orange marmalade

KORESÖZLÜK
00 yıl önce insanlar ve vampirler bir dostluk anlaşması imzaladılar. Ama halen birbirleriyle anlaşmaları çok zordur... Günümüzde... Jae-Min (Yeo Jin-Goo) okulun en popüler öğrencisidir. Okula yeni transfer olan kız öğrenci Baek Ma-Ri'e aşık olur. Baek Ma-Ri ise gerçek kimliğini herkesten gizlemeye çalışan bir vampirdir.
orange marmalade

beloved

KORESÖZLÜK
Chan-Joo ( Park Sol-Mi ) ve Jin-Se ( Hong Jong-Hyun ) ilk kez tanıştıktan üç ay sonra evlendiler. Üç yıl sonra, çift barışçıl bir evliliğin tadını çıkarır, ancak eski sevgilileri ortaya çıkınca işler değişir. Ran ( Bae Noo-Ri ), Jin-Se'nin eski öğretmeninin kızıdır. Eun-Hyuk ( Kim Min-Jun ), Chan-Joo'nun eski sevgilisidir. Ran ve Eun-Hyuk yüzünden Jin-Se ve Chan-Joo sarsılır.

tarih konulu kore dizileri

minny

Hwarang
Konusu: Silla Krallığı'nda, Hwarang isminde genç erkek savaşçılardan oluşan elit bir grubu anlatmaktadır. Hwaranglar atçılık ve kılıç kullanmadaki yeteneklerinin iyi olmasının yanında mükemmel görünüşleri ile de tanınmaktadırlar.

my roommate ıs a gumiho

KORESÖZLÜK
Shin Woo-Yeo ( Jang Ki-Yong ) yakışıklı ve akıllı bir profesördür. Aynı zamanda 999 yaşında dokuz kuyruklu bir tilkidir. İnsan olmak için insan enerjisini bir boncukta toplar. Yakında, bir insan olmaya hazırlanıyor.

Bu arada, Lee Dam ( Hyeri ) bir üniversite öğrencisidir. Bir gün sarhoş arkadaşı pahalı bir arabanın üstünde uyuyakalır. Arabanın sahibi olan Shin Woo-Yeo'dan özür diler. Lee Dam arkadaşını elinden almaya çalışırken, Shin Woo-Yeo ona yardım eder. Kaderlerini değiştiren bir kaza olur. Shin Woo-Yeo'nun boncuğu ağzından düşer ve Lee Dam istemeden onu yutar. Boncuk bir insanın içinde en fazla 1 yıl kalabilir ve daha sonra boncuk o kişinin içinde kırılır. Bu, Lee Dam'ın ölmesine ve Shin Woo-Yeo'nun insan olma şansını kaybetmesine neden olacak. Shin Woo-Yeo, Lee Dam'a içinde bulundukları çıkmazı açıklar ve bir çözüm bulana kadar birlikte yaşamalarını önerir.

Hayatında hiç erkek arkadaşı olmamış olan Lee Dam, şimdi Shin Woo-Yeo ile yaşıyor.

365 repeat the year

KORESÖZLÜK
Kusursuz bir hayata sahip olmanın hayalini kuran 10 kişi, zamanda 1 yıl öncesine yolculuk ediyor. Orada hayatlarını sıfırlayabilirler, ancak hayatlarını tehdit eden gizemli vakalar gerçekleşir.

Ji Hyung-Joo ( Lee Joon-Hyuk ) deneyimli bir dedektiftir ve 7 yıllık iş tecrübesine sahiptir. Geçmişe bir yıl seyahat etme fırsatı bulur. Sıfırlanan hayatından hoşlanır, ancak kendisi gibi zamanda geriye giden insanların gizemli vakalara karıştığını öğrenir. Bunun arkasındaki gerçeği ortaya çıkarmaya çalışır.

Shin Ga-Hyun ( Nam Ji-Hyun ) bir web çizgi romanı yazarıdır. Son 3 yıldır popüler web çizgi roman dizisi “Gizli Katil”i yayınladı. Shin Ga-Hyun, işkolik ve hassas bir mükemmeliyetçidir. Bir gün ani bir kaza geçirir. Kaza hayatını cehenneme çevirir. Bu sırada, zamanda bir yıl öncesine yolculuk yapmak için bir teklif alır. Shin Ga-Hyun hayatını sıfırlar ama beklenmedik bir davayla karşı karşıya kalır.
365 repeat the year

k-pop

btsdaily
•BTS ÜYESİ Jungkook•
Gerçek adı: Jeon Jeong-guk (전정국)
Gruptaki görevi: Vokal, dansçı
Doğum tarihi: 1 Eylül 1997
Burcu: Başak
Boyu: 1.78 cm
Kilosu: 70 kg
Kan grubu: A
Doğum yeri: Busan
Kardeşleri: Bir abisi var.
Hobisi: Çizim yapmak.
Eğitimi: Seoul Gösteri Sanatları Okulu
En garip alışkanlıkları: Alerjik rinit hastası olduğu için burnu sürekli tıkanıyor bu yüzden de sürekli burnunu çekiyor.
Ayakkabı numarası: 40-41
Favori sayısı: 1
En sevdiği renk: siyah,kırmızı
En sevdiği yemekler: İçinde un bulunan tüm yemekleri çok seviyor. Yani pizza, ekmek, börek, kek gibi yiyecekler onun favorisi.
k-pop

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol