now we are breaking up

KORESÖZLÜK
Rüya gibi bir aşk ve ayrılık hikayesi.

Ha Young-Eun ( Song Hye-Kyo ) bir moda şirketinin tasarım ekibinin lideridir. O soğuk kalpli bir realist ve önce istikrarı ön planda tutuyor. Akıllı, güzel, öz disiplinli ve trendlere duyarlı.

Yoon Jae-Kook ( Jang Ki-Yong ) popüler bir serbest çalışan moda fotoğrafçısıdır. Zeka, zenginlik ve yakışıklı görünüm gibi her şeye sahip.

k-pop

btsdaily
•BTS ÜYESİ RM•

k-popGerçek ismi: Kim Nam Joon (김남준)
Gruptaki görevleri: Ana rapçi ve grubun lideri.
Doğum tarihi: 12 Eylül 1994
Burcu: Başak
Boyu: 1.81 cm
Kilosu: 67 kg
Kan grubu: A
Doğum yeri: Ilsan – Gyeonggi-d
Kardeşi: Kız kardeşi var.
Hobisi: İnternette sörf yapmak.
Eğitimi: Apgujeong Lisesi, Global Cyber Universitesi
En sevdiği sayı: 1
En sevdiği renk: Siyah
En sevdiği yemekler: Et yemekleri ve el yapımı eriştelerden yapılan geleneksel bir Kore çorbası olan “Kalguksu”yu çok seviyor.
1

k-pop

btsdaily
T-ara
k-pop
Core Contents Media MBK tarafından 2009'da kurulan k-pop kız grubu “T-ara”, ilk çıkışını “Good Person” şarkısıyla yaptı. Şarkı, daha sonra “Cinderella Man” dizisinde kullanıldı. Grup, 2011'de yayımladıkları “”Roly-Poly” şarkısıyla ülke çapında asıl ününü kazandı. Zaman zaman bazı çekişmeler sebebiyle popülerliği düşse de grup Çin'deki en popüler kız gruplarından biri olarak görülüyor. Gruba 2013'te “T-ara N4” ve “QBS” adlı iki adet alt grup kuruldu.

T-ara grup üyeleri:
– Park Ji-yeon (vokal)
– Ryu Hwayoung (vokal)(ayrıldı)
– Ham Eun-jung (vokal)
– Park So-yeon (lider vokal) (ayrıldı)
– Hyomin (vokal)
– Jeon Boram (vokal) (ayrıldı)
– Lee Qri (vokal)
– Lee Areum (vokal) (ayrıldı)
– Yang Jiwon (vokal)
– Hana (vokal) (ayrıldı)

taxi driver

KORESÖZLÜK
Kim Do-Ki ( Lee Je-Hoon ) Deniz Harp Okulu'ndan mezun oldu ve bir UDT (sualtı yıkım ekibi) Yetkilisi oldu. Annesi bir seri katil tarafından öldürüldü ve sonrasında hayatı değişti.

Kim Do-Ki artık lüks bir taksi şoförüdür ve Rainbow Taxi Company için çalışmaktadır. Şirket sadece sıradan bir taksi şirketi değil. Şirket özel bir "intikam çağrısı" hizmeti sunuyor. Müşteriler onlardan intikam almalarını isterse, hizmeti Kim Do-Ki ve iş arkadaşları yapacak.

jeon noh min

KORESÖZLÜK
Jeon Noh Min, 1997 televizyon dizisi “Star in My Heart” ile oyunculuk çıkışını yapan Güney Koreli bir aktördür. O zamandan beri hem filmlerde hem de televizyon dizilerinde üretken bir kariyere sahip. Jeon, 2004 yılında aktris Kim Bo Yun ile evlendi, ancak çift 2012'de boşandı. Bir oğlu var.

kore dizileri

btsdaily
Missing Nine
kore dizileri
IMDb Puanı: 6,9
Yapım Yılı: 2017

Sadece Legend Entertainment adındaki bir firmada çalışan 9 kişinin bindiği özel uçak, bilinmeyen bir nedenle arızalanarak bir adaya düşer ve uçakta bulunan 9 kişi de hayatta kalmayı başarmıştır. Fakat aradan geçen 4 ayda, 8 kişi ölmüş ve Ra Bong-Hee olayın son tanığı olarak tek başına kurtarılmayı beklemektedir.

nct

KORESÖZLÜK
Dünyanın her yerinden gelen sınırsız üyeye ve dönüşümlü bir alt birim konseptine sahip bir grup olarak NCT, geldikleri kadar çeşitlidir.

Eşsiz grup olarak daha da öne çıkan müzikleri ve estetikleri, üyelerin kendileri kadar farklı. Çarpıcı elektropoptan akıcı R&B parçalarına kadar, NCT ile her zaman beklenmeyeni beklemeniz gerekir.
nct

when ıts at night

KORESÖZLÜK
Otuzlu yaşlarında bekar bir kadın ve ulusal bir hazineyi kurtarmaya çalışan bir playboy sanat bilgini hakkında bir hikaye.

Sadece etraflarındaki kiri koklayarak bir Goryeo seladonunu beyaz bir seladondan ayırt edebilen profesyonel mezar akıncıları ve yağmalanmış bir mezarın kalıntılarını inceleyerek ne tür suçlularla karşı karşıya olduklarını anlayabilen bir dedektif... kendilerini vatanseverliklerinden dolayı mezar yağmacılarını yakalamaya adayan müfettişler ve yüksek teknoloji aletleri ve geniş bilgi birikimini kullanarak sahteleri tespit eden bir sanat uzmanı gibi diğerleri... hayatları bu dramada heyecan verici bölümlerle ortaya çıkıyor.

Önde gelen erkek karakter, Kore Kültürel Miras İdaresi için çalışan bir müfettiş olan önde gelen kadın karakterle çatışan, sahte eserleri tespit eden ve orijinal sanat eserlerini restore eden bir sanat uzmanıdır, ancak çalıntı kültürel miras parçaları vakalarını çözmek için birlikte çalışırlar ve Yol boyunca aşkı bul. Tuhaf flört ritüellerini izleyen insanlar onlar için üzülecek ve aynı zamanda kalplerinde bir çarpıntı hissedecekler. Müfettişlerin parmaklıklar ardına koydukları yağmacılarla dostluk kurdukları dokunaklı sahneler var. Bu ilginç, kalp durduran dramada müfettişler, yüksek teknoloji aletleri kullanarak sanatı restore ediyor ve sahteleri tespit ediyor.

guardian the lonely and great godgod goblin

kore
Goblin, Kore hikayelerinde geçen mitolojik varlıklardır.Başarılı oyuncu Gong Yoo dizide, Kim Shin isminde Goblin olan bir karakteri canlandırmaktadır.Kim Shin, sevdiği herkesin öldüğünü görmüştür.Bu durum onu çok fazla üzdüğü için ölümsüz hayatını sonlandırabilmek onun en büyük hayalidir.Bunun gerçekleşmesi için tek bir şart vardır.O da insan formunda bir goblinle evlenmektir.Kim Shin, Lee Dong-Wook'un canlandırdığı bir ölüm meleği karakteri ile tanışır ve olaylar gelişir.Goblin dizisinin 16 bölümü sitemize alternatif izleme seçenekleriyle birlikte yüklendi.İzleme seçeneğinde problem oluştuğu takdirde alternatif seçenekleri deneyiniz.İyi seyirler.
guardian the lonely and great godgod  goblin

ıf you wish upon me

KORESÖZLÜK
Eğer Bana Dilersen (If You Wish Upon Me), 2020 yılında yayınlanan Güney Kore televizyon dizisidir. Dizi, Lee Jin-hyuk, Lee Seul ve Choi Won-sub'un senaryosunu yazdığı bir fantastik romantik komedi türünde olup, Kim Hye-yoon ve SF9 üyesi Rowoon'un başrollerini paylaştığı bir hikayeyi anlatır. Kim Hye-yoon, umutsuz bir durumdayken gizemli bir şekilde ortaya çıkan Rowoon'un karakteri tarafından dilekleri gerçekleşen bir kızı canlandırır. Dizi, genç kızın dilekleriyle ilgili komik ve romantik olayları ele alırken, aynı zamanda hayallerin gerçeğe dönüşme sürecini de anlatmaktadır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol