kore dizileri

btsdaily
Moon Lovers – Scarlet Heart: Ryeo
kore dizileri
güneş tutulmasıyla, tarihte geriye, Goryeo Hanedanlığı'na kadar giden IU adındaki bir kadının hikayesini anlatıyor. Tarihte geri giden bu kadın, herkesin korktuğu 4. Goryeo Prensi Wang So'ya aşık oluyor ve böylece hikayemiz başlıyor.

madame antoine

KORESÖZLÜK
Ko Hye-Rim ( Han Ye-Seul ) ünlü bir falcıdır. "Madam Antoine" olarak bilinir ve ruhsal olarak Marie Antoinette'e bağlı olduğu konusunda ısrar eder, ancak bu kısım bir yalandır. Zekası ve keskin sezgisi sayesinde insanların hikayelerini görebilir. Romantik bir filmde sevişmeyi hayal ediyor.

Ko Hye-Rim daha sonra psikoterapist Choi Soo-Hyun (Sung Joon) tarafından yürütülen bir psikolojik test projesinde yer alır. Amacı gerçek aşkın olmadığını kanıtlamaktır. Tesadüfen, psikolojik tedavi merkezinin adı Madam Antoine.
madame antoine

your honor

KORESÖZLÜK
Han Soo-Ho ve Han Kang-Ho tek yumurta ikizi olarak doğdular ama tamamen farklı hayatlar yaşıyorlar. Han Soo-Ho bir yargıç olarak çalışıyor ve ilkeler tarafından yönlendiriliyor. Han Kang-Ho'nun kapsamlı sabıka kaydı 5 farklı tutuklama içeriyor. Bir gün, Han Soo-Ho aniden ortadan kaybolur. Han Kang-Ho gizlice kardeşinin yerini hakim olarak alır. Bir zamanlar çöp olarak görülen Han Kang-Ho, "Sevgili Yargıç" olur ve çok saygı görür.

life on mars

KORESÖZLÜK
Han Tae-Joo ( Jung Kyoung-Ho ) bir suç soruşturma ekibine liderlik eder. Kariyerinde hızlı bir yükseliş yaşadı ve verilere insanlardan daha çok güveniyor. Bir seri cinayet vakasını araştırırken bir kaza geçirir. Han Tae-Joo uyandığında kendini 1988'de bulur. Nedenini bilmemektedir ama artık küçük bir şehirde bir polis karakolunda çalışmak üzere atanmış bir dedektiftir. Günümüze geri dönmek için, Han Tae-Joo bir seri cinayet davasını çözmeye çalışır.

on your wedding day

yukiko
Lisedeki ilk yılının yazında, Woo-Yeon ( Kim Young-Kwang ) zamanını dövüşlere ayırarak geçirir. Ders çalışmakla ilgilenmiyor. Daha sonra yeni transfer öğrencisi Seung-Hee ( Park Bo-Young ) ile tanışır ve ilk görüşte ona aşık olur. Seung-Hee, Woo-Yeon ile ilgilenmiyor. Diğer erkek öğrencilerden kaçınmak için Seung-Hee ve Woo-Yeon çıkıyormuş gibi yapar. Seung-Hee de ondan dövüşmeyi bırakmasını ister. Sözünü tutar ve ilişkileri gerçek bir romantik ilişkiye dönüşür. Bir gün, Seung-Hee Woo-Yeon'u arar ve ona dikkat etmesini söyler. Daha sonra kasabayı terk eder.

Bir yıl sonra, Woo-Yeon bir tavuk restoranında çalışıyor ve üniversiteye gitmedi. Seung-Hee'nin Seul'deki Hankook Üniversitesi'nde öğrenci olduğunu öğrenir. Woo-Yeon çok çalışır ve aynı üniversiteye kabul edilir.

she would never know

KORESÖZLÜK
Yoon Song-A ( Won Jin-A ) bir kozmetik markası için pazarlamacı olarak çalışmaktadır. İşini severek yapıyor ve bunu gayretle yapıyor. Hayali kendi kozmetik markasını kurmaktır. Bu arada, Chae Hyun-Seung ( Ro Woon ), Yoon Song-A ile pazarlamacı olarak çalışıyor. Yoon Song-A'ya ilgi duymaya başlar ve onunla romantik bir ilişki geliştirmeye çalışır. Ancak Yoon Song-A, genç erkekleri flört partneri olarak görmediği için onun ilerlemelerini reddeder.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol