papatya (deiji)

demo
Amsterdam'da geçen DAISY, genç bir kız ile hayatındaki iki erkek arasındaki aşk üçgeninin hikayesini anlatıyor. Hye-young (Jeon Ji-hyun), Amsterdam'da hafta boyunca büyükbabasının antika dükkanına bakan ve hafta sonları sokak ressamı olarak ekstra para kazanan bir ressamdır. Onun resmi sayesinde bir suçluyu kovalayan Interpol polisi Jeong-woo (Lee Sung-jae) ile tanışır, ancak Hye-young'u gerçek işi hakkında karanlıkta tutar. Diğer adam, Park Yi (Jung Woo-sung), onun için bir zaaf bulan ve onu bir süre uzaktan izleyen bir tetikçidir.

Ancak, utangaç ve profesyonel kariyerinin tehlikelerine karşı her zaman dikkatli olan Park Yi, hala gölgede kalırken ona sadece küçük jestler yapabilir. Hye-young, her gün kapısının önüne çiçek bırakan ve bir kez düştükten sonra onun için bir derenin üzerine bir köprü inşa eden adamla tanışmak için can atıyor. Her iki adam da kimliklerini saklarken uzaktan onu etkilemeye çalışıyor, çünkü o hala orada. yalnız ama ona yaptığı bu inanılmaz jestlerden etkilenmişti. Bu aksiyon dolu aşk hikayesinde tetikçi ve Interpol ajanının yollarının kesişmesi ve her şeyin gerçekten çözülmeye başlaması an meselesi.

radiant office

KORESÖZLÜK
Bir kadın iş bulmakta zorlanır, ancak başarısız olmaya devam eder. Ölmek için Han Nehri'ne atlamaya karar verir. Kadın kurtarılır ve hastanenin acil servisine gönderilir. Orada ölümcül bir hastalığı olabileceğini ve yaşamak için fazla zamanı kalmayabileceğini duyar. Bir sözleşmeli işçi olarak bir iş bulmayı zar zor başarıyor.

one the woman

KORESÖZLÜK
Jo Yeon-Joo ( Lee Ha-Nee ) yozlaşmış bir savcıdır. Bir dava yüzünden hafızasını kaybeder. Jo Yeon-Joo'ya benzeyen bir chaebol ailesinin gelini Kang Mi-Na ( Lee Ha-Nee ) olarak yaşamaya başlar .

Bu arada, Han Seung-Wook ( Lee Sang-Yoon ) bir chaebol ailesinin oğludur. İlk aşkını atlatamadı. Hafızasını kaybetmiş Jo Yeon-Joo ile ilişkiye girer.

han sang-jin

KORESÖZLÜK
Profil
İsim: Han Sang-Jin
Hangul: 한상진
Doğum tarihi: 9 Aralık 1977
Doğum yeri: Güney Kore
Yükseklik: 182 cm.
Kan grubu:

Filmler
Kod adı: Çakal | Jakalyi Onda (2012) - Takım Lideri Shin
Mama (2011) - rakip çete patronu
Foxy Festivali | Peseutibal (2010) - teslimatçı (minyatür)
Hepsi Aşk İçin | Nae Saengae Kajang Areumdawun Iljuil (2005) - en genç dedektif

Drama dizisi
Çok Yönlü Eş | Kookgadaepyo Karısı (KBS1 / 2021) - Kang Nam-Gu
Kızıl Gökyüzünün Aşıkları | Hong Cheon-Ki (SBS / 2021) - Ha Sung-Jin
Welcome 2 Life (MBC / 2019) - Kang Yoon-Ki
Haechi (SBS / 2019) - Wi Byung-Joo
Sözleşmeli Kocam Bay Oh | Derilnampyun Ohjakdoo (MBC / 2018) - Bang Yong-Min
Gizemli Kişisel Alışverişçi | Inhyungui Jib (KBS2 / 2018) - Jang Myung-Hwan
Çember: İki Dünya Birbirine Bağlı | Sseokeul: Yieojin Doo Segye (tvN / 2017) - Park Dong-Gun (2017 / 2037)
Tahtın Kökleri | Yookryongi Nareusha (SBS / 2015-2016) - Keşiş Jukryong
Hyde Jekyll, Ben | Haideu Jikil, Na (SBS / 2015) - Ryoo Seung-Yeon
Bir Güzelin Doğuşu | Minyeoui Tansaeng (SBS / 2014-2015) - Han Min-Hyeok
Büyük Adam (KBS2 / 2014) - Do Sang-Ho
Doğum Sırrı | Choolsaengui Bimil (SBS / 2013) - Choi Ki-Tae
At Doktoru | Maui (MBC / 2012-2013 - Kral Hyunjong)
Derin Köklü Ağaç | Bboori Gipeun Namoo (SBS / 2011) - Sim Jong-Soo
Evlilik Hakkında Her Şey | Geolhon Haejooseyo (KBS2 / 2010) - Han Kyung-Hoon
Bir Meleğin Günaha | Cheonsaui Yuhok (SBS / 2009)
Benim de Mükemmel Oğullarım | Sol yakgukjip Adeuldeul (KBS2 / 2009) - Song Sun-Poong
Yol Ana Sayfa | Jibeuro Ganeun Gil (KBS / 2009)
Lee San, Sarayın Rüzgarı | Yi San (MBC / 2007-2008) - Hong Kuk-genç
Beyaz Kulenin Arkasında | Hayeon Keotap (MBC / 2007) - Park Geon-Ha
Bir Milyonerle Evlenmek | Baekmanjangjawa Kyeolheunhagi (SBS / 2005-2006) - Na Sang-Soo
Sadece Siz | Eunriyu (SBS / 2005)
Bali Anıları | Ballieseo saengkin il (SBS / 2004)
KAİST (SBS / 1999-2000)

Tv ve filmler
Özel Drama: Saldırganıma | Naui Gahaejaege (KBS2 / 2020) - matematik öğretmeni

bad and crazy

KORESÖZLÜK
Soo-Yeol ( Lee Dong-Wook ), Mooui Polis Departmanında polis memuru olarak çalışmaktadır. İşinde yetkindir, ancak aynı zamanda sorgulanabilir etiğine de sahiptir. Başarıya ulaşmak için her şeyi yapacaktır. Hırslı kişiliğinden dolayı kısa sürede terfi almıştır. Pürüzsüz hayatı, K'nin ( Wi Ha-Joon ) ortaya çıkmasıyla aniden değişir . K, doğru bir insandır, aynı zamanda çılgın bir insandır. Ne zaman bir haksızlıkla karşılaşsa onu yumrukla karşılar. Kahraman olmayı hayal ediyor.

Bu arada, Hee-Gyeom ( Han Ji-Eun ), Mooui Polis Departmanındaki uyuşturucu ekibinde polis teğmeni olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda işini severek yapan ve dürüst bir insandır. Bir keresinde Soo-Yeol ile çıkmıştı.

twenty

KORESÖZLÜK
Chi-Ho ( Kim Woo-Bin ), Dong-Woo ( Lee Joon-Ho ) ve Gyung-Jae ( Kang Ha-Neul ) liseden beri en iyi arkadaşlardır. Şimdi hepsi 20 yaşında.

Chi-Ho'nun So-Min ( Jung So-Min ) adında bir kız arkadaşı vardır , ancak o sadece diğer kadınlara kur yapmayı düşünür. Bir kaza, Chi-Ho'yu oyuncu olmak isteyen Eun-Hye ( Jung Joo-Yeon ) ile vakit geçirmeye iter .

Dong-Woo bir çizgi roman sanatçısı olarak çalışmayı umuyor, ancak ailesinin zayıf mali durumu, Dong-Woo'nun birkaç yarı zamanlı işte hokkabazlık yapmasına neden oluyor. So-Hee ( Lee Yoo-Bi ), Gyung-Jae'nin küçük kız kardeşidir ve Dong-Woo'ya tapmaktadır.

Gyung-Jae üniversitede birinci sınıf öğrencisidir. Büyük bir şirkette iş bulmayı umuyor. Gyung-Jae daha sonra kendisine ilgi duyan ve ona aşık olan bir üst sınıf öğrencisi Jin-Joo ( Min Hyo-Rin ) ile tanışır.

why secretary kim

KORESÖZLÜK
Kibirli ve bencil bir yapıda olan Lee Young-Joon; aynı zamanda da iyi bir görünüme sahip ve büyük bir şirketin varisi olarak yer almaktadır. Karakter yapısından ötürü son derecede zorlu biri olan Lee Young-Joon; yeni bir sekreteri işe aldığında hayatının değişeceğinden habersizdir. Daha önce ilişki yaşamamış olan Lee Young-Joon; işe aldığı Kim Mi-Soo ile zaman içerisinde duygusal bağlar kurarak; bambaşka bir karaktere bürünecektir. Zaman zaman tatlı bir biçimde atışacak olan ikili; ilk ilişki deneyimlerini de beraberce yaşadıklarından ötürü ortaya oldukça güzel bir konu da çıkacaktır.
why secretary kim

school 2021

KORESÖZLÜK
"School 2021", Gong Ki-Joon ( Kim Yo-Han ) ve Jin Ji-Won da dahil olmak üzere bir meslek lisesindeki öğrencilerin yaşamını ve büyümesini takip ediyor .

Gong Ki-Joon bir zamanlar tekvando oyuncusuydu ve Ulusal Atletizm Yarışmasında bronz madalya kazandı, ancak ciddi bir ayak bileği sakatlığı geçirdi. Bu sıralarda babasının işi iflas etti. Gong Ki-Joon tekvandoyu bıraktı ve meslek lisesine girdi. Yaşına göre olgun bir kişiliğe sahip ama hoşlandığı kızların karşısında ne yapacağını bilemiyor.

best chicken

KORESÖZLÜK
Bo-A ( Kim So-Hye ) bir webtoon yazarı olmak istiyor ama hayalini gerçekleştirmek için mücadele ediyor. Bo-A, büyükbabasına ait olan bir hamam işletiyor ve aynı zamanda hamamın ikinci katında yaşıyor. 3 arkadaşı dışında kimseyle ilişki kurmaz. Hamam, kendisini toplumdan soyutlaması için mükemmel bir yerdir.

Choi-Go ( Park Sun-Ho ) büyük bir şirkette çalışan işini bırakmıştır. Tavuk lokantası açacak yer arar. Bo-A'nın büyükbabasının sahip olduğu hamama bir göz atar. Choi-Go, tavuk restoranının hamam yerini beğeniyor ve bir kira sözleşmesi imzalıyor. Bo-A'nın büyükbabası, restoranda çalışması için Bo-A'yı işe alırsa, ona aylık kirasında indirim yapmayı teklif eder.

jirisan

KORESÖZLÜK
Korucular, Jiri Dağı Ulusal Parkı'ndaki insanları kurtarmak için çalışıyor.

Seo Yi-Gang ( Gianna Jun ), Jiri Dağı Ulusal Parkı'ndaki en iyi korucudur. Dağa nereye tırmanılacağı da dahil olmak üzere bölge hakkında neredeyse her şeyi biliyor.

Kang Hyun-Jo ( Ju Ji-Hoon ), Jiri Dağı Ulusal Parkı'nda çaylak bir korucudur. Askeri akademiden mezun oldu ve bir zamanlar ordu kaptanıydı. Kimseye anlatamayacağı bir sırrı vardır.

Bu iki kişi ortak olurlar ve Jiri Dağı Milli Parkı çevresindeki insanları kurtarmak için çalışırlar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol