youth of may

KORESÖZLÜK
1980 yılının Mayıs ayında, Gwangju Ayaklanmasının çalkantılı zamanlarında, Hee-Tae ( Lee Do-Hyun ) ve Myung-Hee ( Go Min-Si ) birbirlerine aşık olurlar. Aşkları kader tarafından belirlenmiş gibi görünüyor.

Hee-Tae tıp fakültesine sınıfının en üstünde girmiş bir tıp öğrencisidir. Uysal bir insana benziyor, ama aynı zamanda boyun eğmez bir ruhu ve inatçılığı var. Myung-Hee son 3 yıldır hemşire olarak çalışıyor. Adil olmayana karşı duran sevimli bir insandır.
youth of may

kill ıt

KORESÖZLÜK
Tutkulu bir hayvan sever ve yetenekli bir veteriner Kim Soo-hyun'un ( Jang Ki-yong ) aslında bir seri katildir.Gerçek kimliğini gizlemek için veteriner olarak çalışan Kim Soo-hyun, kötü bir üne sahiptir.Sempatik ruhunu gizleyen inatçı bir dedektif olan Do Hyun-jin (Nana). Do Hyun-jin, onu doğrudan Kim Soo-hyun'a götüren bir vaka üzerinde çalışır. Aradığı seri katil olduğuna inanan Do Hyun-jin, Kim Soo-hyun'un kimliğini ve geçmişini ayrıntılı olarak araştırır, ancak bulduğu şey onu başka bir gerçeğe götürür. Sonra Do Hyun-jin ve Kim Soo-hyun, yıllar önce onları birbirine bağlayan gizemi çözmek için yola çıkarlar.

lee yo won

klip queen
Bugünkü oyuncumuz -lee yo won-
Kendisi tanıdığım ilk kadın oyuncudur.Çok severek takip ediyorum.Çok sayıda dizi ve filmde yer almıştır.Meslek hayatına modellik yarışmasında 1.olarak kazanıp oyuncu olarak devem etmiştir.
Benim en sevdiğim dizisi The Great Queen Seondeok (Muhteşem Kraliçe).Evli ve 3 çocuğu vardır.

lee yo won[url][/url]

eum moon-suk

KORESÖZLÜK
Profil
İsim: Eum Moon-Suk
Hangul: 음문석
Aşama Adı: SIC
Doğum: 7 Aralık 1982
Doğum yeri: Güney Kore
Yükseklik:
Kan grubu:
Facebook: Monsterzsic
Instagram: monsterz_sic
Twitter: Sicman82
notlar
SIC sahne adıyla bir şarkıcı olarak sahne alıyor.

Filmler
Boru Hattı (2021) - Jeobsae
Düğün Gününüzde | Neoui Gyeolhonsik (2018) - Amerikan futbolu takımı kıdemli
Gizli Atama | Gongjo (2017) - corpsman 4

Drama dizisi
Merhaba ben! | Annyeong? Hayır! (KBS2 / 2021) - Anthony
Arka Sokak Çaylak | Pyeonuijeom Saetbyeoli (SBS / 2020) - Han Dal-Sik
Bana Ne Gördüğünü Anlat | Bondaero Malhara (OCN / 2020) - Kang Dong-Sik
Ateşli Rahip | Yeolhyeolsaje (SBS / 2019) - Jang-Ryong
Fısıltı | Gwitsotmal (SBS / 2017) - Baek Sang-Goo'nun astı

Ödüller
En İyi Yeni Erkek Oyuncu (" The Fiery Priest ") - 2019 SBS Drama Ödülleri - 31 Aralık 2019

a poem a day

KORESÖZLÜK
Hikaye bir grup fizyoterapist, hemşire, radyolojik teknoloji uzmanı ve kursiyeri takip ediyor.

Ye Jae-Wook fizyoterapist olarak çalışıyor ve aynı alanda ders veriyor. Bir hastanede ekip lideri olarak çalışmaya başlar.

Woo Bo-Young, 3 yıldır fizyoterapist olarak çalışıyor. Şair olmak istedi, ancak fakir aile geçmişi nedeniyle fizyoterapist olmak için okudu.

Shin Min-Ho bir stajyer ama fizik tedaviyle ilgilenmiyor. Notları tıp fakültesi için yeterince iyi değildi ve ikisi de doktor olan ebeveynleri ona fizik tedavi okuttu.
a poem a day

k-pop grupları

merakli biri
Kpop grupları 1 :BTS
BTS, diğer adıyla Bangtan Boys, Hybe Corporation tarafından oluşturulan, 7 üyeden ( Kim Seok-Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V, Jungkook) oluşan Güney Koreli grup. Grubun hayranlarına "ARMY" denmektedir. 12 Haziran 2013'te “2Cool 4Skool” albümünün çıkış şarkısı 'No More Dream'i yayınlayarak resmî olarak çıkışlarını yapmış oldular. Etkin yıllar :2013-Günümüz.
k-pop grupları

eve's scandal

KORESÖZLÜK
"Eve's Scandal", bir chaebol'ün tüm ulusu şok eden 2 trilyon won (yaklaşık 1,7 milyar dolar) boşanma davasının iç hikayesini konu alan romantik bir drama. Dahi bir baba ile güzel bir anne arasında dünyaya gelen Lee Ra El, talihsiz bir aile ilişkisi yaşar ve ölümcül bir çekiciliği olan “tehlikeli bir çiçeğe” benzetilen bir kadına dönüşür. İnanılmaz derecede pahalı boşanma davasının merkezindeki kadın . Seo Eun Pyung, Lee Ra El ile tanıştığında aşk için her şeyden vazgeçen bir insan hakları avukatıdır. Han So Ra, LJ Group chaebol ailesinden evli olan güçlü politikacı Han Pan Ro'nun tek kızıdır. Güzel ve kendinden emin görünüyor, ama aslında içeride dengesiz ve genç kalmaya takıntılı. (Kaynak: Soompi)

kore dizileri

btsdaily
She was pretty
kore dizileri
IMDb Puanı: 7,7
Yapım Yılı: 2015

Çirkin geçen çocukluk dönemlerinin ardından büyüyerek çekici bir erkek haline gelen Ji Sun-joo ile küçüklüğünde çok güzel bir kız olan fakat büyüyünce çirkinleşen Ji Sung-joon'un küçüklüklerinden, yetişkinlik hallerine uzanan hikayeyi konu ediniyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol