dizi önerileri (okul konulu)

alinya
Okul konulu Kore dizileri
Seri:10
Orange mormalede:Dizide, insanların arasında hayatta kalmak için mücadele veren vampirlerin hayatları anlatılmaktadır. 200 yıl önce, insanlar ve vampirler bir barış antlaşması imzalamışlardır. Anlaşmaya göre, vampirler insan kanı içmeyeceklerdir ve gerçek kimliklerini gizleyeceklerdir. Böylece iki türde barış içinde yaşayacaklardır.

han ji-hyun

koresozluk
Profil
İsim: Han Ji Hyun
Hangul: 한지현
Doğum: 21 Mart 1996
Doğum Yeri: Seul , Güney Kore
Yükseklik: 170cm.
Kan grubu:
Instagram: hanjiji54


Filmler
Seobok (2021) - market öğrencisi


Drama dizisi
Çatı Katı 3 (SBS / 2021) - Joo Seok-Kyung
Çatı Katı 2 (SBS / 2021) - Joo Seok-Kyung
Çatı Katı (SBS / 2020-2021) - Joo Seok-Kyung
Rüzgar Esiyor | Barami Boonda (JTBC / 2019) - Sun-Kyung

she would never know

KORESÖZLÜK
Yoon Song-A ( Won Jin-A ) bir kozmetik markası için pazarlamacı olarak çalışmaktadır. İşini severek yapıyor ve bunu gayretle yapıyor. Hayali kendi kozmetik markasını kurmaktır. Bu arada, Chae Hyun-Seung ( Ro Woon ), Yoon Song-A ile pazarlamacı olarak çalışıyor. Yoon Song-A'ya ilgi duymaya başlar ve onunla romantik bir ilişki geliştirmeye çalışır. Ancak Yoon Song-A, genç erkekleri flört partneri olarak görmediği için onun ilerlemelerini reddeder.

money game

KORESÖZLÜK
Kore hükümetinin hisse senetlerine sahip olduğu bir banka iflasın eşiğinde. Ülke, yakında 1997'de yaşananlara benzer bir mali krizle daha karşı karşıya kalacaklarından endişe ediyor. Mali Hizmetler Komisyonu'ndaki insanlar benzer bir olayı önlemek için mücadele ediyor.

Chae Yi-Hun ( Ko Soo ), Finansal Hizmetler Komisyonu'ndaki Ekonomik Politika Bürosunda bir şeftir. Ekonomi bürokratı olarak elinden geleni yapıyor. Babası Güney Kore'deki en iyi ekonomisttir, ancak Chae Yi-Hun babasının kimliğini gizler.

Heo Jae ( Lee Sung-Min ) Finansal Hizmetler Komisyonunun başkanıdır. O iddialı bir adam. 1997'de Kore Mali Krizini yaşadı. O sırada Kore'nin mali altyapısının güçsüzlüğü karşısında hayal kırıklığına uğradı. Amacı, ülkenin finansal altyapısını ne pahasına olursa olsun iyileştirmektir.

Lee Hye-Joon ( Shim Eun-Kyung ), Ekonomi ve Maliye Bakanlığı'nın Uluslararası Finans Bürosunda çalışmaya başlar. Kore Mali Krizi sırasında, o bir çocuktu ve ailesi bu süre boyunca mücadele etti. Bir binaya sahip olmayı hayal ediyor.

thumping spike 2

KORESÖZLÜK
bir üniversitenin kampüsünde geçmektedir ve çalışkan bir öğrenci olan Han Da-Woon (Kim So-Eun) ile voleybolda bir dahi olan Dong Hae-Sung (Lee Won-Geun) arasındaki ilişkiyi konu almaktadır. Han Da-Woon, Dong Hae-Sung'u kendisine "aşk danışmanı” olarak para karşılığı tutar. Onu nasıl ezeceğini öğrenmek için onunla yakınlaşır. Ancak hiç beklemediği bir şey olur, Dong Hae-Sung'a aşık olur.

moonshine

KORESÖZLÜK
Geç Joseon döneminde, sıkı bir alkol yasağının yürürlüğe girdiği zaman.

Nam Young ( Yoo Seung-Ho ) Saheonbu'da memur olarak çalışmaktadır. Saheonbu'daki görevlerden biri, alkol yasağını çiğneyen insanları bastırmaktır. Nam Young, başarı bulmak için memleketinden Hanyang'a (Seul'ün eski adı) geldi. Çekici bir fiziksel görünüme sahip ve prensip sahibi bir adam. Kang Ro-Seo ( Hyeri ) ile tanışır ve onun kafası karışır.

Kang Ro-Seo, fakir bir asil ailenin kızıdır. Aslında ailesinin geçimini sağlayan kişidir. Para için el emeği yapmaktan çekinmiyor. İçine düştüğü borcu ödemek için, katı alkol yasağı döneminde alkol üretmeye başlar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol