bts

btsxjimin
BTS üyesi jin
gerçek adı :kim seok jin
pozisyonu: vokal, dansçı, visual
doğum tarihi:4 aralık 1992
burcu:yay
boyu:1.79
kilosu:63
kan grubu:0
doğum yeri: Gwacheon, gyeonggi -do
kardeşleri:BULAMADIM
hobisi: yemek yapmak,yemek tariflerine bakmak
eğitimi: konkuk üniversitesi ,hanyang cyber üniversitesi
favori sayısı:4
en sevdiği renkler:mavi
en sevdiği yemekler:BULAMADIM

koresozluk.com açıldı

KORESÖZLÜK
Yeni nesi Kore sözlüğümüz koresozluk.com açıldı :)

Kore dünyası ile ilgili tüm bilgi ve birikimlerimizi yazarlarımız ve okurlarımızla paylaşmak için heyecanlıyız.

kore dizileri, kore filmleri, kore magazini, kpop, kore ünlüleri, kore yemekleri, kore tarihi, kore ürünleri .... kısaca Güney Kore'ye dair ne varsa bu yeni nesil sözlükte toplamayı amaçlıyoruz.
2

shadow beauty

KORESÖZLÜK
Ae-Jin ( Shim Dal-Gi ) bir lise öğrencisidir. Öğrenciler ona çirkin diyor ve onlar tarafından zorbalık ediliyor. Okulda sahip olduğu tek arkadaşı Jin-Sung'dur ( Yang Hong-Seok ). Ae-Jin'in de kimsenin bilmediği bir sırrı vardır. Sırrı, 770.000'den fazla takipçisi olan ünlü ve popüler sosyal medya fenomeni Genie olmasıdır. Ae-Jin, fotoğraflarını photoshoplayarak ve ardından onları Genie olarak sosyal medyada yayınlayarak özçekimlerinin güzel görünmesini sağlıyor.

Bir gün, Ae-Jin bir kısa mesaj ve kendisinin dokunulmamış bir fotoğrafını alır. Bu kişi Ae-Jin'in Cin olduğunun farkındadır.

artificial city

KORESÖZLÜK
Yoon Jae-Hee ( Soo-Ae ), Sungjin Grubunu yöneten chaebol ailesinin ikinci gelinidir. Sanat galerisi Space Jin'de çalışıyor. Geçmişte, yıllardır birlikte olduğu bir erkek arkadaşı vardı, ama onu Jung Joon-Hyeok ( Kim Kang-Woo ) ile evlenmek için terk etti . Jung Joon-Hyeok, chaebol ailesinden evlilik dışı dünyaya geldi.

Yoon Jae-Hee, kocasını Güney Kore başkanı yapmak istiyor. Bunun için bir sonraki başsavcı ile işbirliği yapar ve kayınvalidelerine karşı bir savaş başlatır.

love in sadness

korean
Seo Jung-Won ( Ji Hyun-Woo ) plastik bir cerrahtır. O iyi bir insan, akıllı ve yakışıklı. Yoon Ma -Ri'ye ( Park Han-Byul ) aşık olur . Yoon Ma-Ri bir sanatçı ve bir chaebol ailesinin gelinidir. Evlilik hayatı sefildir. Kocası Kang In-Wook ( Ryu Soo-Young ) mükemmel bir koca gibi görünür ama Yoon Ma-Ri'ye takıntılıdır ve ona şiddet uygular. Yoon Ma-Ri, takıntılı kocasından kaçmaya karar verir. Seo Jung-Won ile tanışır ve ona aşık olur.

k-pop

btsdaily
The Boyz

k-pop
Cre.ker Entertainment tarafından 2017'de kurulan erkek k-pop grubu The Boyz, ilk çıkışını “Boy” şarkısıyla yaptı. Görece yeni bir grup olmasına rağmen 14 ödül alan grup, kimi zaman bazı televizyon programlarına da çıktı. Başlangıçta 10 kişiden oluşan grubun sayısı daha sonra The Boyz Hwall sağlık sorunları sebebiyle gruptan ayrılınca 9'a düştü.

The Boyz grubu üyeleri:
– Sangyeon (lider, ana vokalist)
– Jacob (vokalist)
– Younghoon (vokalist)
– Hyunjae (vokalist)
– Juyeon (vokalist)
– Kevin (ana vokalist)
– New (ana vokalist)
– Q (ana vokalist)
– Ju Haknyeon (Rapçi, vokalist)
– Sunwoo (ana Rapçi)
– Eric (Rapçi)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol