dizi

btsdaily
Abyss, IMDb puanı: 7.1
dizi
Cha Min ve Go Se-yeon'un geçirdiği kaza sonrasında ölmesi ancak dünyaya başka bedenlerde geri gelmesini anlatıyor.

a pledge to god

KORESÖZLÜK
Ji-Young (Han Chae-Young) spiker olarak çalışmaktadır ve Jae-Wook ( Bae Soo-Bin ) ile evlidir . Kocası bir mimar ve zengin bir aileden geliyor. Ji-Young da hamiledir. Hayatı mükemmel görünür ama arkadaşı Na-Kyung'un ( Oh Yoon-Ah ) kocasının bebeğine hamile olduğunu öğrenir . Jae-Wook, Ji-Young'a af dilese de Ji-Young ondan boşanır. Na-Kyung da düşük yapar.

6 yıl sonra Ji-Young yeniden evlenir. Kocası Min-Ho ( Lee Chun-Hee ) ve 6 yaşındaki oğlu Hyun-Woo ile birlikte yaşıyor . Bir gün Hyun-Woo'ya lösemi teşhisi konur. Kemik iliğinin oğluna uygun olmadığını öğrenir. Ji-Young, oğlunun hayatını kurtarmak için 6 yıl aradan sonra eski kocası Jae-Wook ile tanışır. Jae-Wook şimdi Na-Kyung ile evlidir. Jae-Wook, kemik iliğinin de Hyun-Woo ile eşleşmediğini öğrenir. O sırada bir doktor, Ji-Young ve Jae-Wook'a kemik iliği nakli için ikinci bir çocuğa sahip olmalarını önerir. Eski eşler zor bir kararla karşı karşıya.
a pledge to god

please check the event

KORESÖZLÜK
Ha Song-Yi ( Bang Min-Ah ) parlak ve dürüst bir kişiliğe sahiptir. Botanik bahçesi koordinatörü olarak çalışıyor. Erkek arkadaşı Park Do-Gyeom'du ( Kwon Hwa-Woon ), ama aniden ondan ayrıldı ve hala ayrılığından dolayı kırık bir kalbi var. Bir gün, bir çift gezi etkinliği kazandığını öğrenir. Ha Song-Yi ve Park Do-Gyeom, hala erkek ve kız arkadaş gibi davranarak çift gezisine katılırlar. Bu arada, bir deneme yazarı olan Seo Ji-Kang ( An Woo-Yeon ), çift gezisi için rehber olur. Orada Ha Song-Yi ile tanışır ve ondan etkilenir.
please check the event

hometown

KORESÖZLÜK
1999 yılında geçen Choi Hyung-In ( Yoo Jae-Myung ) bir dedektif olarak çalışmaktadır. 10 yıl önce karısı bir terör saldırısında öldü. Karısının ölümünü hala atlatamadı ve ölümünden dolayı suçluluk duyuyor. Bir gün, küçük bir kasabada meydana gelen bir cinayet davasını araştırır. Cinayet davasının bir şekilde karısını öldüren teröristlerle ilgili olduğundan şüphelenmeye başlar.

Yaklaşık 10 yıl önce, Jo Jung-Hyun'un ( Han Ye-Ri ) ağabeyi bir terör saldırısına katıldı. Ondan sonra hayatı karardı. Daha sonra bir teröristin ailesinin bir üyesi olarak etiketlendi. Yine de Jo Jung-Hyun, ağabeyinin kızı olan yeğeni sayesinde hayatını yeniden kurmayı başardı. Yeğeni aniden kaybolur ve Jo Jung-Hyun onu bulmak için mücadele eder.

Jo Kyung-Ho ( Um Tae-Goo ) ömür boyu hapse mahkum edilmiş gizemli bir mahkumdur. 1989'da Japonya'da okuduktan sonra Güney Kore'ye döndü ve memleketindeki bir tren istasyonunda sarin gazı saldı. Daha sonra teslim oldu ve müebbet hapis cezasına çarptırıldı.


hometown

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol