the all-round wife

KORESÖZLÜK
Seo Cho-Hee ( Han Da-Gam ) bir reklam şirketinde AE ​​(hesap yöneticisi) olarak çalışmaktadır. 12 yıl orada çalıştı. Seul'ün Gangnam bölgesinde bir daire satın almak istiyor ve bu hedefe ulaşmak için mücadele ediyor. Mücadeleleri sayesinde, gerçek mutluluğun bir apartman dairesinden değil ailesinden kaynaklandığını fark eder.

seo ın-guk

yezda
10 yaşında Kim Jung-Min'i dinledikten sonra şarkıcı olma hayali kurmuştur. 2009 yılında Mnet'in müzik programı "Superstar" K'de birinci olmuştur. Şarkıcı Park Bo-Ram ile yaklaşık bir buçuk yıldır sevgili olduğu 6 Aralık 2017 tarihinde ayrılmışlardır

k-pop

btsdaily
Bestie
k-pop
YNB Entertainment tarafından kurulan Bestie kpop kız grupları arasında bulunuyor. İlk çıkışlarını 2013'te “Pitapat” adlı teklileriyle yapan grubun macerası kısa sürdü. Grup, başlangıçta Hyeyeon, Uji, Dahye ve Haeryung olmak üzere dört üyeden oluşuyordu. Sonra Uji ve Dahye, Eylül 2017'de YNB Entertainment ile yollarını ayırdı; Hyeyeon'un da Star Entertainment'a katılması haberinin ardından grup 2018'de dağıldı. Grubun tek ödülü ise 2015'te düzenlenen Golden Disk Awards Ödülleri'nde kazandığı “Next Generation Award” (yeni nesil ödülü) oldu.

mr. sunshine

aslimser
Diziyi izlerken şöyle düşündüm, Kore ile tarihimiz ne kadar benziyor. Erdemli ordu,Kuvayı milliye yi getirdi aklıma. Ve düşündüm gerçekten vatan uğruna canını ortaya koyanlar sayesinde geldik bugünlere,binlerce şükran,minnet ve rahmetle anıyorum tüm bağımsızlık için mücadele eden şehitlerimizi.. bizim kahramanlik filmlerine ihtiyacımız yok,bizim dahiyane zekasıyla önderimiz kahramanımız Atatürk umuz ve ona inanıp bu yolda mücadele eden kahramanlarımız var..
Kesinlikle izlenesi bir dizi.. mutlaka izleyin

kore kültürü merkezi

KORESÖZLÜK
Kore Kültür Merkezi, Kore ve Türkiye arasındaki kültür alışverişini güçlendirmek için 13 Ekim 2011 tarihinde Kore Hükümetine bağlı olarak Türkiye'nin başkenti Ankara'da kurulmuş olan bir devlet kurumudur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol