerinden birinin kanser olması ve son dileğinin bu grubun tekrar bir araya gelmesi olmasıyla birlikte bambaşka hayatlar yaşayan bu eski arkadaşlar, bize bir yandan lise hayatlarımızın masum ve tatlı yanını geriye dönüşler eşliğinde gösterirken; bir yandan da yılların bizi ne kadar farklılaştırabileceğini gösteriyor.

rich man

KORESÖZLÜK
Lee Yoo-Chan ( Suho ) IT şirketi Next In'in CEO'sudur. Şirketi kurdu ve şimdi genç profesyoneller için çalışmak için en arzu edilen yer. Kibirlidir ve genel olarak insanlara güvenmez. Lee Yoo-Chan ayrıca yüzleri tanıyamama sorunu yaşıyor.

Kim Bo-Ra ( Ha Yeon-Soo ) Jeju Adası'nın kırsal kesiminde doğdu. Ailesinin gururu ve memleketinde akıllı olduğu için ünlü. Üniversiteye gitmek için Seul'e gider ve ailesinin onun için yüksek beklentilerini taşır. Üniversitedeki son yılında Kim Bo-Ra, işini bulmakta zorluk çeker. Onun hayali Next In'de çalışmak. Kim Bo-Ra, Lee Yoo-Chan ile tanışır ve hayatları değişir.

miracle in cell no. 7

koreanturk
Zihinsel engelli ama kızını çok seven bir baba ( Ryoo Seung-Ryong ), haksız yere bir suçla itham edilir ve hapse gönderilir. Daha sonra kızı Ye-Seung ( hukuk fakültesi öğrencisi olan Park Shin-Hye , masumiyetini kanıtlamak için çalışır.

1997 yılında Yong-Goo , bir çocuğun zekasına sahip olmasına rağmen kızı Ye-Seung ( Kal So-Won ) ile mutlu bir şekilde yaşamaktadır . Kızına almayı umduğu sarı bir Sailor Moon sırt çantasına bakmak için her gün bir dükkana uğrarlar. Bir gün son sarı Sailor Moon sırt çantasının satıldığını fark ederler. Yong-Goo davasını savunmak için mağazaya girer, ancak sırt çantasını alan baba, Yong-Goo'yu tokatlar.

Ertesi gün, sarı Sailor Moon sırt çantasını alan kız, Yong-Goo'yu marketin otoparkında çalışırken görür. Aynı sarı sırt çantasını satan başka bir mağaza tanıdığını söyler. Yong-Goo, kızı geleneksel bir açık hava pazarına kadar takip eder. Kısa bir süre sonra kız yerde baygın yatıyor ve Yong-Goo kalp masajı yapmaya çalışıyor. Bir kadın geçiyor ve polisi arıyor.

Yong-Goo adam kaçırma ve cinayetle suçlanıyor. Ölen kızın babası aynı zamanda Ulusal Polis Teşkilatı şefidir. Yong-Goo'ya ölüm cezası verilir ve hapse atılır. Hapishanede, Yong-Goo diğer beş mahkumla aynı hücreyi paylaşıyor. Bir gün, Yong-Goo hücre arkadaşı So Yang-Ho'nun ( Oh Dal-Su ) hayatını rakip bir hapishane çetesi liderinden kurtarır . Böylece Yang-Ho, iyiliğinin karşılığını alabilmek için Yong-Goo'ya elinden gelen her şekilde yardım etmeyi teklif eder. Yong-Goo, So Yang-Ho'ya kızı Ye-Seung'u görmek istediğini söyler. Beş mahkum daha sonra bir mucize gerçekleştirmeyi planlıyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol