moosa baek dong soo

KORESÖZLÜK
Veliaht Prens Sado, No-Ron'un gücüne meydan okur. Buna karşılık, No-Ron, Qing Hanedanlığı ile Veliaht Prens Sado'yu bir isyan komplosu olarak suçlamak için komplo kurar. Oğlu Veliaht Prens Sado'yu kurtarmak için Kral Youngjo ve No-Ron, Veliaht Prens'in en yakın irtibatı olan Baek Sa-Geong'u öldürmeyi ve onu günah keçisi olarak kullanmayı kabul eder. Baek Sa-Geong, ailesi ve hatta doğmamış çocuğu bile öldürülecek.

Baek Sa-Goeng'in kafasını kesmeden hemen önce, en iyi kılıç ustası olarak kabul edilen en yakın arkadaşı Kim Kwang-Taek'e döner ve ondan karısına ve doğmamış çocuğuna bakmasını ister. Kılıç ustası Kim Kwang-Taek'in yardımıyla Baek Sa-Goeng'in hamile karısı kaçmayı başarır. Bu arada askerler, Baek Sa-Goeng'in karısını ve doğmamış çocuğunu aramaya başlar.

Baek Sa-Goeng'in karısı sonunda bir erkek bebek dünyaya getirir. Doğumundan hemen sonra annesi ölür. Erkek bebeğe Dong-Soo adı verilir.

Askerler, anneyi ve suç ortaklarını tutuklamak için kulübeye gelirler. Kılıç ustası Kim Kwang-Taek ve yeni doğan bebek yakalandı. Yeni doğan bebek kaynar suya atılmak üzereyken Veliaht Prens Sado gelip kralın Kim Kwang-Taek'in affını isteyen emrini gösterdiğinde bebeği değil. Kim Kwang-Taek bebeğin hayatı için yalvarır. Kabul edilen bebeği kurtarmak için bir kolunu kesmeyi teklif eder.

Kim Kwang-Taek kolunu kaybettikten sonra bile adamlar bebek Dong-Soo'yu öldürmeye çalışır. KIm Kwang-Taek, Dong-Soo ile birlikte Qing Hanedanlığı'na kaçmaya karar verir. Yolda, Kim Kwang-Taek suikastçılar tarafından pusuya düşürülür. Kim Kwang-Taek, suikastçılarla savaşmadan önce bebek Dong-Soo'yu saklar. Kim Kwang-Taek geri döndüğünde bebek gitmiştir. Hwang Jin-Gi adında bir adam, bebek Dong-Soo'yu dağda bulur. Hwang Jin-Gi, bebeğin kıyafetlerinde yazılı olan kulübe adını fark eder ve onu bebeğin doğduğu kulübeye geri götürür. Dong-Soo'nun babasının arkadaşı olan Hook Sa-Mo, Dong-Soo'yu büyütür. 12 yaşına geldiğinde, Dong-Soo'nun sağlığı bozulur. Koşamıyor, ellerini bile kaldıramıyor. Diğer çocuklar tarafından sürekli alay ediliyor.

Bu arada, Yeo Woon doğduğunda, babası Yeo Cho-Sang, oğlunun kaderini birçok insanın katili olarak gördüğü için onu öldürmeye çalıştı. Yeo Woon'un annesi, Yeo Woon'u korumaya çalışırken öldürülür. 12 yıl sonra Yeo Cho-Sang, Yeo Woon'u sevgisiz yetiştirir. Yeo Woon tek başına kılıç dövüşü yapıyor. Bir gün Chun tarafından seçilir ve "Hoksa Chorong" grubu tarafından eğitilir.
moosa baek dong soo

mischievous kiss (playful kiss)

KORESÖZLÜK
Oh Ha Ni, mükemmeliyetçi Baek Seung Jo'ya aşık olan beceriksiz bir lise öğrencisidir. Ancak, Seung Jo ona karşı kayıtsızdır ve aşkını reddeder. Ha Ni'nin evi çöktüğünde, o ve babası uzun zamandır arkadaşının evine taşınır. Kaderin dediği gibi, Seung Jo en iyi arkadaşının en büyük oğlu olur ve Ha Ni'ye sevdiği çocuğun yanında olma fırsatı verilir. Seung Jo'nun kalbini hareket ettirebilecek mi?

mischievous kiss (playful kiss)
1

3rd hospital

KORESÖZLÜK
Güney Kore'de Seohan Ulusal Tıp Merkezi açılıyor. Hastane, batı tıbbı ile geleneksel doğu tıbbını birleştiren türünün ilk örneğidir. Hastanenin açılış törenine giderken, Dr. Doo-Hyun ( Kim Seung-Woo ) trafik kazasında yaralanan bir kişiyi kurtarır. Seung-Hyun ( Oh Ji-Ho ) hastanede doğulu bir doktor olarak çalışmaya başlar ve batılı bir tıbbi prosedür uygulayarak bir çocuğun hayatını kurtarır. Seung-Hyun, batılı tıbbi prosedürleri uygulamak için lisanslı olmadığı için, diğer batılı tıp doktorları öfkeyle protesto ediyor. Hastane, batılı eğitimli doktorlarla doğulu doktorlar arasındaki bölünmeden kurtulabilecek mi?
3rd hospital

monsta x

KORESÖZLÜK
Üyeler 2015'te birlikte çıkış yapmak için No.Mercy hayatta kalma programını fethettikleri gibi , MONSTA X tüm dünyanın dikkatini çekti.

Korece, Japonca ve İngilizce dahil olmak üzere birçok dilde müzik yayınlayan ve daha koyu, daha keskin konseptlerden daha hafif, daha kabarcıklı olanlara kadar uzanan bir müzik tarzı ve estetiği sergileyen sanatçılar, benzersiz ve farklı tarzlarıyla sürekli olarak dikkat çekiyor.
monsta x

mask

bangtanarmyaze
Mask dizisi pek çok insan tarafından bilinmese de, gerçekten insanı kendine bağlayan dizilerden biri. Sizi kendine sarıyor.
Dizinin konusu:
Dizide başrol kadın rolunu Park Soo Ae oynuyor. Dizide 2 kadının rolünü oynuyor. İlk rolu Byun Ji Sook isminde fakir bir kadın. Byun Ji Sook babasının borcları yüzünden zor günler geçiriyor. Böyle zor günlerde bile pozitif kalmaya çalışan Ji Sook başına gelen çok korkutucu bir olaydan sonra Eun Ha rolüne bürünür. Eun Ha zengin milletvekilinin kızı olmasına rağmen hayatı beklenildiği kadar kolay değil. Hayatını tehdit ve yalanlarla geçirmektedir. Üstüne bir de mantık evlenmesi yapmaya mecbur kalıyor ve kocasından hiç sevgi göremiyor. Eun Ha'nın hayatı zor olsa da, Ji Sook zamanla böyle yaşamaya alışır ve onu bu duruma sokandan intikam ister. Bu sırada da kocası Min Woo (Jo Ji Hoon) ile yakınlaşmaya başlar. Zengin bir ailede büyümüş olan başrol erkeğimiz psikolojik sorunlar yaşamaktadır. Bunun da sebebi annesini çok küçük yaşta Min Woo'yu kurtarmaya çalışırken kaybetmesi ve biraz temizlik hastası olmasıdır. Min Woo varislik için babasının dediklerini yapmak zorunda kalır. Tabii Eun Ha ile evlenmek de buna dahil. Başlarda evlilikleri sadece iş anlaşması gibi dursa da, sonradan aralarındaki iş aşka dönüşür. Daha sonra evlendiği kadının Eun Ha değil de Ji Sook olduğunu öğrenince işler bir az karışıyor. Sonda neler olduğunu görmek için diziyi izlemenizi tavsiye ederim. İlk başlarda Min oo bir az mıy mıy diyebilirsiniz, ama bir kaç bölüm geçdikce öyle olmadığını anlayacaksınız. Şimdiden izleyenlere iyi seyirler :)

mask

triple

KORESÖZLÜK
"Triple", buz patencileri ve reklam yöneticilerinin dünyasında dönüyor.

Lee Ha-Ru ( Min Hyo-Rin ) bir patencidir. 6 yaşındayken, Ha-Ru'nun annesi yeniden evlendi ve Ha-Ru, Shin-Hwal adında yeni bir üvey kardeşi oldu. 13 yaşında, Ha-Ru annesini ve üvey babasını ölümcül bir trafik kazasında kaybetti. O zamandan beri, Ha-Ru ve Shin-Hwal, Ha-Ru'nun büyükbabasıyla birlikte yaşamak için kırsal bölgeye taşınmasıyla ayrıldı.

Yetişkin bir Ha-Ru, buz pateni kariyerine devam etmek için Seul'e geri döner. Ha-Ru, iki oda arkadaşı daha olan üvey kardeşi Shin-Hwal ile birlikte taşınır. Jo Hae-Yun ( Lee Sun-Kyun ) ve Jang Hyeon-Tae ( Yoon Kye-Sang ) onun oda arkadaşlarıdır ve hepsi aynı reklam şirketinde birlikte çalışmaktadır. Ha-Ru daha sonra üvey kardeşi Shin-Hwal'a aşık olmaya başlar...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol