oh my baby

KORESÖZLÜK
Jang Ha-Ri ( Jang Na-Ra ) 39 yaşında bekar bir kadındır. Ebeveynlik dergisi şirketi "The Baby"de müdür yardımcısı olarak çalışıyor. Güzel bir görünüme sahip ama son 10 yıldır kimseyle çıkmamış. Bunun nedeni, Jang Ha-Ri'nin bir işkolik olmasıdır. Aşkı bulmaktan ya da evlenmekten vazgeçti ama yine de bir bebek sahibi olmak istiyor. Jang Ha-Ri kısa süre sonra 3 adamla ilişkiye girer.

Han Yi-Sang ( Ko Jun ) serbest fotoğrafçı olarak çalışmaktadır. Sürekli onu mutlu edecek hobiler arar. Hemen hemen her şeyden şikayet eder, ancak işinde coşkuludur.

Yoon Jae-Young ( Park Byung-Eun ) bir çocuk doktoru olarak çalışmaktadır. Jang Ha-Ri ile arkadaştır. Aniden Yoon Jae-Young bekar bir baba olur ve durumuyla başa çıkmak için mücadele eder.

Choi Kang Eu Ddeum ( Jung Gun-Joo ), Jang Ha-Ri için çalışan çaylak bir çalışandır. Olumlu bir kişiliğe sahip ve ona tapıyor.

hometown

KORESÖZLÜK
1999 yılında geçen Choi Hyung-In ( Yoo Jae-Myung ) bir dedektif olarak çalışmaktadır. 10 yıl önce karısı bir terör saldırısında öldü. Karısının ölümünü hala atlatamadı ve ölümünden dolayı suçluluk duyuyor. Bir gün, küçük bir kasabada meydana gelen bir cinayet davasını araştırır. Cinayet davasının bir şekilde karısını öldüren teröristlerle ilgili olduğundan şüphelenmeye başlar.

Yaklaşık 10 yıl önce, Jo Jung-Hyun'un ( Han Ye-Ri ) ağabeyi bir terör saldırısına katıldı. Ondan sonra hayatı karardı. Daha sonra bir teröristin ailesinin bir üyesi olarak etiketlendi. Yine de Jo Jung-Hyun, ağabeyinin kızı olan yeğeni sayesinde hayatını yeniden kurmayı başardı. Yeğeni aniden kaybolur ve Jo Jung-Hyun onu bulmak için mücadele eder.

Jo Kyung-Ho ( Um Tae-Goo ) ömür boyu hapse mahkum edilmiş gizemli bir mahkumdur. 1989'da Japonya'da okuduktan sonra Güney Kore'ye döndü ve memleketindeki bir tren istasyonunda sarin gazı saldı. Daha sonra teslim oldu ve müebbet hapis cezasına çarptırıldı.


hometown

punch

KORESÖZLÜK
Park Jung-Hwan ( Kim Rae-Won ), Yüksek Savcılık Ofisi'nin yolsuzlukla mücadele soruşturma ekibinin şefidir. Görevine gelebilmek için adalete ulaşma konusunda tavizler verdi. Park Jung-Hwan daha sonra kötü huylu bir beyin tümörüne sahip olduğunu ve fazla zamanı kalmadığını öğrenir. Hayatına pişmanlık duymadan son vermek için yozlaşmış Başsavcı Lee Tae-Joon'a ( Cho Jae-Hyun ) silah doğrultuyor . Park Jung-Hwan'ın aynı zamanda bir savcı olan eski karısı Shin Ha-Gyung ( Kim A-Joong ), Park Jung-Hwan'ın durumunu biliyor ve ona yardım ediyor.

park chan-yeol

KORESÖZLÜK
Profil
İsim: Chanyeol
Hangul: 찬열
Doğum Adı: Park Chan-Yeol (박찬열)
Doğum: 27 Kasım 1992
Doğum yeri: Güney Kore
Yükseklik: 184cm
Kan Grubu: Bir
Instagram: real__pcy
notlar
K-pop grubu "EXO" üyesi.

Filmler
Kutu (2021) - Ji-Hoon
Salut D'Amour | Jangsoosanghwe (2015) - Min-Sung (A-Young'un erkek arkadaşı)

Drama dizisi
Elhamra Anıları | Alhambeuraui Gungjeonui Chooeok (tvN / 2018-2019) - Jung Se-Joo
Kayıp Dokuz (MBC / 2017) - Lee Yeol
Güzel Sana | Areumdawoon Geodaeege (SBS / 2012) - EXO-K üyesi

bravo my life

demo
çok dizi geldi bu yüzden ne izliyecegimizi şaşırıyoruz ben tesadüf anasayfada han ga in eşini gördüm çok da sevdim bir oyuncu ama şu an ismini aklıma getiremiyorum yeon jung hoondu ismi ,tabi yeong yu mi maids ve dongi,park san mi -giant mi ju abisi rölündeydi anlıyacagınız kadro saglam ve aile melodram severiz bu yüzden ben bazı zorla izledim diileri bıraktım umarım beklentimi karşılar.

a violent prosecutor

KORESÖZLÜK
Byun Jae-Wook ( Hwang Jung-Min ) sadece gerçeğin peşine düşen asabi bir savcıdır. Zorlu araştırmalarıyla ünlüdür. Byun Jae-Wook'un sorgusu altındaki bir şüpheli daha sonra ölü bulunur. Byun Jae-Wook tutuklandı ve 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Beş gözyaşı sonra, Byun Jae-Wook hapishanede yakışıklı dolandırıcı Chi-Won ile tanışır. Chi-Won, Byun Jae-Wook'un davasını biliyor. Byun Jae-Wook, Chi-Won'un planını hapishane dışında gerçekleştirebileceğini düşünüyor. Eski bir savcı olarak bilgisini kullanarak Chi-Won'u beraat ettirir. Byun Jae-Wook, ona tuzak kuranlara karşı bir karşı saldırı hazırlar. Chi-Won, Byun Jae-Wook'tan kaçmak için bir fırsat arar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol