topik sınavı

koreanturk
Aramızda giren arkadaşlar varsa umarım hepsi çok iyi geçmiştir. Kore dilini öğrenmek İngilizce, Alamanca kadar artık rağbet görüyor. Asyaya yoğunlaştıkça asya dilleri önemi de artıyor. her sene giren sayısıda artıyor.

dizi

btsdaily
Abyss, IMDb puanı: 7.1
dizi
Cha Min ve Go Se-yeon'un geçirdiği kaza sonrasında ölmesi ancak dünyaya başka bedenlerde geri gelmesini anlatıyor.

eve's scandal

KORESÖZLÜK
"Eve's Scandal", bir chaebol'ün tüm ulusu şok eden 2 trilyon won (yaklaşık 1,7 milyar dolar) boşanma davasının iç hikayesini konu alan romantik bir drama. Dahi bir baba ile güzel bir anne arasında dünyaya gelen Lee Ra El, talihsiz bir aile ilişkisi yaşar ve ölümcül bir çekiciliği olan “tehlikeli bir çiçeğe” benzetilen bir kadına dönüşür. İnanılmaz derecede pahalı boşanma davasının merkezindeki kadın . Seo Eun Pyung, Lee Ra El ile tanıştığında aşk için her şeyden vazgeçen bir insan hakları avukatıdır. Han So Ra, LJ Group chaebol ailesinden evli olan güçlü politikacı Han Pan Ro'nun tek kızıdır. Güzel ve kendinden emin görünüyor, ama aslında içeride dengesiz ve genç kalmaya takıntılı. (Kaynak: Soompi)

bulgasal

KORESÖZLÜK
"Ölümsüzlük" Dan Hwal ( Lee Jin-Wook ) ve Min Sang-Woon'un ( Kwon Na-Ra ) hikayesini anlatıyor .

Dan Hwal 600 yıl önce bir insandı. Eski hanedanın kalıntılarını silmek için bir subay olarak görevini yerine getirirken ölümsüz oldu. 600 yıldır ölümsüzdür.

Min Sang-Woon eskiden ölümsüzdü. O şimdi bir insan olarak reenkarne oldu ve bir insan olarak yaşıyor. Trajik bir olay yaşadıktan sonra adını ve kimliğini değiştirdi. Saklanarak yaşıyor ve intikam almak istiyor.

Ok Eul-Tae ( Lee Joon ) ölümsüzdür. Dan-Hwal'ın aksine, ölümsüzlüğünün yanı sıra güç ve zenginliğin tadını çıkarıyor.

Geçmişte, Dan Sol ( Gong Seung-Yeon ) Dan Hwal'ın karısıydı. Onun özel bir şeyi var.

player

KORESÖZLÜK
Bir suç geliri ödeme ekibi, akıllı bir dolandırıcı, bir savaşçı, bir bilgisayar korsanı ve bir sürücüden oluşur. Suç gelirleri kurtarma ekibi, suçlular tarafından saklanan mülkleri geri almaya çalışır. Kang Ha-Ri ve Cha A-Ryeong, suç gelirlerini geri ödeme ekibinin üyeleridir. Cha A-Ryeong, o küçükken ailesi tarafından terk edilmiş ve araba kullanma konusunda yeteneklidir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol